IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Това за рублажиите от тел го чета към двадесети път. Някъв комплекс ли имаш или си на принципа крадеца вика дръжте крадеца.

Като се опитваш да водиш спор пиши с аргументи, с обиди няма да спечелиш спора
    Дряновски, смятам, че давам достатъчно аргументи и не мисля, че някога съм обидил някого. Друг е въпроса, че много от форумните червеноперки се обиждат на рубладжия.

Рубладжия, всъщност, не следва да се разбира в буквалния смисъл, особено пък що се отнася до повечето путиноиди в този форум. Рубладжийството, драги е състояние на духа или по-точно казано вид ментално разстройство, от което по една или друга причина страдат масово привържениците на Станишов и до голяма степен тези на БСП...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      Чугун ето какво искат обикновенните хорица в Украйна.
      http://www.youtube.com/results?searc...ukrainian&sm=3
      Искат свобода. Ама комунистическата чугунария отказва да го разбере това. Е аз отказвам да се опитвам да убеждавам за елементарни неща.
      Къде е свободата? Посочи я на картата. Знам, че за теб това са елементарни неща.

И даваш ли си идея, че целта на големите в Украйна е вече постигната? Срив на фондовите борси, крах на икономиката, липса на основни продукти, парализа на инфраструктурата и т.н. и т.н.

И НАЙ–ИНТЕРЕСНОТО Загрижените приятели от сектор Запад вече угрижено са препоръчали на Украйна да се обърне за "помощ"към МФВ.

Давай, давай да отворим диалог, да ти покажа къде се кове чугуна.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        ПеУник, публиката я подценявате вие рубладжийчетата, ама не ви се получава...
        Това за рублажиите от тел го чета към двадесети път. Някъв комплекс ли имаш или си на принципа крадеца вика дръжте крадеца.

Като се опитваш да водиш спор пиши с аргументи, с обиди няма да спечелиш спора
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Още нещо да кажеш за народа дето счупи вратлето на хитлер и нафолеон... Който е единственота надежда за запазването на кирилицата и православието...

Или както вика еврейчето с ряхавата брадичка, Майната на православието... същи се сещам и за седерясткия конь МетърСтоманов, логореята на който роди идеята за отказ от кирилицата...

Ами както вика учителя на сина ми по БЕЛ, след около 50 години Българския език ще е изчезнал, ама просто такава ви е съдбата
          Чугун ето какво искат обикновенните хорица в Украйна.
          http://www.youtube.com/results?searc...ukrainian&sm=3
          Искат свобода. Ама комунистическата чугунария отказва да го разбере това. Е аз отказвам да се опитвам да убеждавам за елементарни неща.
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Още нещо да кажеш за народа дето счупи вратлето на хитлер и нафолеон... Който е единственота надежда за запазването на кирилицата и православието...

Или както вика еврейчето с ряхавата брадичка, Майната на православието... същи се сещам и за седерясткия конь МетърСтоманов, логореята на който роди идеята за отказ от кирилицата...

Ами както вика учителя на сина ми по БЕЛ, след около 50 години Българския език ще е изчезнал, ама просто такава ви е съдбата
            Четеш между редовете. Казах, че не съм русофил и съм за защита на националните интереси. Ти по кой се захласваш и чакаш да те оправи си е твой проблем. Факта, че сме научени цял живот някой да ни бърше носовете е причината в момента да не можем да се справим с дори 5 % олигархия и продажници.

Губя си времето. Всички сте облъчени в една или друга степен и крепите теориите си на сили, които не ги ебе за вас. Свобода няма, а ако си малък винаги ще обслужваш нечии интереси.

Коментар

Гледам че обилно наторяваш форумното пространство с мантрата, Властта срещу народа... Къцаш на гола кукичка дилетанте, подценяваш публиката
              ПеУник, публиката я подценявате вие рубладжийчетата, ама не ви се получава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57
                ХААА...ХААААХХ......

