IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не, просто аз не страдам от излишен дипломатизъм. можеш лесно да приемеш че съм просто българин но мога да те уверя че на всеки европеец, на който си изказвал подобен тип мисли те е мислил или за аутсайдер или за комплексар. За това и такива изказвания е много трудно да чуеш от хора от развити държави и са доста често срещани в България. Тук хората просто още не се усещат когато се излагат публично, може би защото често контактуват с хора, които също така често се излагат по абсолютно същия начин.
    А бе ти за кого говориш бе? За какви мисли говориш, за какви комплексари????

Ти да не пишеш в няколко форума едновременно или да пишеш с няколко ника тука и да оплете конците?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Аутсайдерско мислене е да казваш на другите, че са аутсайдери, че дори и без повод, защото няма други аргументи.
      Аутсайдерско е да продължаваш да пишеш за човек който не познаваш глупости и по смешен менторски начин - имаш сбъркам манталитет.
      А това какво казваш за мен няма значение - просто си правя извода за качеството на мат'ряла и причинно-следственната връзка за това България да е по документи в Европа, а по начин на живот в Африка.
      Не, просто аз не страдам от излишен дипломатизъм. можеш лесно да приемеш че съм просто българин но мога да те уверя че на всеки европеец, на който си изказвал подобен тип мисли те е мислил или за аутсайдер или за комплексар. За това и такива изказвания е много трудно да чуеш от хора от развити държави и са доста често срещани в България. Тук хората просто още не се усещат когато се излагат публично, може би защото често контактуват с хора, които също така често се излагат по абсолютно същия начин.

Коментар

Хората са различни. И хората се променят. Това че в България има огромно количество хора затънали в проблемите на живота си и не можещи да вдигнат глава и да се огледат наоколо, не означа че няма и друг тип хора. С европейско, космополитно мислене, с които човек може да си приказва на сериозни теми по сериозен начин. Също както не означава че мнозинството ще живее и ще се примирява да живее по този скотски начин до като не умре.
        Ха ха ха, ма ще ме умориш от смях!!!

Да така е, мнозинството няма да се примири да живее по този скотски начин. Ама само с непремирението ще си остане. Няма да се примири, ама ще си умре по скотски.

Коментар

• Bones57

Надценяваш много европейските хлебарки, тях Путин ги притежава - ако им каже да се отъркалят в локва с кал те безропотно ще изпълнят заповедта, но в неговите очи те са хлебарки защото наистина са такива.
          По интересно е после дали този път национализмът ще го бъде когато всички се изравнят в това отношение.
          D.Y.F-091066

Коментар

Защото България е бедна. Но реално в България си се живее доста добре. Стига човек да не е беден.
            Това не е вярно! Колкото и да си богат, като физическо лице получаваш същата инфраструктура, същите порутени и изоставени села, същия манталитет, същото банково , застрахователно и прочее финансово обслужване.....това е пълен мит!

Коментар

Ха ха ха,

ма ти откри топлата вода.
              Да, добре се живее.
              Не беше ли ти този, който подкрепяше идеята, че дай на българина кебапче и бира и ще бъде предоволен?
              България няма нищо общо с Европа, нищо, че географски е в континента Европа и по договор е в ЕС.
              Хората са различни. И хората се променят. Това че в България има огромно количество хора затънали в проблемите на живота си и не можещи да вдигнат глава и да се огледат наоколо, не означа че няма и друг тип хора. С европейско, космополитно мислене, с които човек може да си приказва на сериозни теми по сериозен начин. Също както не означава че мнозинството ще живее и ще се примирява да живее по този скотски начин до като не умре.

Коментар

Защото мислиш като аутсайдер. Ако беше наистина поживял в европа - а не просо бил там - поне щеше да си наясно че изказването на глас на такива мисли е социално неприемливо.
                Аутсайдерско мислене е да казваш на другите, че са аутсайдери, че дори и без повод, защото няма други аргументи.
                Аутсайдерско е да продължаваш да пишеш за човек който не познаваш глупости и по смешен менторски начин - имаш сбъркан манталитет.
                А това какво казваш за мен няма значение - просто си правя извода за качеството на мат'ряла и причинно-следственната връзка за това България да е по документи в Европа, а по начин на живот в Африка.

