IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bones57

Не са платени като тролове, платени са като служители и са служебно ангажирани с някакви партийни лумпенски идеи. Нещо като тролове на пенсия и с интернет, нещо такова и иначе никой не им плаща специално за да пишат по форуми.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Цитирам вече и Евгени Дайнов, и Иво Инджев. И Огнян Минчев и Иван Кръстев съм цитирал. И Тони Николов и Бойко Пенчев и Деян Енев съм цитирал. Интелигентните хора в България са патриоти и европейци и категорично отхвърлят подлогите на Путин...
      +100000
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Безобразие > https://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8#t=14

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Стамболова цитира Сугарева, Майно льо...

Абе вие изтрещехте бря! Заведението Св. Наум пита за Вас.......
          Цитирам вече и Евгени Дайнов, и Иво Инджев. И Огнян Минчев и Иван Кръстев съм цитирал. И Тони Николов и Бойко Пенчев и Деян Енев съм цитирал. Интелигентните хора в България са патриоти и европейци и категорично отхвърлят подлогите на Путин...

Коментар

• От всички писеши Коки ми е най жалък / жалка ....нито един път собствена мисъл , само копи пеист без краи от други писания .......
            Почнах да се чудя да не е някъкъв бот
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА КОМУНИСТИТЕ РУСОФИЛИ

Русо(филията) - българската антиевропейска палачинка

ИВО ИНДЖЕВ
              http://ivo.bg

Русофилската ни власт се гърчи както са се гърчеели български чуждопоклоници в епохата на ръба на националната ни революция, когато българите са се лутали в търсене на ориентири.

Европа е в шок от бруталните действия на проруската власт в Киев, а проруската власт в София шокира с усилията си да не назове проблема с истинското му име.

Бившият посланик на България в Москва Илиян Василев съобщи по БНТ тази сутрин, че се очаква днес в Брюксел българската дипломация да лобира за възможно най-мека позиция по отношение на подкупения от Путин украински президент Виктор Янукович.

Явно е „малко”, че проруското ни правителство продължи започнатото от ГЕРБ съучастие в шантажирането на Украйна чрез заобикалянето й от „Южен поток”!

Ами ако украинският народ все пак победи (дори руското малцинство в страната не беше против европейската интеграция, която пречи само на режима на Путин)?

Вместо с прояви на подкрепа за проевропейска Украйна - например с митинг на солидарността с украинския народ пред Монумента на окупационната червена армия в София, парализираното българско общество и неговия т.н. политически елит се възползваха от съвпадението с годишнината от кончината на българския национален герой Левски, за да не направят и дори да не кажат нищо, което може да раздразни Москва и неговата марионетка Янукович. С други думи: скрихме се отново зад гърба на Апостола.

Телевизия СКАТ излъчи снощи свое старо предаване, в което историкът Божидар Димитров потвърди категорично автентичността на оспорвания от русофилите в България завет на Левски: „Който ни освободи, той и ще ни пороби”. Нещо повече, с професора, който няма как да бъде заподозрян в русофобия, се съгласи също толкова категорично писателят Николай Хайтов - при това и той е сред последните личности в нашата страна, които не могат да бъдат обвинявани в антируски настроения.

Защо тогава, питам отново, нито веднъж в нито едно официално или неофициално излияние през вчерашния 19 февруари този завет не прозвуча?

Да, било е и по-лошо (ако това означава някакъв прогрес). По времето на НРБ е имало практика положените на паметника цветя на Апостола да бъдат местени тайно по късна доба два дни по-късно в подножието на монумента на окупационната съветска армия във връзка с тържествата в чест на нашите окупатори.

Бившият празник на съветската армия днес вече се казва в Русия „Ден на защитниците на отечеството”. По този повод руското посолство , заедно с представители на посолствата на сателитни на Кремъл държави и български русофилски организации, за пореден път и тази година извършават ритуала по поклонението пред лъжата, изписана със златни букви, според която България била „освободена” от червената армия.

