IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
    Сценарият се пише извън Украйна.
    А !!!
    Именно, и НИКАКВИ борби за "демокрация", човешки права, диктатури или каквото и да е, нямат място... ВСЕ ТАЯ Е ...
    ЩАТИТЕ запалиха поредната гражданска война. Подобно на тези в Либия, Сирия и т.н.
    НАВСЯКЪДЕ процесите минават по ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИЙ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В добрите традиции на СССР, Комсомолская правда, вече е пуснала статия за това как "радикалите" са завзели Верховната Рада, разбира се има и разкази на очевидци и оцелели, и малкта подробност, че въпреки провокациите тази сутрин майданците не са завземали Радата...нещо плановете на товарищ цар да вкара бунта в стара кагебейска схема са се провалилииии...

http://ipress.ua/ljlive/kreml_pokvap...ger_48304.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Винету,
        Че Янукович е пътник, е ясно...
        Какво мислиш ще стане, след като го свалят, убият, осъдят, избяга или каквото и да е ...
        Какво ще стане ???

Нейде по-долу, бях изказал мнение за СЦЕНАРИЯ (няма нищо общо с народа, свободата, диктатурата или каквото и да е.. )според мен...
        Сценарият се пише извън Украйна, в Русия и на Запад. Янукович просто избра еднолично страна, без да пита народа, и тогава си подписа съдбата. Сега вече просто няма избор, украйнците също, самите те са крайно поляризирани.

Коментар

• Нещо да кажете за корицата на Иконъмист?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
            Пешка, мечтата ти се сбъдна. Ей така изглежда на живо, гледай докато не са го свалили.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=0DxkDiAcSF8
            Винету,
            Че Янукович е пътник, е ясно...
            Какво мислиш ще стане, след като го свалят, убият, осъдят, избяга или каквото и да е ...
            Какво ще стане ???

Нейде по-долу, бях изказал мнение за СЦЕНАРИЯ (няма нищо общо с народа, свободата, диктатурата или каквото и да е.. )според мен...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059582601]
              Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              И по кой закон е разрешено да се стреля по полицаи да се трошат магазини да палят сгради да се съсипва центъра на един град?Иначе Янукович трябваше да направи референдум за ЕС или за Русия и каквото реши народа това.
              По същия "закон", по който е разрешено да се освобождават затворници, да се въоръжават от милицията и да се изпращат срещу хората...по същия закон, по който е разрешено янукович и двамата му сина да са най-богатите хора в Украина (по данни на Форбс) (това явно е закон там наистина, защото по-рано най-богата беше фамилията на Тимошенко - Юля, дъщеря й и американския и зет), по същия закон, по който е позволено на товарищ цар да се меси във вътрешните работи на суверенна държава...

Коментар

• Пешка, мечтата ти се сбъдна. Ей така изглежда на живо, гледай докато не са го свалили.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=0DxkDiAcSF8

Коментар

• [QUOTE=kandid;1059582594]
                  Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ти бъркаш възстановяването на реда със насилствено задържане на властта.Янукович трябваше веднага да ги смаже със сила и да осигури нормален живот на хората в Киев.Не може пет хиляди човека да определят управлението на 40 милиона.Волята на народа се разбира на изборите.[/QUOTE]

Нищо не бъркам аз. Редът не се възстановява от престъпници, въоръжени от бандита янукович с автоматично оръжие (слава Богу, че тук сме малко по на запад, иначе отдавна станишов, орешака и овчев да са въоръжили петната и компания, спомняш си онази пресконференция в МС, предполагам)...

И да за изборите си прав, но както виждаме и у нас марионетните правителства предпочитат да се придържат към силови методи, за тях (а виждам и за такива като теб) демокрация е просто дума от гръцки произход в речника...
                  И по кой закон е разрешено да се стреля по полицаи да се трошат магазини да палят сгради да се съсипва центъра на един град?Иначе Янукович трябваше да направи референдум за ЕС или за Русия и каквото реши народа това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Ти бъркаш възстановяването на реда със насилствено задържане на властта.Янукович трябваше веднага да ги смаже със сила и да осигури нормален живот на хората в Киев.Не може пет хиляди човека да определят управлението на 40 милиона.Волята на народа се разбира на изборите.
                    Пешо, нищо не бърка.
                    ПАРИ изкарва клетият...

