Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
markov
Аз пък искам петрола да се качи, тогава всички тези много на брой олигарси ще станат излишни и безполезни и ще трябва да остане само един - Путин, той ще им види сметката, но те повече няма да смучат и за руснаците и укринците ще има много повече и ке живеят по добре в пъти -10 пъти по добре да кажем.
В същото време високата цена на петрола ще доведе до по икономичното му изразходване и най важното до ИНФЛАЦИЯ така че икономиката да заработи навсякъде а не само в Азия.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеРавновесие е ясен
всичките му въжделения движени от злоба към Русия са в посока:
цената на петрола и газта пада -> Русия фалира -> Русия се разпада -> Равновесие е щастлив !
За съжаление вероятния сценарии е по скоро : нищо от това не се случва , Равновесие е бесен, пика газ и плюе по фолумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеПеше моля те задай ги пак - дори не знам къде да ги търся - и обещавам да ти отговоря.
Защо ЕС е безмълвен когато изнасилват жени на по 80г
Защо ЕС мълчи когато ограбват и убиват възрастни хора по селата
Защо ЕС ни натрапва модел на правосъдие при който смъртното наказание и доживотния затвор са нехуманни наказания
Защо ЕС ни принуждава да търпим педалите когато ни натрапват задниците си защо им позволява да осиновяват деца и да сключват бракове
Защо ЕС подкрепя инцеста
Защо ЕС допуска банките да мамят клиентите си
Защо ЕС затвори малките блокове на АЕЦ Козлодуй
Защо ЕС се прави на ударен с мокър парцал когато не се изплащат заплати на работници с години
Защо ЕС позволява едни земеделски субсидии в Германия а други в България
Защо ЕС не ни допуска в Шенген след като сме изпълнили критериите а ни налага нови при това политически
Защо ЕС ни принуждава да приемаме бежанци от Сирия Афганистан и Африка
Коментар
-
Ново 20 - неадерталеца Тягнибог е заявил че допуска война с Русия
http://rus.apollo.lv/novosti/tyagnib...um=like_button
Коментар
-
Равновесие е ясен
всичките му въжделения движени от злоба към Русия са в посока:
цената на петрола и газта пада -> Русия фалира -> Русия се разпада -> Равновесие е щастлив !
За съжаление вероятния сценарии е по скоро : нищо от това не се случва , Равновесие е бесен, пика газ и плюе по фолумитеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеТо и на всеки селянин е ясно, че никой няма да устои на първоначалния щурм и руснаците ще влязат дълбоко в Украйна. Обаче после, после какво ще настане - партизански атаки, по конвоите за снабдяване, бомби по третокласните пътища, единични снайпери убиващи руски офицери, самоубийствени атаки на забравени от бога кръстовища, отровена вода и храна, взривени мостове и жп гари, след това - атентати в Москва, Санкт Петербург и другите големи Руски градове. Ще бъде истински ад. Затова Путя, а той принципно е умно копеле, ако преодолее жаждата си за мъст и нараненото си его, никога няма да атакува военно, а по-скоро ще започне подривна дейност, такава, каквато вече видяхме - отвличания, убийства, подкокоросване на населението, плащане на отряди от титушки и т.н.
Тепърва ще става много напрегнато и интересно. Дано Украйна устиска и победи окончателно. стискам им палци.
п.п.
В Южните и източните части които са си исконно Руски не се надяваи на подобни деиствия, по скоро ще са цветя и рози. В западните би могло , но не съм чул в Русия някои ад има претенции към западна Украина....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеИ защо купуват толкова много от Русия.
От любов към Путин сигурно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсяка държава без една две източно европейски - между тях и България има алтернатива на доставки на газ извън Русия.
От любов към Путин сигурно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМен другите не ме интересуват.България отива в киреча.И не забравяй че съм на дърва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМакедонска??!!?!?!
А има страна Македония....
По точно Бивша югославска република Македония...
Коментар
-
Бате Пешо
Алуминий, никел, магнезий заместват петрола 100%, това са енергоносителите на бъщето - метали. Ако тези циганори не намерят начин да вдигнат цената на петрола, ще бъдат отстреляни безвъзвратно. Една война може да бъде подменена с въздействието от въвеждане на нови технологии, а те чак след време ще създадат проблем когато бъдат използвани във войни в бъдещето.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсяка държава без една две източно европейски - между тях и България има алтернатива на доставки на газ извън Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз се водя българин ама имам 50 % македонска и 25 % гръцка кръв...
Ами то тогава съм готов да имигрирам в Скопие по твойте думи..
И кой знае още каква...
Не се излагай..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Аз се водя българин ама имам 50 % македонска и 25 % гръцка кръв...
Ами то тогава съм готов да имигрирам в Скопие по твойте думи..
И кой знае още каква...
Не се излагай..
Коментар
Коментар