IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Каква Добруджа, Македония ...те не ни искат, ти питал ли си ги ..познаваш ли такива българи ?
    А ти питал ли си хората в Крим какво искат?
    Не? Ами те ти го казаха в лицето.

Баси тъпанарите тука. При 98% от населението да се определят като руснаци и да нямат правото да се присъедият към Русия?

То все едно да има референдум в България и 98% да кажат, че искат да сме България, ама такива като теб да кажат - не - вие трябва да сте Турция?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Изненадвам се че дори хора които живеят точно в такива райони и представляват българско малцинство в тях се изказват в подкрепа на териториалното прекрояване в наше време . Те не са с всичкия си. На мен повече в тази тема не ми се пише. Отвращават ме !!!!
      Шуменската шапка ли визираш?

Прости му - той не вижда колко е фрост. Утре хъхряците като поискат автономия - аз ще гласувам за хъхряците

Коментар

• luboil

Каква Добруджа, Македония ...те не ни искат, ти питал ли си ги ..познаваш ли такива българи ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          А защо не развиеш сценарий за референдум в Македония, Западните покрайнини, северна Добруджа...

Защото не ти изнася.
          Не виждам що да не ми изнася. Ама няма аз да върша цялата работа дге, айде и вие малко.

Коментар

• bertram

Изненадвам се че дори хора които живеят точно в такива райони и представляват българско малцинство в тях се изказват в подкрепа на териториалното прекрояване в наше време . Те не са с всичкия си. На мен повече в тази тема не ми се пише. Отвращават ме !!!!
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Мда. Щото си мислех че сценарий-близнак би бил референдум в Кърджали, Разград, Шумен, а защо не и Варна, там бая руснаци има.
              А защо не развиеш сценарий за референдум в Македония, Западните покрайнини, северна Добруджа...

Защото не ти изнася.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                Цариброд, днешен Димитровград в Сърбия, иначе казано Западните Покрайнини
                Мда. Щото си мислех че сценарий-близнак би бил референдум в Кърджали, Разград, Шумен, а защо не и Варна, там бая руснаци има.

Коментар

• Разликата е огромна между Косово и Крим.

Косово го отделиха от Родината,

Крим го връщат към Родината.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    точно такива хора като феновете на анексирането на Крим са реално фенове и на независимо косово.

принципа е важен.

ако ние сме хвърляли бомби да ни обвиниш, но реално аз съм против подобни прекроявания на граници, докато ти си за (крим)
                    Бертраме,
                    ти четеш ли какво пишеш? Т.е. какви глупости?
                    Какъв е принципът? Кои го определя?
                    Това, че не си хвърлял бомби означава ли, че нещо направи да предотвратиш отделянето на Косово?

Коментар

Цариброд?
                      Цариброд, днешен Димитровград в Сърбия, иначе казано Западните Покрайнини

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        А когато нато бомбардираха Сърбия и анексираха Косово, оти тогава не рИва?
                        не мисля, че в този форум има фенове на доктрината за велика албания... та тия глупости няма какво да ги пишеш. Никой не се кефи на независими косово= територия управлявана от банди

точно такива хора като феновете на анексирането на Крим са реално фенове и на независимо косово.

принципа е важен.

ако ние сме хвърляли бомби да ни обвиниш, но реално аз съм против подобни прекроявания на граници, докато ти си за (крим)
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Украинците са решени да устоят на Русия
                          Те може и да устоят, ама ти отдавна не си устоял.
                          Продаде се за два сребърника и спамиш ли спамиш.
                          Прокопиев да не си ти бе.
                          То без това никой не ти чете вече вестниците, та реши да спамиш с тях.

Коментар

Е виж тук - от няколко часа сте само рубладжии И агенти-явочници сте наоколо
                            Поне не са вибраторо зависи ми, като тебе.

Коментар

Май споразуменията от Малта отидоха при тия от Хелзинки, които бяха насметени при ония от Ялта, Версай, Брест-Литовск и т.н. Иначе казано Вечни споразумения няма има само вечни интереси. А споразуменията са единствно отражение на текущия баланс на силите и следва да се очаква актуализациятаим а също така и да се приема за естествена, винаги когато баланса на силите се промени. В тази връзка ако следваме изторическите прецеденти е редно да се позамислим какви са нашите опции. Версайската система е завещала достапроблеми които все някога и все някак ще трябва да се решат.
                              И намен към днешна дата един референдум в Цариброд ми изглежда абсурден, точно колкото референдум в Крим беше абсурден преди коледа.
                              Точно така бързак,
                              историята не може да спре своя ход само защото някой бил написал нещо на лист хартия. Тези договори за "вечен мир" са подписвани с хиляди през вековете.
                              Много вярно си го написал:
                              Вечни споразумения няма има само вечни интереси. А споразуменията са единствено отражение на текущия баланс на силите
                              Браво! Не може да се каже по-добре!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Май споразуменията от Малта отидоха при тия от Хелзинки, които бяха насметени при ония от Ялта, Версай, Брест-Литовск и т.н. Иначе казано Вечни споразумения няма има само вечни интереси. А споразуменията са единствно отражение на текущия баланс на силите и следва да се очаква актуализациятаим а също така и да се приема за естествена, винаги когато баланса на силите се промени. В тази връзка ако следваме изторическите прецеденти е редно да се позамислим какви са нашите опции. Версайската система е завещала достапроблеми които все някога и все някак ще трябва да се решат.
                                И намен към днешна дата един референдум в Цариброд ми изглежда абсурден, точно колкото референдум в Крим беше абсурден преди коледа.
                                Цариброд?

Коментар

Working...
                                X