Време е да изпратим мироопазващи части в Украйна, там където живеят близо 20 милиона Българи още от преди да е основана родината ни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеСлед 2-3 дни всичко ще приключи?
Какво е вашето мнение ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеСаакашвили: Кървавите събития в Киев са по пряко нареждане на Москва. Путин си купи правото на кърваво разгонване на протеста с поредния транж от 2 милиарда. Мирна и европейска Украйна е краят на Путин...
И би ли обяснила на нас, незнаещите, как така мирна и европейска Украйна ще е края на почти всевластния господар на една шеста от земната суша, на една държава в наистина неизчерпаеми в обозримо бъдеще природни ресурси.
Как ще е края на един политик, който в Русия се ползва с над 65% одобрение? Как?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Саакашвили: Кървавите събития в Киев са по пряко нареждане на Москва. Путин си купи правото на кърваво разгонване на протеста с поредния транж от 2 милиарда. Мирна и европейска Украйна е краят на Путин...> http://gordonua.com/news/politics/Sa...eve-10283.html .Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСамо аз ли не виждам, че това са едни европейски мирни протести, че няма подтготовка и логистика доста сериозна, че то нуланд не раздаваше банички, че сенатора с платинения череп от виетнамската война не държеше речи, че няма съпорт от Гейропа и Пиндостан...
Какво викаше виктория нуланд по адрес на ЕС, айде на европейски Шайзе ЕС, толко от ман
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПърво, спри да ме наричаш дилетант.
Второ, т. нар. арабска пролет, приложена на украинска почва, как точно обяснява оттеглянето от преговори с ЕС и обявяване на твърдо намерение към присъединяване към Путо-азиатския съюз???!?!? Нещо тук не ми се връзва или викаш Шорош е станал толкова перфидно-перверзен и ловък в същото време, че е убедил Путин и Янукович да допуснат такава капитална грешка??? Как мислиш?
Какво викаше виктория нуланд по адрес на ЕС, айде на европейски Шайзе ЕС, толко от ман
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТи па си бил с многонежни чувства бе, плачко... липсва ти казармата и шамарите от баща ти, като малък.......... Ревлъо!!!!!!!!!!!!1
Но форума е място за друг тип съревнование и обмен, който освен това има правила...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТехнологията е арабска пролет, аз прогнозирам Сакрална жертва, кой ли ще е той/тя...
Минахме на квалификации вече дилетанте, така че ще те оставям сам да си заработваш от господарите ти
Второ, т. нар. арабска пролет, приложена на украинска почва, как точно обяснява оттеглянето от преговори с ЕС и обявяване на твърдо намерение към присъединяване към Путо-азиатския съюз???!?!? Нещо тук не ми се връзва или викаш Шорош е станал толкова перфидно-перверзен и ловък в същото време, че е убедил Путин и Янукович да допуснат такава капитална грешка??? Как мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПродължавай, продължавай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМислиш ли! Много си жалък, а заради последното заслужаваш по-продължителен бан, без предупреждение. Заплахи и изключително груби псувни!
Трий, трий, вече съм те цитирал и настоявам, модераторите да вземат мерки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКогато се научиш да не обиждаш тогава ше даваш акъл.Не ме предизвиквай щото ще те набарам и ще ти навра главата в задника педал нещастен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеи още нещо, макс-винкел, по отношение на путиноидната пропаганда, изключително смешно изказване на Лавров оня ден, който разсмя целия свят с изказването си, че руските (путьовите) медии отразявали 100 пъти по обективно събитията в Украина от западните такива...смешници...
СЛАВА УКРАИНЕ!!!!
Технологията е арабска пролет, аз прогнозирам Сакрална жертва, кой ли ще е той/тя...
Минахме на квалификации вече дилетанте, така че ще те оставям сам да си заработваш от господарите ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМислиш ли! Много си жалък, а заради последното заслужаваш по-продължителен бан, без предупреждение. Заплахи и изключително груби псувни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЖалко герберче всичките сте простаци като вожда ви при това агресивни.Затова никой не ви иска.А ако съм пред теб едва ли ще посмееш да напишеш това щото просто ще ти еба путката майчина
Трий, трий, вече съм те цитирал и настоявам, модераторите да вземат мерки...
Коментар
Коментар