Ами тея пари дето ни липсват за САМАЯ МАГУЧАЯ с влаковете ли ги изпращаме??? Ей, трол заплеснат. Всичко изтича за Европа и Щатите, а за тях ние сме просто един обслужващ персонал и логистична база. И не съм русофил. Да им еба и майката на руснаците, ама как може да има толкова захлупен народ......

Коментар

Пропускаш една подробност от изключителна важност - жаждата за свобода, жаждата за независимост, жаждата за свободен от тирания живот. Това е ключа към бараката. Заради тази свобода хората са се вдигали, вдигат и ще се вдигат на бунтове и въстания без значение от цвят, религия и политическа принадлежност.
                  Проблемът с Украйна е точно наличието на прекалена свободия.
                  Един народ трябва да не бъде оставян да бъде подвеждан според интересите на малцина. Това става по 2 начина:
                  1. С Дянковистка политика, т.е. вземаш парите на хората и те мислят не за революции, а какво ще ядат.
                  2. Или със силна ръка, и контрол, митингите и произвола да не се допускат.
                  Украйнците сгрешиха и по 2-та пункта: имат добър растеж и растящ стандарт на живот, широко им е около врата и започнаха да се правят глупости, вместо да си налягат парцалите.
                  Това е проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    За каква свобода и демокрация ми говориш бе, смешен? Я ми я посочи къде точно вирее на световната карта? Имаш ли идея великите демократизатори какво ще направят, ако Калифорния или Тексас се опитат да се отцепят, както се мълви от доста време. ДИРЕКТНО с танковете и самолетите ще влязат. Наивници сте над 90 % от списващите тука, макар да имам силни подозрения, че повечето сте обикновени тролове.

На която и страна да се обърне Украйна, все ще е в преебана позиция, тъй като и е отредено да обслужва интересите на големите. Не съм нито за Русия, нито за Европа или Щатите, просто ви се чудя как може да изливате тонове злоба и време срещу хора, които в момента са подведени от чужди интереси и гинат по площадите. Случайно малоумни ли сте? Оправили сте си собствената държава? Имате прекалено свободно време ? Ей, българино. И милион години да минат, пак ще гледаш в чуждия двор и ще злобееш, че някъде може да има по-зле от тебе!
                    Освен свободата да говориш каквото си искаш и да няма кой да те чуе, За друга не се сещам... Характерно за Сектантите е че чуват и виждат, само това в което вярват. За другото са глухи и слепи.... Нека си вярват хорат, на мен не ми пречат

Коментар

Пропускаш една подробност от изключителна важност - жаждата за свобода, жаждата за независимост, жаждата за свободен от тирания живот. Това е ключа към бараката. Заради тази свобода хората са се вдигали, вдигат и ще се вдигат на бунтове и въстания без значение от цвят, религия и политическа принадлежност.
                      За каква свобода и демокрация ми говориш бе, смешен? Я ми я посочи къде точно вирее на световната карта? Имаш ли идея великите демократизатори какво ще направят, ако Калифорния или Тексас се опитат да се отцепят, както се мълви от доста време. ДИРЕКТНО с танковете и самолетите ще влязат. Наивници сте над 90 % от списващите тука, макар да имам силни подозрения, че повечето сте обикновени тролове.

На която и страна да се обърне Украйна, все ще е в преебана позиция, тъй като и е отредено да обслужва интересите на големите. Не съм нито за Русия, нито за Европа или Щатите, просто ви се чудя как може да изливате тонове злоба и време срещу хора, които в момента са подведени от чужди интереси и гинат по площадите. Случайно малоумни ли сте? Оправили сте си собствената държава? Имате прекалено свободно време ? Ей, българино. И милион години да минат, пак ще гледаш в чуждия двор и ще злобееш, че някъде може да има по-зле от тебе!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Колега друг път преди да пишеш прочети малко бе пич..не се излагаи с неверни твърдения:

След САЩ, Русия е страната, която приема най-много имигранти!
                        От години вече тя привлича имигранти предимно от бившите съветски републики. През 90-те години руснаците в станалите независими бивши съветски републики съставляваха основната маса от имигрантите, но сега това са предимно хора от Кавказ и на първо място от Централна Азия. Според официалната статистика около 13 милиона от цялостното население от над 142 милиона души са родени извън границите на днешна Русия.

