Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
И сега Кличко президент!
Мен ми е чудно Кличко не го ли беше шубе от снайперистите?!
И ако наистина някой го беше гръмнал, това щеше да предизвика неговите хора да избият стотици кумунисти близки до путин и янукович.
Жалко че пропускаме възможностите да се договорим с румъния и да влезем с войските в украйна за умиротворителна мисия, така щяхме да покажем на света че сме сила мамка муДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеза човек хвалещ соца и искащ комунизъм доста лошо се изказваш за комунистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеЧичак, ти верно си твърд куманист, верен на принципите си, а и определено изпадащ в сериозни противоречия... Ем дайте, за да дадем, другари, ем и с ниски данъци към социални помощи, браво, хвала на такЪви другарЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа за да живея в нормална среда съм готов да плащам разумно увеличение на данъците.
Проблемът не е само в помощите и дали ще ги заработват, проблема е че държавата на практика изчезна през тези 20 години и остави една немалка част от населението и цели региони да се маргинализира тотално ......... няма как да се кефя на това , като срещам хора по улиците облечени в дрипи и ровещи по кофите няма как да се чувствам горд че не съм като тях........напротив чувствам вина че държавата в която съм решил да остана да живея и която обичам допуска това .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениетова струва пари - ти готов ли си да плащаш по-високи данъци за да се сложи летва отдолу. Тези хора ако са производителни и сега ще работят - но те не са производителни. Т.е. всеки опит да бъдат вкарани в трудовата сила ще струва пари - т.е. някой трябва да плаща за това.
На запад са разбрали че е по-евтино да му даваш социални помощи отколкото да го оставиш да краде, да го издържаш в затвора или да се опитваш да го кара да работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениетова струва пари - ти готов ли си да плащаш по-високи данъци за да се сложи летва отдолу. Тези хора ако са производителни и сега ще работят - но те не са производителни. Т.е. всеки опит да бъдат вкарани в трудовата сила ще струва пари - т.е. някой трябва да плаща за това.
На запад са разбрали че е по-евтино да му даваш социални помощи отколкото да го оставиш да краде, да го издържаш в затвора или да се опитваш да го кара да работи.
Проблемът не е само в помощите и дали ще ги заработват, проблема е че държавата на практика изчезна през тези 20 години и остави една немалка част от населението и цели региони да се маргинализира тотално ......... няма как да се кефя на това , като срещам хора по улиците облечени в дрипи и ровещи по кофите няма как да се чувствам горд че не съм като тях........напротив чувствам вина че държавата в която съм решил да остана да живея и която обичам допуска това .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа и по моята тук сме единодушни .....
Само че държавата е точно за това да сложи летвата отдолу , и на безотговорните , мързеливите и т.н. да им бъде показано или наложено поведение в полза или в унисон с обществото. На горе всеки да върви върви колкото си иска като може.
Само не разбрах що мислиш че тези ценности ги има само на запад .....питам те щото личните ми наблюдения са други и то от първа ръка щото сестра ми живее в Франция от 15 години , а сестрата на съпругата ми е в Русия от 20 .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДобре, прекалено много ненужна информация, но като ти се говори говори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеБих те посъветвал да смалиш самочувствие, тона и да ограничиш плюнченето по екрана, защото за разлика от теб-аз не съм израснал в това време, аз не съм бил никога и никъде член на партия, аз не съм донасял, родителите ми, както и почти всичките ми роднини не са били членове на партия или службите, въпросът, другарю е, ти кой си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, не е заяждане. Това са факти. Нормалния образован, работлив българин в момента живее в пъти по-добре отколкото би живял по времето на соца. По-зле сега са некадърниците и мързеливците.
Което по лично моята ценностна система е нормалното състояние на нещата. Предполагам и по твоята.
Само че държавата е точно за това да сложи летвата отдолу , и на безотговорните , мързеливите и т.н. да им бъде показано или наложено поведение в полза или в унисон с обществото. На горе всеки да върви върви колкото си иска като може.
Само не разбрах що мислиш че тези ценности ги има само на запад .....питам те щото личните ми наблюдения са други и то от първа ръка щото сестра ми живее в Франция от 15 години , а сестрата на съпругата ми е в Русия от 20 .........Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМарков не живее в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеняма нужда да ги питаш, ако ти си най-добрия в семейството, твоето мнение ми е напълно достатъчно за да добия представа ще те приема като представителна извадка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеВ София-мей би да...в останалата част от страната-категорично не. Но не е само това. Виж ни столицата-прахоляк, мръсотия, кучета, кучешки лайна и тн... кво да говорим. Верно е, че чиляк не живее само с хляб, трябват и др неща/не са банани, спокойно/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеИ? Аз да питам всичките си близки, па да зема да ти изброя всички положителни, според тях неща, така ли? 10 човека тука ти викаме да свалиш розАвите очила, ама ти не-Путин лош, соц-а лош, извънземни и те... Останалите сме лоши и червени, явно тва ти помага, громейки анонимни куманистите от форумо, се надяваш тайно Путин да го прочете и да си тръгне от Кремъл-мииии, сори, ама нема.
няма нужда да ги питаш, ако ти си най-добрия в семейството, твоето мнение ми е напълно достатъчно за да добия представа ще те приема като представителна извадка.
Коментар
Коментар