Днес голям митинг ! Тези хора и студа не ги спира !На живо тук > http://tvi.ua/new/2014/02/02/informa...n_translyaciya
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеА най-интересно ще е политическия елит в двете ни държави да решат да направят едно обединение между България и Украйна. Така ще увеличим потенциала си в пъти, а Украйна ще влезе автоматично в ЕС през задния двор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТам е теритоторията на старата Кубратова България,съсипана от хазарите/руските
евреи/,които пък са прогонени в Европа от русите/викингите/,дошли от Скандинавия
през 8 век,създавайки Киевска Рус.
Новата обединена държава може да се казва Българайна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеУкраинците са много близки до нас, като манталитет, Украинеца можеш да го видиш да бере ягоди в Англия, да бере цитруси в Португалия, Италия и Гърция, да извършва В и К услуги, да бъде автомонтъор, да мие клозети и т.н. Рамо до рамо с братята си по съдба от нашата Мамковина... Според мен има Украинска нация и това е едно от доказателствата... От близки и познати не съм чул Руснаци да се прехранват, като цяло от такъв труд в Гейропа... Да живее Украйна! Наши братя!
Коментар
-
Украинците са много близки до нас, като манталитет, Украинеца можеш да го видиш да бере ягоди в Англия, да бере цитруси в Португалия, Италия и Гърция, да извършва В и К услуги, да бъде автомонтъор, да мие клозети и т.н. Рамо до рамо с братята си по съдба от нашата Мамковина... Според мен има Украинска нация и това е едно от доказателствата... От близки и познати не съм чул Руснаци да се прехранват, като цяло от такъв труд в Гейропа... Да живее Украйна! Наши братя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНякой каза ,че там има 1 милион етнически българи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВие съвсем откачихте.Тук се ритат два големи ата и вие искате да застанете
помежду им .От Русия и Укряйна ни дели едно море,големи талибани сте
щом искате да вършите мръсната работа на други.Единственото е,че
трябва да се подготвим за нова бежанска вълна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЧеркезов, защо само един самолетоносач бе, според мен ще ни трябват поне три - по един за всяко от моретата ни!
Мисля че няма да е зле да се помислим и за включване на България в групата на ядрените сили - стотина междуконтинентални ракети и 5-10 ядрени подводници ще са достатъчни като начало ...
Дестина подводници ша стигнат.
Ша купим от руснаците всичките им 5 действащи ракетоносача и още 5 ша купим от хамериканците. И ша станем най-голямата ядрена морска сила в света.
Тоя Черкезов яко го пере сачмата.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Искаха Украйна без пари, ама не става.
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеУкраинската опозиция се договори със САЩ за уреждане на конфликта
01 февруари 2014 в 21:39
................
Обсъдихме много сериозен икономически пакет от МВФ, ЕС и други институции, който може да бъде предложен само на ново украинско правителство, ако след реформите опозицията получи цялата власт, каза още Яценюк.
................
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...B0_295016.html
Започва големия търг.
Путин обяви мизата, сега с много закъснение чакаме Европа и САЩ.
И едните и другите имат печатници, не виждам кой ще ги надвие.
Ама какво има Путин в ръкава, ще разберем след Сочи.
И още нещо, опозицията се разбрала с Европа и САЩ, сега остава да се разбере с Янукевич, руснаците в Украйна, казаците и Путин разбира се.
Настанете се удобно и да стискаме палци за нашите.Last edited by robert; 02.02.2014, 11:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеЧеркезов, защо само един самолетоносач бе, според мен ще ни трябват поне три - по един за всяко от моретата ни!
Мисля че няма да е зле да се помислим и за включване на България в групата на ядрените сили - стотина междуконтинентални ракети и 5-10 ядрени подводници ще са достатъчни като начало ...
Хем близко до София, хем има много желязо там.
След това ще помислим и за морската столица и ядрени подводници там.
И накрая с извънземните.
Така вече дупи да им е яко на рашките в Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСкъпи саратници, по всичко личи че в Украйна ще има гражданска война и разцепване на териотирията на отделни държави.
Това е уникален шанс за България да се договори с Русия, като ганична страна на Украйна да извлече максимални дивиденти, с които да имаме водеща роля в региона.
По най-бързия начин трябва БА да мобилизира военоморския флот и да го изпрати незабавно с цялата си ударна мощ към Украйна, под формата на мироопазваща мисия.
Мисля че имаме уникалния шанс да иаме за първи път през последните 600г. военна база извън териоторията ни в чужда държава!
Естествено пред евро мишоците (ЕК), ще използваме претекста че в Украйна има 3 милиона българи на които ще помагаме!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар