IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Нищо не отива в киреча - само торовите заводи и тези за стъкло ще го закъсат - и топлофикация София. И БСп ще падне от власт защото пенсионерите в софия ще ореват орталъка. Така че всъщност дори и за България това ще е позитивно
    Колкото и да въртиш дупарата тя се към едно и също нещо сочи.Торови заводи в България отдавна няма.Та помисли хубаво кой ще го отнесе най здраво щото и ти ще си на студено но той демократичния студ не е толкова студен.Смешен си в плонжовете да се харесаш на господарите си

Коментар

• markov

Аз пък искам петрола да се качи, тогава всички тези много на брой олигарси ще станат излишни и безполезни и ще трябва да остане само един - Путин, той ще им види сметката, но те повече няма да смучат и за руснаците и укринците ще има много повече и ке живеят по добре в пъти -10 пъти по добре да кажем.
      В същото време високата цена на петрола ще доведе до по икономичното му изразходване и най важното до ИНФЛАЦИЯ така че икономиката да заработи навсякъде а не само в Азия.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Равновесие е ясен

всичките му въжделения движени от злоба към Русия са в посока:

цената на петрола и газта пада -> Русия фалира -> Русия се разпада -> Равновесие е щастлив !

За съжаление вероятния сценарии е по скоро : нищо от това не се случва , Равновесие е бесен, пика газ и плюе по фолумите
        Вероятностите на тези сценарии са неопределими. Но това не пречи моя сенарии да е доста по-вероятен от сценария в която цената на петрола остава висока - все пак всичко се връща към средното - включително и растежа в Китай и цената на петрола.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
          Пеше моля те задай ги пак - дори не знам къде да ги търся - и обещавам да ти отговоря.
          Защо ЕС мълчи по въпросите за доходите на българските работници
          Защо ЕС е безмълвен когато изнасилват жени на по 80г
          Защо ЕС мълчи когато ограбват и убиват възрастни хора по селата
          Защо ЕС ни натрапва модел на правосъдие при който смъртното наказание и доживотния затвор са нехуманни наказания
          Защо ЕС ни принуждава да търпим педалите когато ни натрапват задниците си защо им позволява да осиновяват деца и да сключват бракове
          Защо ЕС подкрепя инцеста
          Защо ЕС допуска банките да мамят клиентите си
          Защо ЕС затвори малките блокове на АЕЦ Козлодуй
          Защо ЕС се прави на ударен с мокър парцал когато не се изплащат заплати на работници с години
          Защо ЕС позволява едни земеделски субсидии в Германия а други в България
          Защо ЕС не ни допуска в Шенген след като сме изпълнили критериите а ни налага нови при това политически
          Защо ЕС ни принуждава да приемаме бежанци от Сирия Афганистан и Африка

Коментар

• Ново 20 - неадерталеца Тягнибог е заявил че допуска война с Русия

http://rus.apollo.lv/novosti/tyagnib...um=like_button

Коментар

• Равновесие е ясен

всичките му въжделения движени от злоба към Русия са в посока:

цената на петрола и газта пада -> Русия фалира -> Русия се разпада -> Равновесие е щастлив !

За съжаление вероятния сценарии е по скоро : нищо от това не се случва , Равновесие е бесен, пика газ и плюе по фолумите
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                То и на всеки селянин е ясно, че никой няма да устои на първоначалния щурм и руснаците ще влязат дълбоко в Украйна. Обаче после, после какво ще настане - партизански атаки, по конвоите за снабдяване, бомби по третокласните пътища, единични снайпери убиващи руски офицери, самоубийствени атаки на забравени от бога кръстовища, отровена вода и храна, взривени мостове и жп гари, след това - атентати в Москва, Санкт Петербург и другите големи Руски градове. Ще бъде истински ад. Затова Путя, а той принципно е умно копеле, ако преодолее жаждата си за мъст и нараненото си его, никога няма да атакува военно, а по-скоро ще започне подривна дейност, такава, каквато вече видяхме - отвличания, убийства, подкокоросване на населението, плащане на отряди от титушки и т.н.

Тепърва ще става много напрегнато и интересно. Дано Украйна устиска и победи окончателно. стискам им палци.
                Тая идея дето я развиваш говори че си гледал много партизански филми като малък, що обаче си получил фиксация към лошите Руснаци е загадка.

п.п.
                В Южните и източните части които са си исконно Руски не се надяваи на подобни деиствия, по скоро ще са цветя и рози. В западните би могло , но не съм чул в Русия някои ад има претенции към западна Украина....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                  И защо купуват толкова много от Русия.
                  От любов към Путин сигурно?
                  Другите защото нямат излаз на море, ние защото сме управлявани от продажни руски мекерета.

Коментар

Всяка държава без една две източно европейски - между тях и България има алтернатива на доставки на газ извън Русия.
                    И защо купуват толкова много от Русия.
                    От любов към Путин сигурно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Мен другите не ме интересуват.България отива в киреча.И не забравяй че съм на дърва.
                      Нищо не отива в киреча - само торовите заводи и тези за стъкло ще го закъсат - и топлофикация София. И БСп ще падне от власт защото пенсионерите в софия ще ореват орталъка. Така че всъщност дори и за България това ще е позитивно

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Македонска??!!?!?!
                        виждаш ли ...
                        А има страна Македония....

По точно Бивша югославска република Македония...

Коментар

• Бате Пешо

Алуминий, никел, магнезий заместват петрола 100%, това са енергоносителите на бъщето - метали. Ако тези циганори не намерят начин да вдигнат цената на петрола, ще бъдат отстреляни безвъзвратно. Една война може да бъде подменена с въздействието от въвеждане на нови технологии, а те чак след време ще създадат проблем когато бъдат използвани във войни в бъдещето.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Всяка държава без една две източно европейски - между тях и България има алтернатива на доставки на газ извън Русия.
                            Мен другите не ме интересуват.България отива в киреча.И не забравяй че съм на дърва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз се водя българин ама имам 50 % македонска и 25 % гръцка кръв...
                              Ами то тогава съм готов да имигрирам в Скопие по твойте думи..
                              И кой знае още каква...

Не се излагай..
                              Македонска??!!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Аз се водя българин ама имам 50 % македонска и 25 % гръцка кръв...
                                Ами то тогава съм готов да имигрирам в Скопие по твойте думи..
                                И кой знае още каква...

Не се излагай..
                                Не - по твоите думи си готов да емигрираш. По моите думи си се чувстваш българин.

Коментар

Working...
                                X