IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    Пич, кажи ми честно. Толкова ли ти е кеф, когато ти се покаже, че си ограничен да приключваш темата с --- Русия, това, Русия онова ---. Никой не му дреме за Русия в момента.

Дреме ми за хората в Украйна и затова, че защитаваш същите убийци, които избиха милиони в последните 10 г.
    Хората в Украйна искат да живеят нормално. Искат да живеят като европейци каквито и по манталитет и по разбирания са.

Обаче едно азиатско джудже с мания за величие и неговите слуги в политиката на Украйна им пречат. И ги бутат към средновековните отношения на олигарсия, кражби, корупция, бедност. И защо за да могат шепа подържани от Путин местни олигарси да трупат милиарди, а Путин да се изживява като император. Заради егото на един човек и богатството на шепа други страдат 40 милиона украинци.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ясно ти просто си мизантроп - мразиш хората и за това харесваш Русия - ето теб вече те разбирам защо ги харесваш

Но пък аз не споделям това отношение към хората
      Пич, кажи ми честно. Толкова ли ти е кеф, когато ти се покаже, че си ограничен да приключваш темата с --- Русия, това, Русия онова ---. Никой не му дреме за Русия в момента.

Дреме ми за хората в Украйна и затова, че защитаваш същите убийци, които избиха милиони в последните 10 г.

Коментар

Ама вие верно сте жалки, бе! НЕ ХАРЕСВАМ РУСИЯ. НЕ ХАРЕСВАМ ГЕРМАНИЯ. НЕ ХАРЕСВАМ МАРС.

Не ме ебе за тях. Дреме ми само, когато напълно полирани мозъци защитават политика, която съсипва държава след държава и изсмуква ресурсите и.

Спрете с тая скапана Русия и говорете за реални неща. Като това, че вече вече дори в западните форуми хората обсъждат, че всичко е било платено и провокирано отвън.

Ясно ти просто си мизантроп - мразиш хората и за това харесваш Русия - ето теб вече те разбирам защо ги харесваш

Но пък аз не споделям това отношение към хората

Коментар

Да питам русофилите.

Кои ценности разпространявани от Русия ви харесват. Кои руски ценности смятате за толкова близки до вашата душа, че да се застъпвате за тази азиатска деспотия.

Аз лично не се сещам за НИТО ЕДНА. Единственото което излиза от Русия е диктатура, пропаганда, корупция, ограбване на бедните и слабите, наливане на пари в олигарси. Кое е положителното влияние на Русия - дори и само едно кажете. Нещо което прави хората по-добри, което им подобрява живота - на обикновения човек, не на отделни олигарси. Проявете малко собствена мисъл - знам че е трудно но се опитайте.

Предполагам че трябва да се обръщам към всички хора над 50 г. отраснали със съветска пропаганда като към към хора в неравностойно мисловно положение, но все ми се струва че с малко усилие всеки може да прецени кое е добро и кое е лошо лично за него.
          Ама вие верно сте жалки, бе! НЕ ХАРЕСВАМ РУСИЯ. НЕ ХАРЕСВАМ ГЕРМАНИЯ. НЕ ХАРЕСВАМ МАРС.

Не ме ебе за тях. Дреме ми само, когато напълно полирани мозъци защитават политика, която съсипва държава след държава и изсмуква ресурсите и.

Спрете с тая скапана Русия и говорете за реални неща. Като това, че вече вече дори в западните форуми хората обсъждат, че всичко е било платено и провокирано отвън.

Коментар

• Да питам русофилите.

Кои ценности разпространявани от Русия ви харесват. Кои руски ценности смятате за толкова близки до вашата душа, че да се застъпвате за тази азиатска деспотия.

Аз лично не се сещам за НИТО ЕДНА. Единственото което излиза от Русия е диктатура, пропаганда, корупция, ограбване на бедните и слабите, наливане на пари в олигарси. Кое е положителното влияние на Русия - дори и само едно кажете. Нещо което прави хората по-добри, което им подобрява живота - на обикновения човек, не на отделни олигарси. Проявете малко собствена мисъл - знам че е трудно но се опитайте.

Предполагам че трябва да се обръщам към всички хора над 50 г. отраснали със съветска пропаганда като към към хора в неравностойно мисловно положение, но все ми се струва че с малко усилие всеки може да прецени кое е добро и кое е лошо лично за него.

Коментар

Руска пропаганда. Това е доказателство за мръсната пропагандна война която водят руснаците и техните блюдолизци.
              Знамената на Степан Бандера на митингите и те ли бяха от руски агенти вкарани?

Толкова сте затънали в собствените си илюзии, че сте загубили представа за реалност. Тотално.

Коментар

Боже, боже, прости му боже, че е загубил самоличност и мозък от лизането на гъзове.

Статията е пусната 01.05.2012 !!!

Тея щурмуваци на протестите и те ли са били преоблечени руснаци???
                Руска антинато пропаганда. Руснаците не са спирали с промиването на мозъци последните 70 години. Все пак на червените чугуни постоянно трябва да им се дава нещо което да ги надъхва.

Коментар

Руска пропаганда. Това е доказателство за мръсната пропагандна война която водят руснаците и техните блюдолизци.
                  Боже, боже, прости му боже, че е загубил самоличност и мозък от лизането на гъзове.

Статията е пусната 01.05.2012 !!!

Тея щурмуваци на протестите и те ли са били преоблечени руснаци???

