IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Време е да изпратим мироопазващи части в Украйна, там където живеят близо 20 милиона Българи още от преди да е основана родината ни.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
      След 2-3 дни всичко ще приключи?
      Какво е вашето мнение ?
      КОЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ? То не е почнало ма.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Саакашвили: Кървавите събития в Киев са по пряко нареждане на Москва. Путин си купи правото на кърваво разгонване на протеста с поредния транж от 2 милиарда. Мирна и европейска Украйна е краят на Путин...
        Цитирането на американския храненик Саакашвили направо е пример за безпристрастно и обективно мнение.

И би ли обяснила на нас, незнаещите, как така мирна и европейска Украйна ще е края на почти всевластния господар на една шеста от земната суша, на една държава в наистина неизчерпаеми в обозримо бъдеще природни ресурси.
        Как ще е края на един политик, който в Русия се ползва с над 65% одобрение? Как?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Саакашвили: Кървавите събития в Киев са по пряко нареждане на Москва. Путин си купи правото на кърваво разгонване на протеста с поредния транж от 2 милиарда. Мирна и европейска Украйна е краят на Путин...> http://gordonua.com/news/politics/Sa...eve-10283.html .
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• След 2-3 дни всичко ще приключи?
            Какво е вашето мнение ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Само аз ли не виждам, че това са едни европейски мирни протести, че няма подтготовка и логистика доста сериозна, че то нуланд не раздаваше банички, че сенатора с платинения череп от виетнамската война не държеше речи, че няма съпорт от Гейропа и Пиндостан...

Какво викаше виктория нуланд по адрес на ЕС, айде на европейски Шайзе ЕС, толко от ман
              Къде е това Пиндостан и Гейропа? Не ми отговори как се връзва първопричината с твоя сценарий???

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Първо, спри да ме наричаш дилетант.

Второ, т. нар. арабска пролет, приложена на украинска почва, как точно обяснява оттеглянето от преговори с ЕС и обявяване на твърдо намерение към присъединяване към Путо-азиатския съюз???!?!? Нещо тук не ми се връзва или викаш Шорош е станал толкова перфидно-перверзен и ловък в същото време, че е убедил Путин и Янукович да допуснат такава капитална грешка??? Как мислиш?
                Само аз ли не виждам, че това са едни европейски мирни протести, че няма подтготовка и логистика доста сериозна, че то нуланд не раздаваше банички, че сенатора с платинения череп от виетнамската война не държеше речи, че няма съпорт от Гейропа и Пиндостан...

Какво викаше виктория нуланд по адрес на ЕС, айде на европейски Шайзе ЕС, толко от ман

Коментар

Ти па си бил с многонежни чувства бе, плачко... липсва ти казармата и шамарите от баща ти, като малък.......... Ревлъо!!!!!!!!!!!!1
                  Батенце в казармата и старите ядяха шамари от батко ти, а мисля и сега ако се наложи мога да сложа почти всеки на мястото му...

Но форума е място за друг тип съревнование и обмен, който освен това има правила...

Коментар

Технологията е арабска пролет, аз прогнозирам Сакрална жертва, кой ли ще е той/тя...

Минахме на квалификации вече дилетанте, така че ще те оставям сам да си заработваш от господарите ти
                    Първо, спри да ме наричаш дилетант.

Второ, т. нар. арабска пролет, приложена на украинска почва, как точно обяснява оттеглянето от преговори с ЕС и обявяване на твърдо намерение към присъединяване към Путо-азиатския съюз???!?!? Нещо тук не ми се връзва или викаш Шорош е станал толкова перфидно-перверзен и ловък в същото време, че е убедил Путин и Янукович да допуснат такава капитална грешка??? Как мислиш?

Коментар

Продължавай, продължавай...
                      Спри да се сържиш арогантно щото всяко търпение има граници.Ако посмееш още веднъж да ми пишеш подобни работи ще ти навра клавиатурата в педалския задник.Не съм герберска подлога.Ще кача овена в тойотата и ще ти го докарам.Ще му ближеш мъдете дълго време нещастник прост

Коментар

Мислиш ли! Много си жалък, а заради последното заслужаваш по-продължителен бан, без предупреждение. Заплахи и изключително груби псувни!

Трий, трий, вече съм те цитирал и настоявам, модераторите да вземат мерки...
                        Ти па си бил с многонежни чувства бе, плачко... липсва ти казармата и шамарите от баща ти, като малък.......... Ревлъо!!!!!!!!!!!!1

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Когато се научиш да не обиждаш тогава ше даваш акъл.Не ме предизвиквай щото ще те набарам и ще ти навра главата в задника педал нещастен.
                          Продължавай, продължавай...

Коментар

и още нещо, макс-винкел, по отношение на путиноидната пропаганда, изключително смешно изказване на Лавров оня ден, който разсмя целия свят с изказването си, че руските (путьовите) медии отразявали 100 пъти по обективно събитията в Украина от западните такива...смешници...

СЛАВА УКРАИНЕ!!!!

Технологията е арабска пролет, аз прогнозирам Сакрална жертва, кой ли ще е той/тя...

Минахме на квалификации вече дилетанте, така че ще те оставям сам да си заработваш от господарите ти

Коментар

Мислиш ли! Много си жалък, а заради последното заслужаваш по-продължителен бан, без предупреждение. Заплахи и изключително груби псувни!
                              Когато се научиш да не обиждаш тогава ше даваш акъл.Не ме предизвиквай щото ще те набарам и ще ти навра главата в задника педал нещастен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Жалко герберче всичките сте простаци като вожда ви при това агресивни.Затова никой не ви иска.А ако съм пред теб едва ли ще посмееш да напишеш това щото просто ще ти еба путката майчина

Трий, трий, вече съм те цитирал и настоявам, модераторите да вземат мерки...

Коментар

Working...
                                X