Коментар

Защото България е бедна. Но реално в България си се живее доста добре. Стига човек да не е беден.
                  Ха ха ха,

ма ти откри топлата вода.
                  Да, добре се живее.
                  Не беше ли ти този, който подкрепяше идеята, че дай на българина кебапче и бира и ще бъде предоволен?
                  България няма нищо общо с Европа, нищо, че географски е в континента Европа и по договор е в ЕС.

Коментар

И как разбра?
                    Никак - демек си празноглавец, който само говори. Човек който почне да говори за другите вместо да се погледне себе си не става за нищо.
                    Вместо да пишеш какъв съм бил аз, щото си смешен, кажи какъв си ти, какъв опит имаш, от каква "опорна точка" пишеш?
                    Защото мислиш като аутсайдер. Ако беше наистина поживял в европа - а не просо бил там - поне щеше да си наясно че изказването на глас на такива мисли е социално неприемливо.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Ти защо се учудваш, това за участието на нато са глупости защото става въпрос за национализъм.Писнало им е държавата да е богата на ресурси и ограбвана, ти да си чул някъде нацистите да са взели властта и държавата да не е дръпнала рязко икономически напред.Не подкрепям тази болест, но е съвсем нормално да се развие - Путин как се държи - та то си е чиста проба от същото тесто замесен..та каквото в Русия - такова и в Украйна, ще дойде и у нас също.То е като грипа - разпростаранява се, никой не иска да живее в държава която е в калта - изпаднала и мизерна.Когато тези вземат властта в Украйна , а те ще я вземат ..Путин ще се държи с тях като с равни, а не като с хлебарки.
                      Пич, ще ти обясня. Запада и Европа показха през годините нееднозначно, че могат да подкрепят както крайни радикали от ислямистите, така и такива от националистическите движения в бившите източни страни, стига това да отговаря и съвпада с интересите им.

Това което се случи в Украйна беше планирана акция. По същия начин, със стрелба на снайперисти от неизвестен произход на пазар в Сараево започна войната в Босна. Украйна не е толкова малка страна и от там доста апетитна. Проблемът е, че е разделена приблизително на две части и може лесно да бъде дестабилизирана на етнико - политически принцип, като по-богатата на полезни изкопаеми и икономически развитата е югоизточната населена с руснаци. Там е целта. Само, че не беше постигната.

Затова в момента Европа и Запада бият отбой и предпочитат Янукович, защото разбраха на какво са се нахендрили в Украйна Отрядите на Степан Бандера, които с дивия си антисемитизъм, ще изринат всеки опит да се меши някой в интересите им.

Ситуацията е почти комична. От една страна националистите на Украйна, а от другата страна парламента на Европа, където са се наредили в следната верига. Педал, еврей, кореннен европеец с ниско самочуствие. Смях, смях....

Коментар

Бил си много в европа, ама само си бил, нищо не ти влезло от манталитета им.
                        И как разбра?
                        Никак - демек си празноглавец, който само говори. Човек който почне да говори за другите вместо да се погледне себе си не става за нищо.
                        Вместо да пишеш какъв съм бил аз, щото си смешен, кажи какъв си ти, какъв опит имаш, от каква "опорна точка" пишеш?

Коментар

Пич, защо в Украйна не казват, че искат да са като в България???
                          Що никой не иска да е като в България?
                          Освен в Танзания - там определено искат да е като в България.

Коментар

• Пич, защо в Украйна не казват, че искат да са като в България???
                            Що никой не иска да е като в България?
                            Освен в Танзания - там определено искат да е като в България.

Коментар

Ха ха ха,

аз говоря, че БГ е тоалетната на Европа, защото съм бил много в Европа.
                              Явно ти извън БГ не си стъпвал и затова толкова ти харесва да си в европейска България.
                              Бил си много в европа, ама само си бил, нищо не ти влезло от манталитета им.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Равновесен, ти освен борсов, май ще се окажеш и политически инвалид. Може ли толкова елементарни съждения човече? Бива ли по детски наивно да коментираш ГОЛЯМАТА ШАХМАТНА ДЪСКА? Аз съм прочел един куп книги на Бжежински, на Фукояма на Тофлър, но не мога дака дръзко и безочливо да навря по дилетантски нагло мнението си в очите на аудиторията!
                                Ти - четеш та какво мислиш за края на историята и налагането на либералната демокрация на Фукояма и как това се връзва с реално конфронтационното бъдеще, което налага и Бжежински и Хънтингтън. Изглежда сякаш американските мислители не са стигнали до единодушно решение какво ще е бъдещето.

Коментар

Working...
                                X