Коментар

И да подчертая. Датата на статията от линка е 01.05.2012. Един господ знае от колко време са действали приятелите от НАТО и колко лагери е имало досега. Това е случайно изровена информация от близките дни, когато се разбра, че отряди на същите хора са в основата на най-кървавите събития.

ТЕЯ хора са обучавани за партизанска война от инструктори на НАТО и Запада. Кажете бе тролове. Снимките ЛЪЖАТ ли?

Знамената зад клипа на оная мърша лъжа ли бяха? Онова юмруче, дето го видяхме в Сирия, Египет, България и още други страни, пак от рубладжиите ли беше изфабрикувано?

Смешни сте и жалки. Очите на хората са отворени, а вие лъжци сте обречени на вечна мизерия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      А "протестиращи", които са стреляли, палили, газили с тежка техника, удряли с камъни, удряли с шила и заострени арматурни прътове, по полицаи ???
                      За тях какво предвиждаш ???
                      Възможно ли е, в гейропа, някой да си помисли за подобно нещо ???
                      Борец за свобода... Разбира се...
                      Самозащита, когато срещу тях стрелят с бойно куршуми овластените пазители на диктатора, много ясно че тези нарушаващи нормите милиционери няма как да очакват че няма да бъдат посрещнати с каквото там имат под ръка протестиращите.

Коментар

• И да подчертая. Датата на статията от линка е 01.05.2012. Един господ знае от колко време са действали приятелите от НАТО и колко лагери е имало досега. Това е случайно изровена информация от близките дни, когато се разбра, че отряди на същите хора са в основата на най-кървавите събития.

ТЕЯ хора са обучавани за партизанска война от инструктори на НАТО и Запада. Кажете бе тролове. Снимките ЛЪЖАТ ли?

Знамената зад клипа на оная мърша лъжа ли бяха? Онова юмруче, дето го видяхме в Сирия, Египет, България и още други страни, пак от рубладжиите ли беше изфабрикувано?

Смешни сте и жалки. Очите на хората са отворени, а вие лъжци сте обречени на вечна мизерия.

Коментар

Тези неща, няма да ги видим по "независимите, свободни" медии...
                          Сякаш никой не вижда какво става всъщност ... ???
                          Видях, лейтенанта (съвсем младо момче), на което извадиха очите, осакатиха и убиха НА СЦЕНАТА ... Просто не можеш да повярваш, че един човек причинява това на друг...
                          Хора ????
                          ВСИЧКИ, като зомбита, повтаряте няколко наизустени фрази с пяна на уста ...
                          Та там, дори листовките , които са раздавани, са ЕДНИ И СЪЩИ, като тези, в Сирия и Египет ... ЕДНАКВИ
                          ...
                          Това ли ни чака и тук ???
                          ИСТИНСКОТО лице на ударниците и т.нар. борци за свобода в Украйна.

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО умни хора, а Вие тролове умирайте в лъжите си.

http://trueinform.ru/modules.php?nam...print&sid=3988

"Инструкторы НАТО подготовили террористов для Украины под знаком «Эрны»"

Дълго време ми правеше впечатление стройната паравоенна организация на т.нар. протестиращи. Техните камуфлажи. Брони. Тактика. Виждаха се катапулти за камъни и коктейли "Молотов" 1 към 1 с тези, които се показваха в Сирия и Ирак. Виждаха се огнестрелни оръжия в ръцете на т.нар. мирно протестиращите, още когато полицията беше с гумени куршуми. Чу се за снайпери стрелящи срещу полицията, точно в момента, в който нещата взеха да се стабилизират. Случайност????

Тогава видях националистическите знамена на фона зад оная курволетина, дето пусна прочуственото съобщение, как властта ще ги избие и ще им резне нета. И тогава ЗАГРЯХ. Това е вече обучената и подготвена шпиц команда на Европа и САЩ, които имат най-голям интерес от разпада и заробването на Украйна. Тъпите националисти от край време искаха разделянето на страната и им трябваше само леко побутване. И то дойде....И същите направиха погромите, от които сега почти всички, които бяха по митингите се дистанцират, защото загряха как са били подведени.

Кажете бе, тролове? Къде са огромните протестни маси сега? Защо площадите са празни? Защо никой не дава гледната точка на другата част на Украйна, където хората наричат убийците по площадите ТЕРОРИСТИ?

ГОВОРЕТЕ ТРОЛОВЕ!!!! ГОВОРЕТЕ !!!

Коментар

А "протестиращи", които са стреляли, палили, газили с тежка техника, удряли с камъни, удряли с шила и заострени арматурни прътове, по полицаи ???
                            За тях какво предвиждаш ???
                            Възможно ли е, в гейропа, някой да си помисли за подобно нещо ???
                            Борец за свобода... Разбира се...
                            В очите на нашите десни талибани тези изроди са герои ....ща им праят паметници......

Егати двоиствения морал , прък иначе се пишат за демократи.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Така ли разправят в партийния клуб...
                              Сложно е са Вас господине/госпожо
                              btw, за такова кратко постче, същата ли е тарифата ... ???
                              На знак ли Ви хранят гладните мишоци, или на пост...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Така ли разправят в партийния клуб...
                                Така разправят руските медии. Същта пропаганда беше и за събитията в ГДР през 1953 г., и за Унгария 1956 г., и за Чехословакия 1968 г., и за Полша 1980 г. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.

Коментар

Working...
                                X