IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Нещо си се объркал с победите и то много яко или буци те е объркал.Другия месец като не им платят пенсии и заплати ще видиш кой е победил.Победител в Украйна ще бъде мизерия та за целия народ.Досега бяха затънали в заеми към Русия сега ще трябва да ги връщат а кинта няма.А и зимата там е сурова и требе се плаща газта.Ще разберат какво е да топлиш една стая 12 квадрата за 100 евро до 15 грасуса.Най доброто там предстои.Пари от Европа няма да видят.Американците ще пуснат 10000000000000222222222222 -тата печатница нощна амяна и ще им раздадат неколко милиарда с тлъста лихва.После ще им приватизират енергото веикато и топлото и ще цъфнат.Такава мизерия ги чака тия че чак не ми се мисли а и зимата там е сурова и дълга
    Бате Пешо, сигурен ли си че навремето не си бил партиен секретар? Когато бях малък в училище ни говореха, че в западните магазини имало стоки в магазините защото хората били бедни и нямали пари да пазаруват. Направо гладували и затова всичко залежавало по равтовете. Обаче в България хората били много добре. Това, че хората чакали с часове на опашка за кисело мялко било в рамките на нормалното.
    За пореден път се убеждавам, че всички таксиджии вярват в златото, фалита на САЩ и възхода на Русия. Нали знаете какво трябва да правите в такива случаи.
    Само не разбрах какво лошо имаше в исканията на хората да се проведат избори на които народа да си каже мнението част от СССР или част от ЕС. Не разбрах защо Янукович трябваше да избие толкова хора за да се съгласи на нещо толкова елементарно. Явно в кагебиските школи такива неща не се преподават. Масови убийства и кланетата са тяхната стихия.

Коментар

Юшченко и оная курва крадлива дето е в панделата.То не мое да искаш пари и газ от Русия и да мразиш руснаците.Нека сега да видим какво ще получат от запада освен голи красиви думи
      А ти специалисте по украинска вътрешна политика, знаеш ли кой е Янукович, Виктор Викторович... един успял млад човек на 33, с 2,2 млрд. долара (що не рубли, не знам) в сметки и активи....

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        А кой ги докара до там? Да са затънали в заеми към Русия и да продължават да затъват?
        Юшченко и оная курва крадлива дето е в панделата.То не мое да искаш пари и газ от Русия и да мразиш руснаците.Нека сега да видим какво ще получат от запада освен голи красиви думи

Коментар

Нещо си се объркал с победите и то много яко или буци те е объркал.Другия месец като не им платят пенсии и заплати ще видиш кой е победил.Победител в Украйна ще бъде мизерия та за целия народ.Досега бяха затънали в заеми към Русия сега ще трябва да ги връщат а кинта няма.А и зимата там е сурова и требе се плаща газта.Ще разберат какво е да топлиш една стая 12 квадрата за 100 евро до 15 грасуса.Най доброто там предстои.Пари от Европа няма да видят.Американците ще пуснат 10000000000000222222222222 -тата печатница нощна амяна и ще им раздадат неколко милиарда с тлъста лихва.После ще им приватизират енергото веикато и топлото и ще цъфнат.Такава мизерия ги чака тия че чак не ми се мисли а и зимата там е сурова и дълга
          А кой ги докара до там? Да са затънали в заеми към Русия и да продължават да затъват?

Коментар

Пешак, спокойно, все още нищо не е загубено... Путя и Витя се пробват с избори през декември... сигурно се надяват дотогава да са направили организацията, за да задържат Украйна в съветска орбита...

Но все пак хвърляй едно око и към Венецуела, че и там Мадуро го клатят яко...та не знам Путя ще се справи ли на два фронта...

Коментар

Ти пък реши с трол на ГЕРБ да спориш...
              Той няма една собствена мисъл ,за да не излезе че противоречи на вожда...
              А за Украйна ,руснака не е подписал споразумението а това означава ,че се готви първо финансов натиск и после революция на Изток....
              Да му мислят западните укроинци...нема да видят и една рубла....
              А доларите са 610 милиона...всичко...