Иначе, ДА, трябваше ВЕНАГА да пресече процеса още в началото..
                    Това, което става, НЯМА НИЩО ОБЩО с Янукович или който и да е ...
                    В случая важното е, в Украйна да има ВОЙНА...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Ти бъркаш възстановяването на реда със насилствено задържане на властта.Янукович трябваше веднага да ги смаже със сила и да осигури нормален живот на хората в Киев.Не може пет хиляди човека да определят управлението на 40 милиона.Волята на народа се разбира на изборите.
                      Янукович трябваше да прави рефереренум - в ЕС ли искат или с Русия, и да се разбре 5хил. ли са, 20 млн. ли са, сега никой не знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Много е сложно....
                        Аз също винаги съм се чудил защо ги прави наполовина нещата ...
                        Защо не ги разгони на 100 % или не направи президенски избори...или най важното един референдум за ЕС или за Русия...
                        Даже и при нови избори те са разделени на 50 %...
                        Следя нещата още от Юшченко и Тимошенко...
                        Оранжевата революция и свалянето на Янукович за първи път....
                        Те също клекнаха пред Русия ,когато стана въпрос кой да плаща сметката...за газта и суровините.....
                        Именно.
                        Когато трябваше да действа, като държавник, той остави ситуацията на самотек.
                        Остави в центъра на столицата (???) да се направят барикади...
                        Даде време, за организиране и подготовка на "мирните протестиращи"...
                        Позволи да се поругават безнаказано държавни институции и учреждения...
                        Просто чакаше обстановката да ескалира.
                        ТОВА е престъпление срещу целият украински народ...
                        Това е ПРЕДАТЕЛСТВО и РАЗРУШАВАНЕ НА ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ на Украйна...
                        Но пък е в услуга на Щатите и гейропейския съюз, които платиха(и то вече без да го отричат или прикриват) за поредната "демократизация"...
                        Сега вече, ЖАЛНА ИМ МАЙКА на украинците...

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059582589]Ти бъркаш възстановяването на реда със насилствено задържане на властта.Янукович трябваше веднага да ги смаже със сила и да осигури нормален живот на хората в Киев.Не може пет хиляди човека да определят управлението на 40 милиона.Волята на народа се разбира на изборите.[/QUOTE]

Нищо не бъркам аз. Редът не се възстановява от престъпници, въоръжени от бандита янукович с автоматично оръжие (слава Богу, че тук сме малко по на запад, иначе отдавна станишов, орешака и овчев да са въоръжили петната и компания, спомняш си онази пресконференция в МС, предполагам)...

И да за изборите си прав, но както виждаме и у нас марионетните правителства предпочитат да се придържат към силови методи, за тях (а виждам и за такива като теб) демокрация е просто дума от гръцки произход в речника...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Типично мислене на путиноид (или по-скоро предаване на мислите на Путин)...
                            Нека ти напомня, че в демократичния свят на XXI век, няма такова нещо като задържане на властта със сила... всеки човек и всяка част от обществото има право свободно да изрази позиция и когато една власт използва сила, за да заглуши по един или друг начин гласа на хората, се самоотлъчва от демокрацията и всяка подобна власт може да бъде легитимно (не казвам законно, защото законите са само формален израз на суверенна воля и могат обективно да застанат в противоречие с настоящата воля на суверена - народа) (това важи както за янукович, така и за станишов и овчев)...

Коментар

• Баси мамата
                              По украйнския канал 5 (в този линк долу в дясно има час и той е 14:24) дават от барикадата , хората са клекнали с щитовете пред тях и по едно време единия прави откат от 1,50 метра, след като щита е пробит от куршум и го уцелил по бедрото, а другия направо си падна и не мръдна, 4-ма с щитове се "разпръснаха" назад с патешко ходене

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                Не се надценявай чак толкова.
                                За теб (както и за всеки ПЛАТЕН форумен трол) аргументи няма ...
                                Какво си "забелязал", си твоя работа...
                                Е аз поне мога да забелязвам, за разлика от слепците, най-вече интелектуалните такива...

Коментар

Working...
                                X