Путин сам си рита бъдещето на управлението. Вече в западните медии директно го обвиняват. И без официални санкции Русия ще го закъса яко следващите месеци и години, докато този азиатец се изживява като цар. Следващите месеци рублата ще се срине съвсем, руснаците ще обедняват експоненциално, а като вземе и петрола да пада или САЩ да пуснат износа на газ и бяджета на Русия ще се срине. Азиатеца ще се пробва да взема дългове, но никой няма да му даде кинти, и Русия ще се запъти на там накъдето и е мястото - изостанала средновековна държава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВерно ли е тои бе.....познат ми е по писането на глупости без аргументи но не схванах веднага приликата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеможеш ли да покажеш един сектор в икономиката в който Русия е реално конкурентна на Запада ?
Аз се сещам за два : космическата и ядрената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАвиацията най вече военната.Енергетика.Военна идустрия
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение100% Европа може без газ от Русия, но няма да стане защото канцлерите са на хранилката на Путин и той ги е подкупил много отдавна.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение4ONO, 4ONO, 4ONOOOO, пак блесна с гладко полираното си мозъче.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от data Разгледай мнениеможеш ли да покажеш един сектор в икономиката в който Русия е реално конкурентна на Запада ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеЯнукович подава оставка до 36 часа. Прогнозирам Му бърза и унизителна смърт от протестърите като на оня диктатор от Триполи
Коментар
-
tea_cup
Не мисля така, по скоро съм 100% убеден че ще избият всички до крак.Путин меките китки в Европа отдавна ги е купил, украинците не се борят за да влязат в Европа - фалшивата им опозиция вече там никой не я бръсне. Те искат независимост, но няма да стане защото са пълни с предатели, за което не им е виновен Путин.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнениеЯнукович подава оставка до 36 часа. Прогнозирам Му бърза и унизителна смърт от протестърите като на оня диктатор от Триполи
Коментар
-
Коментар
Коментар