IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    АААА,
    знаех си аз, че си играеш на думи, а не говориш по същество.
    Ама трябваше отначалото да го кажеш. А иначе на мен психолозите ми дават по 50 евро кинта за сеанс, да се понаучат и те малко
    Пич, не му обръщай внимание. Виждаш какви ги дрънка.....Да не говорим, че тотално се разводни темата. А тя е Украйна !

Друго важно нещо, което трябва да се отбележи е, че като цяло протестите там са икономически. Страна, която вечно е свикнала да и се дава и е някакъв хибрид без реални пазари и устойчива икономика не е трудна за разцепване.

Видно е, че наред с националистите, в началото имаше и доста хора, които наистина си и още вярват, че влизането в ЕС съюз ще им донесе реки от мед и масло. Жалко, че няма как да ни видят нас на какво дереже сме.....Без армия, без разузнаване, без производство, без образование, без протекции на родните пазари и още и още и още....Хубавото е, че също ще извървят този път и това само ще ги консолидира и укрепи още повече. Защото съществуването на Украйна в този и вид е НЕВЪЗМОЖНО.

Лош ход с националистите обаче. Горещия картоф в момента е в ръцете на Европа, а тя - както се вижда - умее само да налага запор на сметки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Евалата Лорде. Ей това е мнение, в съответствие с реалността !

Веднъж те обидих в темата за имоти, извинявай за което. Видно е, че не си лош човек.
      Ти също въобще не си лош! Интересуваш се все още от България и живота на българите.....само не се самоизтъквай толкова от странство понякога моля те! Не е достойно да разказваш колко си "успял" в чужбина....това е стар мит....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Това не е вярно! Колкото и да си богат, като физическо лице получаваш същата инфраструктура, същите порутени и изоставени села, същия манталитет, същото банково , застрахователно и прочее финансово обслужване.....това е пълен мит!
        Евалата Лорде. Ей това е мнение, в съответствие с реалността !

Веднъж те обидих в темата за имоти, извинявай за което. Видно е, че не си лош човек.

Коментар

АААА,
          Ама трябваше отначалото да го кажеш. А иначе на мен психолозите ми дават по 50 евро кинта за сеанс, да се понаучат и те малко
          Модераторите ще ги изтрият тези постове, но може би пак да ти кажа - ще съм направил едно добро дело днес, ако съм помогнал да си осъзнаеш поведението.

Човек изпитва нужда от доказване когато знае че не се е доказал. Когато пък се доказва като принизява другите - включително и обстановката в която живее това веднага показва че едновременно има високо его - което смята че света не му признава и в същото време че се чувства недооценен от другите. Това е елементарна и доста примитивна защитна реакция на егото. А егото се защитава когато се чувства заплашено - или отвън или от собствената самооценка.

Повечето хора осъзнават това, и за това не се държат публично по този начин, защото по този начин показват на околните първо че имат високо неподкрепено достатъчно от реалността его - според самите тях - това всъщност може и да не е реалността сама по себе си, ако човек има просто ниско самочувствие.
          Второ че намират собственото си положение за недостатъчно добро - все едно дали реално е така или не - важно е единствено собственото възприемане. Т.е. не са доволни от живота си - колкото и да се хвалят.
          И трето че не разбират как другите преценяват думите им - т.е. липсват им основни социални умения. А социалните умения в повечето случай са доста необходимо качество.

Едновременното мрънкане, оплакване и същевременно хвалене по този начин е едновреммон признаване за ниско положение - в собствените очи - поради мрънкането и оплакването и същевременно опит за издигане в очите на другите по един доста как да го кажа - дебелашки начин. Ако човек не осъзнава че прави това - то тогава това си се превръща в психологическо доказване на лични комплекси. А комплексите са точно нещо което съществува нейде в съзнанието или подсъзнанието на човек, което човек не осъзнава напълно или изобщо не осъзнава, но което моделира поведението му поведението му по такъв начин че основно става този комплекс, а не обективната реалност. Което пък пречи на човек да се прояви както може в самата реалност, т.е. с цел защита на егото, човек си реже шансовете за по-добро развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това е елементарна психология. Ако искаш ще ти го развия и в цялост, но тогава съвсем няма да ти хареса. Ако не вярваш просто дай едни 40- 50 лева за един час отиди на психолог и го питай
            АААА,

Коментар

Дообре

Прочети по-внимателно опорните точки. И клишираните изрази, че да не се излагаш.
              А за да се издигнеш в очите на благогодетелите - направи предложение за създаване на "правилник за употреба на опорни точки и клишета" към самите опорни точки и клишета, че те тези, които ги използват стават смешни с неуместната им употреба.

Коментар

Това опорна точка ли е?
                Като не знаеш какво да кажеш и люсваш нещо клиширано, без фактология.
                Това е елементарна психология. Ако искаш ще ти го развия и в цялост, но тогава съвсем няма да ти хареса. Ако не вярваш просто дай едни 40- 50 лева за един час отиди на психолог и го питай

Коментар

Не, просто ти казвам как изглежда от страни едновременното мрънкане и оплакване и същевременно хвалене.
                  Това опорна точка ли е?
                  Като не знаеш какво да кажеш и люсваш нещо клиширано, без фактология.

Коментар

Много си се напушил. Дори не знаеш какво пишеш.
                    Дообре

Коментар

Не, просто ти казвам как изглежда от страни едновременното мрънкане и оплакване и същевременно хвалене.
                      Много си се напушил. Дори не знаеш какво пишеш.

Коментар

Аз не съм богат - приемам се за средна класа. Ами има проблеми, но какво от това. Има и достатъчно хубави неща. Евтини услуги, готин манталитет - не този мрънкащия а другия - този който се радва на живота по един естествен начин. Изобщо има много естественост, малко превземки, доминиране на простите неща от живота - в най-добрия им смисъл. В България се живее лесно, защото обществото е естествено. С прекрасно проявление на емоции, с отричане на лицемерие и преструвки. Българите са много готини хора - или поне достатъчно голяма част от. Единствения проблем на това общество е бедността.
                        Тук напълно те подкрепям. Трябва повече самодоволство и оптимизъм!

Коментар

Аз не съм богат - приемам се за средна класа. Ами има проблеми, но какво от това. Има и достатъчно хубави неща. Евтини услуги, готин манталитет - не този мрънкащия а другия - този който се радва на живота по един естествен начин. Изобщо има много естественост, малко превземки, доминиране на простите неща от живота - в най-добрия им смисъл. В България се живее лесно, защото обществото е естествено. С прекрасно проявление на емоции, с отричане на лицемерие и преструвки. Българите са много готини хора - или поне достатъчно голяма част от. Единствения проблем на това общество е бедността.
                          Ха ха ха,

Ама ти освен извън БГ, не си излизал и от виртуалната среда на компютърната ти игра.
                          Това, че казвам че БГ е много зле и няма нищо общо в Европа не ме прави мрънкащ, а движеща сила за да достигна нивото на европейците.
                          Пък ти като си доволен да си стоиш на това ниво - нищо чудно що БГ не само не се развива, ами и дърпа назад.

Коментар

А бе ти за кого говориш бе? За какви мисли говориш, за какви комплексари????

Ти да не пишеш в няколко форума едновременно или да пишеш с няколко ника тука и да оплете конците?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Това не е вярно! Колкото и да си богат, като физическо лице получаваш същата инфраструктура, същите порутени и изоставени села, същия манталитет, същото банково , застрахователно и прочее финансово обслужване.....това е пълен мит!

Коментар

• Или да пишете няколко човека от един ник и да не знаете кой какво е писал и чел???

Коментар

Working...
                                X