Относно Лукашенко и Беларус, виж статистиката доста по напред от нас са по БВП и стандарт на живот ............а уж сме горди членове на ЕС и гребем с пълни шепи от свободата и демокрацията...............и целуваме гъза на САЩ .
                        Да приемем, че това е вярно за руската емиграция, не ми се проверяват данните. Т.е. има имиграция от много по-авторитарни режими към по-малко авторитарни режими. Нищо ново под слънцето. Нали това казвам хората се борят за повече свобода и независимост - икономическа, политическа. Бягат от Азиатските сатрапи към по-малкото зло и по-голяма икономическа сигурност и повече възможности за децата им. ЗА ДЕЦАТА ИМ.

Но за БВП на Беларус лъжеш като селски циганин. Виж го в нета. Аз го проверих. БВП На Беларус на глава от населението е 6.6 хил. долара. На България е 7 хил. долара. Къде са по-напред от нас, че не разбирам?

И не сравнявай България. Ние все още сме под комунистически ботуш. Гнъсните рубладжии за последното десетилетие нищо не направиха за държавата. Дори едно електронно правителство некадърниците не искаха и не могат да направят.
                        Сравнявай Естония. БВП на глава от населението - 16,300 долара, а през 1990 имахме еднакви стойности. Това е истината - късаш радикално със САМАЯ МАГУЧАЯ както Естония - и населението ти става по-богато. Какъв по-добър пример искаш? Като толкова се прехласваш от Беларус и несметните богатства там - ми прави ти път - взимай семейството и ходи там. Ама нещеш нали? Както и целия останал свят не ще. Щото си правиш тънки сметки - децата кат пораснат как ще ги пратиш да учат на ЗАПАД, както огромната част от българите си мислят. Защо на ЗАПАД? Защо не искат да учат и живеят в САМАЯ МАГУЧАЯ? Във Великите университети на Беларус? На Казахстан? Защо Българите емигрират със стотици хиляди към ЕС, към Канада и към САЩ? Защо не емигрират в САМАЯ МАГУЧАЯ?

И последно - виж с чугуни не се спори (визирам и себе си). Всеки си има гледната точка. НО. Има факти. И фактите ясно показват, че обикновенните хорица, тия дет в Украйна си броят гривните всеки ден и си правят сметката как да нахранят децата си, както и в България. Та тия хора искат по-хубав живот за себе си и за децата си. И не искат децата им да учат и живеят в Самая Магучая. Искат на запад. Искат икономическа, финансова и политическа свобода. Искат да разполагат с живота си както сметнат за добре. Затова запада ВИНАГИ ще остане много по-привлекателно място от нео-комунистическите репресивни апарати на азиатските сатрапи. ВИНАГИ.
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                          http://news.rambler.ru/23727945/
                          Ха сега, стана тя!
                          Да унижението е пълно, а после паянтовите Еврокитки ще викат, Помощ бият ме и ще искат защита от същите, Които сега унижават

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            ЄвроМайдан – EuroMaydan

11.07 / Підполковник внутрішніх військ зі сцени майдану сказав, що йому "приємно перейти на сторону народу". Майдан скандує "Молодець". Силовикам у випадку переходу на бік народу гарантують безпеку.

Току що подполковник от вътрешни воиски заявява от сцената на Майдана, че преминава на страната на народа...
                            Гледам че обилно наторяваш форумното пространство с мантрата, Властта срещу народа... Къцаш на гола кукичка дилетанте, подценяваш публиката

Коментар

• Сотня бойцов внутренних войск сдалась в плен «майдановцам»

http://news.rambler.ru/23727945/
                              Ха сега, стана тя!

Коментар

• Тез на МЕГДАНА взеха да чистят ли бря ? Гледам мъкнат чували -чистят ли или нови трупат ?
                                http://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4
                                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Working...
                                X