Коментар

• ЄвроМайдан – EuroMaydan

14.22. УП: В администрацию президента только что заехали 3 джипа и три микроавтобуса с военным спецназом и Альфой - наш корреспондент...

Или ще го разстрелят на място или идват за ескорт до летището и от там към Кремъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Аз не само си спомням, но и имам документи за твоите мракобеснически изказвания на комунист-русофил . Ето едно от тях:

Тук имаме ясно подстрекателство към геноцид срещу украинския народ. Явно на вас комунистите-русофили Голодомор не ви е достатъчен и искате да изтребите украинците отново.

НО ГЕРОИТЕ ОТ ЕВРОМАЙДАН ВИ ПОБЕДИХА

Коментар

Ти си спомняш каквото ти е удобно и каквото буци ти е разпоредил да си спомняш.
                    Аз не само си спомням, но и имам документи за твоите мракобеснически изказвания на комунист-русофил . Ето едно от тях:

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Не не се е сбъднала.А са дошли танковете и армията и тия посерковци ще се изпокрият.Не виждам танкове и барети които разтрелват и унищожават всеки който е там.Да ги обградят и избият до крак.
                    Тук имаме ясно подстрекателство към геноцид срещу украинския народ. Явно на вас комунистите-русофили Голодомор не ви е достатъчен и искате да изтребите украинците отново.

НО ГЕРОИТЕ ОТ ЕВРОМАЙДАН ВИ ПОБЕДИХА

Коментар

В България когато влязохме в Европейският съюз може би не ни платиха заплатите и пенсиите Аз лично си спомням че дори се увеличиха...
                      Ти си спомняш каквото ти е удобно и каквото буци ти е разпоредил да си спомняш.

Коментар

Всички ние сме украинци

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0..._sme_ukrainci/

Народе на Майдан! На този площад са събрани всички народи на Украйна. Украинци от Запада и украинци от Изтока. Украинци от градовете и украинци, дошли от селата. Татари и поляци. Казаци и евреи. Има внуци на оцелелите от Голодомор, избиването чрез глад, оркестрирано от Сталин, и на тези от Баби Яр, ужасяващ символ на Шоа.

Ние в Париж имаме площада на Бастилията, където се е конституирал френският народ. Вие имате този площад на Майдан, където се установи украинският народ. И силна емоция за един гражданин на родината на правата на човека е да бъде свидетел от този площад на един изключителен момент от историята, какъвто създават само големите народи.

Аз съм френски гражданин. Аз съм европеец федералист. Но днес, на този Майдан, който припомня на Европа нейното първоначално признание и гений, аз съм украинец. Не съм склонен впрочем да говоря за европейската мечта.

Защото няма нищо по-конкретно от Европа, олицетворена от мъжете и жените, които сте поставили начело на вашето движение – една Европа, която за всеки и за всички означава свобода, справедливо управление, борба срещу престъпната държава на олигарсите, гражданственост.

Украйна е биещото сърце на континента

Вие придавате плът на европейския проект. Придавате му съдържание и програма. Давате смисъл, не "по-чист", както казваше един френски поет, а по-точен и по-богат, на думата и на идеята за Европа.

Ето защо мисля, че истинската Европа е тук. Ето защо истинските европейци тук, на Майдан, се чувстват обединени. Ето защо Украйна не е някакъв васал на руската империя, който изпросва своята обвързаност с Европа: тя е, в този час, биещото сърце на континента – и Киев е неговата столица.

Народе на Майдан, братя от Европа! Искам да ви кажа колко много хора – в Париж, Берлин и другаде – чуха вашето послание. Знам, че се чувствате сами. Знам, че имате усещането, че сте изоставени от една Европа, която, обръщайки ви гръб, всъщност обръща гръб на своята субстанция. И това е вярно.

