IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Виктор Янукович прекъсна разговора с европейските външни министри за телефонен разговор с Владимир Путин

http://www.focus-news.net/news/2014/...mir-putin.html
    Позовавайки се на надежден източник.... ХА ХА ХА ...
    Стамболов, ЖАЛЪК си
    Язък, че такъв, като теб си е взел за ник, фамилията на ГОЛЯМ БЪЛГАРИН
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059582684]
      Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

Ми кой ти пречи.Нали си в модерния свят гладен безработен принуден да пише простотии за подаянията на Бойко.
      Само ще се усмихна многозначително... селската действителност явно доста те е отдалечила от умението да преценяваш събеседника...иначе си прав за действителността и точно това (а то е резултат на упорита и целенасочена дейност на тези, пред които се прекланяш) е което ми пречи да живея в нормален свят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Не забравяй че има много западни пари в Русия.А има и един кран за газ.Като им го врътнат и дотук с европейската икономика
        Знаеш ли колко процента е руския газ в Европа? 30%.
        Това са не повече от двайс кораба годишно.
        Примерно от оня, шистовия.
        Бе мислиш ли въобще, да не си от някое диво село?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          За Путин, и дума не съм казал...
          Очевидно е, защо го месят навсякъде постоянно... Крадецът вика - дръжте крадеца...
          Да не би, той да е ходил в Киев.. НЕ, НО ДРУГИ ходиха и ходят...
          Има им това, че радетелите на същите, управляват едни от най-големите полицейщини ...
          Виктор Янукович прекъсна разговора с европейските външни министри за телефонен разговор с Владимир Путин

http://www.focus-news.net/news/2014/...mir-putin.html

Коментар

• Украйна - една фалирала държава за която ЕС и Русия се пазарят . Спора е - на кой, колко ще му излезе да си купи фалиралия .

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
              Искаш да кажеш, че в Москва са кротки наблюдатели, може би ?
              Путин просто направи няколко много добри години.
              И какво им има на човешките права и демокрацията ? Да си турнем един тиранин, национализация и несъгласните в тюрме ?! Не ви разбирам понякога.
              За Путин, и дума не съм казал...
              Очевидно е, защо го месят навсякъде постоянно... Крадецът вика - дръжте крадеца...
              Да не би, той да е ходил в Киев.. НЕ, НО ДРУГИ ходиха и ходят...
              Има им това, че радетелите на същите, управляват едни от най-големите полицейщини ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не забравяй че има много западни пари в Русия.А има и един кран за газ.Като им го врътнат и дотук с европейската икономика
                Има - и те ще се дръпнат - и руснаците ще се върнат в каменната ера. И руснаците и западните пари ще спечелят в дългосрочен период.

А газа на руснаците - ами и на него ембарго - да ги уморят от глад. Пък теминалите за втечнен газ ще си внасят Катарски газ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Напротив, заполитика требва да говорят. Онзи може да е по-бърз и да сложи край на мъките му.
                  Факи не бъркай реалността с желанията ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Ето сега събота срещу неделя и блокират парите на всичките, всичко дето са откраднали последните 25 години да отиде в чужди ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Ама разбира се, че е така, нали виждаш, написал съм, че е инсинуация... как може да вярваме на "уполномоченой передстваитель Верховной ради по прав человека", който цитира омбудсман някакъв си...

Това са западни шпиони...
                      Едва ли са шпиони ....по скоро са малоумници , като тези които се връзват на елементарщините им
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• [QUOTE=kandid;1059582633]
                        Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение

Мда, те и т. нар. казаци с бичовете в Сочи са прозападна пропаганда... извини ме, че предпочитам да живея в модерен свят, а не в някаква средновековна бутафория...
                        Ми кой ти пречи.Нали си в модерния свят гладен безработен принуден да пише простотии за подаянията на Бойко.Живееш в държава с ниски данъци разбити улици рушащи се сгради.Стари хора без зъби и мутри с джипове и манекенки.Е аз не искам такъв модерен свят.Свят в който цигани изнасилват баби на 80г и ги убиват за пет лева а модерните от ЕС ми разправят че смъртното наказание и доживотния затвор не били хуманни.Разни европейски чекиджии с по 50000 евро заплати ще ми разправят че е морално да си педераст и да осиновяваш деца че инцеста е нещо нормално.Не искам свят с такива откачалки и псохично болни боклуци

Коментар

Ми що да не вземат твоите а забравих те ти ги взимат само че ти доброволно им ги даваш през борсата
                          Ето сега събота срещу неделя и блокират парите на всичките, всичко дето са откраднали последните 25 години да отиде в чужди ръце.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Да им вземат парите, и на украинските и на руските олигарси, тъкмо ще се оправят бюджетните проблеми на ЕС.

Ми що да не вземат твоите а забравих те ти ги взимат само че ти доброволно им ги даваш през борсата

Коментар

• Да им вземат парите, и на украинските и на руските олигарси, тъкмо ще се оправят бюджетните проблеми на ЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Още малко и ще ни убедят че мъртвите полицаи са се самоубили ...... стига бе хора , как може да се връзвате постоянно такива евтини манипулации...... или очаквате че четящите тук са толкова наивни да им се връзват.
                                Ама разбира се, че е така, нали виждаш, написал съм, че е инсинуация... как може да вярваме на "уполномоченой передстваитель Верховной ради по прав человека", който цитира омбудсман някакъв си...

Това са западни шпиони...

Коментар

Working...
                                X