IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Путин сам си рита бъдещето на управлението. Вече в западните медии директно го обвиняват. И без официални санкции Русия ще го закъса яко следващите месеци и години, докато този азиатец се изживява като цар. Следващите месеци рублата ще се срине съвсем, руснаците ще обедняват експоненциално, а като вземе и петрола да пада или САЩ да пуснат износа на газ и бяджета на Русия ще се срине. Азиатеца ще се пробва да взема дългове, но никой няма да му даде кинти, и Русия ще се запъти на там накъдето и е мястото - изостанала средновековна държава.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=zZLvuD9Fi9g

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Верно ли е тои бе.....познат ми е по писането на глупости без аргументи но не схванах веднага приликата....
        Ми мое и другия паляк-Дохтура да е, знам ли, то тука се толерират такива, явно да вдигат нивото.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
          можеш ли да покажеш един сектор в икономиката в който Русия е реално конкурентна на Запада ?

Аз се сещам за два : космическата и ядрената
          +енергийния и +ресурсния. Това си ги прави самодостатъчни и независими. Имат си всичко. Икономиката им не разчита на износ на стоки.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=fMTyiyA_Zu8

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Авиацията най вече военната.Енергетика.Военна идустрия
              Гражданското вертолетостроене-да, но самолетното-не. Иначе си прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                100% Европа може без газ от Русия, но няма да стане защото канцлерите са на хранилката на Путин и той ги е подкупил много отдавна.
                Бе то сигулно всеки може да се изолира от останалия свят ...ама тия опити никъде не са завършили добре...........
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                  4ONO, 4ONO, 4ONOOOO, пак блесна с гладко полираното си мозъче.
                  Верно ли е тои бе.....познат ми е по писането на глупости без аргументи но не схванах веднага приликата....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Бате Пешо

100% Европа може без газ от Русия, но няма да стане защото канцлерите са на хранилката на Путин и той ги е подкупил много отдавна.
                    D.Y.F-091066

Коментар

можеш ли да покажеш един сектор в икономиката в който Русия е реално конкурентна на Запада ?

Авиацията най вече военната.Енергетика.Военна идустрия

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        Янукович подава оставка до 36 часа. Прогнозирам Му бърза и унизителна смърт от протестърите като на оня диктатор от Триполи
                        Други ден кат свърши олимпиадата да вземеш да се изкъпеш и да си купиш един голям букет червени рози.Ще ти се наложи да посрещаш Червената армия в Киев.И ще викаш Ура....

Коментар

• tea_cup

Не мисля така, по скоро съм 100% убеден че ще избият всички до крак.Путин меките китки в Европа отдавна ги е купил, украинците не се борят за да влязат в Европа - фалшивата им опозиция вече там никой не я бръсне. Те искат независимост, но няма да стане защото са пълни с предатели, за което не им е виновен Путин.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                            Янукович подава оставка до 36 часа. Прогнозирам Му бърза и унизителна смърт от протестърите като на оня диктатор от Триполи
                            Ако не стане, обаче, ти, ще напуснеш ли форума, палячо?

Коментар

• Янукович подава оставка до 36 часа. Прогнозирам Му бърза и унизителна смърт от протестърите като на оня диктатор от Триполи

Коментар

ВПК...

Коментар

Working...
                                X