Ето така си разиграват троянския кон на мейдана в София, пардон - на мегдана в София, докато на Мейдана в Киев се води война за отстояване на европейската идентичност, определяна от император Путин като „антидържавен преврат”, защото той е наредил за единствено правилната държавна линия в Украйна да се смята проруската.

Цяла Европа се тресе от „русофобия” заради събитията в Украйна, само ние тук обръщаме гръб на европейския дух- обръщаме (русо)филията като палачинка.

Коментар

• С новой кровью
                http://vz.ru/world/2014/2/20/673541.html

Используя огнестрельное оружие, радикально настроенные митингующие с площади 20 февраля 2014 в 9:00 по местному времени /11:00 мск/ начали наступление на правоохранителей, несмотря на объявленное перемирие

Коментар

• Снимки, не е приятно за гледане...

At least 35 protesters killed in Feb. 20 clashes with police near October Palace

http://www.kyivpost.com/multimedia/p...ce-337209.html

Коментар

• ЄвроМайдан – EuroMaydan

Ukrainian Athletes Leave Sochi Winter Olympics as violance at home continues...

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Ооо Монти! Трейдер магучии! Човека постигал нееднократно доходност от над 1000% при спадащ пазар без къси! Недей с лошото бе, човече. Без твоя инвестиционен взор, аз съм обречен, загубен и обречен на вечни загуби. Как няма да ми казваш за могъщите ти сделки, с които обръщаш с хастара нагоре гравитацията на инвестирането?
                      Моля те прости ми!

Твой вечен раб!
                      Keizer

Бих те припознал към хейтърите ,но да се разправям с недорасли пубертети .... оставям на твойте родители....
                      Дано си свършат работата ,ще им е пужна и помощ.... от компетентно лице...

Коментар

• Чрез Diana M Dian има потвърждение, че днес жертвите от хората и от милиционерите са от едни и същи снайперисти...затварят в момента всички бензиностанции, мостовете на Днепър, държавни сгради, Великобритания и Канада посолствата им спряха....танкове се придвижват към Киев, бтр-и се придвижват към Майдана и Грушевска, изтече инфо, че всички Беркут са им дали бойни оръжия, има хиляди ранени, целят във врата и главата, има и вътрешни войски които се предадоха на Самоотбраната (повечето са набор 1990 г)...Украинския червен кръст отказа да приема помощи за Майдана....титушки не само са въоръжени и стоят в автобуси близо да Грушевска...но и част от тях извършват погроми и грабежи...всички се евакуират...Янукович предложи на Клюев да е премиер, той отказа...Медведев 'благослови' въоръжена намеса ....Ада продължава..
                        преди 17 минути

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Соросоид цитира Соросоида, Майно лъо...
                          Стамболова цитира Сугарева, Майно льо...
                          Просто ти пуснах въдичката и чаках точно такъв коментар

Коментар

• ЄвроМайдан – EuroMaydan

Народний депутат Юрій Шаповалов оголосив про вихід з фракції Партії Регіонів

"Мои многочисленные попытки найти общее решение выхода из сложившейся ситуации в стране, игнорировались. Одна часть фракции не поддерживала другую, не прислушивалась. Не находили общего языка.
                            Даже если мне сегодня не удастся зарегистрировать свое заявление, я это сделаю завтра. Решение о выходе из фракции уже принято"

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Защо да е брутално ,ти си пусна какви са ти идеалите....в една друга тема..
                              Ако съм имал желание да контактувам и разменям становища за акции с теб, след тази изцепка , те сложих към хейтърите иначе трябваше да е към пубертетите ..Ти си избери...
                              Ооо Монти! Трейдер магучии! Човека постигал нееднократно доходност от над 1000% при спадащ пазар без къси! Недей с лошото бе, човече. Без твоя инвестиционен взор, аз съм обречен, загубен и обречен на вечни загуби. Как няма да ми казваш за могъщите ти сделки, с които обръщаш с хастара нагоре гравитацията на инвестирането?
                              Моля те прости ми!

Твой вечен раб!
                              Keizer

Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                МонтЕ, добър ден и на теб...
                                Добър да е....

Коментар

Working...
                                X