If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най логичното което може да се случи ...западните части са били част от Австроунгари или Полша ............ източните части са си Руснаци.
Да се разделят по живо по здраво и всеки по пъти си....... и след разделянето ще бъдат достатъчно големи държави...........
Е тука е ключа от палатката, на пиндосляците им трябва Город герой Севастополь и одесса, стратегическо место... На фюрерката им требе пазара и промишлен Донецк
Май верни излязоха мойте приказки ,че проблема е етнически.Всичко е отдавна
планирано и се върши по сценарии.Да видим сега дали няма да тръгне голяма
бежанска вълна към България.
И що точно да си подава оставката , щото 50 или 100 хил лумпени палят и грочят из Киев. Вие уж сте демократи , ми човека да е там е избран от повечето от половината гласували , населението на Украина по спомен беше към 40 милиона ......що 50 хил. лумпена да могат да го свалят.
За да не се стига до ситуацията, в която са в момента.
Освен това, след като си подаде оставката - има избори. Никой не му пречи да се яви на изборите и да ги спечели след като е толкова "популярен".
погледнах само линковете на роберт, Не е истина!!!
За мен Путин трябва да се намеси. Това не е оная Русия, от времето на "аварията" на подводната лодка Курск. Не знам по салфетки ли ще пишат с Пиндостанците и Гейропейците, както едно време тримата ГОЛЕМИ.......... НО Янукович трябва да получи залена светлина да се разправи с тая Паплач... Защо никой не казва амнистираните с какви имена са, каква националност са, За да разберем аджеба ЗаКво толко Пиндостан и Гейропа са се заинтересували от техните права....
След това е лесно, За 24 часа е потушен конфликта!
«Путин подчеркнул важность отказа западных стран от обвинительного уклона в отношении государственного руководства Украины, а также важность жесткого осуждения оппозиционных сил, виновных в организации противоправных экстремистских и террористических действий», - говорится в релизе.
И що точно да си подава оставката , щото 50 или 100 хил лумпени палят и грочят из Киев. Вие уж сте демократи , ми човека да е там е избран от повечето от половината гласували , населението на Украина по спомен беше към 40 милиона ......що 50 хил. лумпена да могат да го свалят.
Кви демократи, кви пет ЕВРО, ве марков.... въпросче към Европейцитие, когато пиндосляшката лелка виктория нуланд ви изпсува в мазните европейски муцунки, Вие преглътнахте ли го или го изплюхте!
Коментар