Но е вярно, че вие имате приятели в европейските общества. И е вярно също, че вие имате дори тук, в европейските дипломатически мисии, приятели в сянка, които в сърцето си са с вас и които работят във ваша полза.

Те са вашата надежда; но и вие – тяхната. Ако те ви изоставят, вие губите; но ако вие загубите, те губят също. Те го знаят. Ние всички го знаем.

Народи, отвоювали своя суверенитет

Но знайте, че си тръгвам, изпълнен с огромно възхищение заради смелостта, хладнокръвието, мъдростта и точната мяра, с които вие давате пример на света. Вашето оръжие, това е хладнокръвието. Вашата сила, това е спокойната ви решимост – от Лиза, лавкаджийката, до Виталий Кличко, боксьорът, който един ден може би ще бъде президент на нова Украйна – с която всички вие ми казахте, че нищо не ще възпре духа на Майдан.

И вашата сила, това е духът на отговорност, щях да кажа на дисциплина, с който поддържате барикадите си, а зад барикадите си грижите за прехраната на града, който сте освободили. Защото една и съща дума изразява грижата за града и успеха на цивилизациите. Цивилизован – на моя език, както и на езика на авторите на фреските, които през Х в. са изобразили молитвата на Дева Мария, с ръце, вдигнати в знак на мир, във вашата катедрала "Света София" – е общо име за обичащия civitas и за носителя на цивилизацията.

А вашата сила, да, това е тази висока цивилизация, въпреки, че както при народи на Европа, част от историята ви е трагична и изпълнена с престъпления. Русия не е съществувала, когато Киевска Рус е вече изгряла. Във всеки гражданин на Майдан има повече история и култура, отколкото в това фанфаронство в Сочи – този Тарзан, който е само един Попай, някакъв фалшив герой, истински враг на света София и на нейната мъдрост.

Тъкмо поради това вие ще победите. И тъкмо поради това, рано или късно, вие ще надделеете над повелителя Владимир Путин и над неговия слуга Виктор Янукович.

Пожелавам ви добре дошли в Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от data
                          Я кат си много осведомен по оръжията напиши у гуглето "проекта булава" и обърни внимание от кога се опитват да го пуснат и колко провала имат . И пиши отново
                          И какво за "Булава"? Започвай да обясняваш, не с гоогле-копи-пейсте. Впрочем, дали в момента някой има аналог на този проект... Продължаваш да затъваш кат пате у кълчища, ама с трол-специалист-гоогле-копи-пейсте, как да спориш?

Коментар

Е тия герой са такива само в твоите очи.А и много скоро ще разберат как са били прелъстени и изоставени.Другия месец като не им платят пенсиите и заплатите и чуят мазните лицемерни приказки на европедалите ще разберат какво са направили
                            В България когато влязохме в Европейският съюз може би не ни платиха заплатите и пенсиите Аз лично си спомням че дори се увеличиха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
                              Кажи, ма! И ти влезе у боя, налЕ... Смешни сте, обаче ко да се прави, а на датка от 189км му личи, че е преродения Чоно-пак хвърляне на глупости в пространството, че кат го запиташ, дай да сравняваме-нИе.

ама си пишете, то само се веселим и ние тука с бате Пешо
                              Ти нали беше оръжеен експерт ?

Коментар

Янукович обяви, че ще инициира връщане на конституцията от 2004 година и ще насрочи президентски избори
                                http://www.focus-news.net/news/2014/...ki-izbori.html

СЛАВА НА ГЕРОИТЕ ОТ ЕВРОМАЙДАН

Е тия герой са такива само в твоите очи.А и много скоро ще разберат как са били прелъстени и изоставени.Другия месец като не им платят пенсиите и заплатите и чуят мазните лицемерни приказки на европедалите ще разберат какво са направили

Коментар

Working...
                                X