If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Софарма ? Като гледам Софарма ми достигна таргета който бях постнал преди една година - но едва ли когато се търгуваше на 2,2 а аз я чаках на 4,5 това е точно громене.
Нярочно я сложих да те видя как ще реагираш...... не си позволяваш да громиш Прокопиевски френдчета ти
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Никъв шанс ....тои обича да громи Путин, Орешака и Софарма и Пиб......до сега нищо от тях не е паднало но тои не мирясва
Софарма ? Като гледам Софарма ми достигна таргета който бях постнал преди една година - но едва ли когато се търгуваше на 2,2 а аз я чаках на 4,5 това е точно громене.
Ако някой плаща за проруска пропаганда по отношение на Украйна просто си рпави много лоша услуга. В момента в който Путин даде на заден - а той ще го направи със сигурност и нещата ще изглеждат съвсем жалки.
Силния ход за Путин в момента е да се оттегли и да остави Украйна да се оправи без да и окупира територии - ЗА ДА може да и продава после и икономиката и да заработи.Нищо няма да спечели от проруска ориентация на Украйна и въобще няма ресурса да гради империя с тази саката икономика, която е суровинен придатък на икономиките на други държави.
Не знам кои сме "ние", но е хубаво да се научиш, че в реалността събеседника ти е един, в главата ти очевидно са повече. Не знаех, че посочването на факти, доказателства и примери от обективната реалност, са "дитирамби" и т.н. Щом искаш да си изпадаш писане на глупости, произтичащи от собствената ти шизофрения-ок, просто не виждам смисъл да го излагаш тук.
Личните нападки са признак на слабост. Не очаквай да ти отговоря
Хайде да не говорим за бълнуване. Вие комунистите-русофили вече няколко седмици пеете "Ставай страна огромная". Действително съветския слон е най-голям...
А след като Путин започна да демонстрира мускули, тук се пеят дитирамби по съветски образец за славната руска армия, нейната мощ в Крим и т.н. Хубаво. Но всичко това изобщо не е признак на сила. Продължение на политиката с остарели и негодни средства...
И пак ще напиша - хич не виждам Путин да чака. Тази руска истерия е ясен признак за поражение. Ето сега в Украйна ще има избори. Какви са вариантите на Путин след провала на Янукович Никакви
Не знам кои сме "ние", но е хубаво да се научиш, че в реалността събеседника ти е един, в главата ти очевидно са повече. Не знаех, че посочването на факти, доказателства и примери от обективната реалност, са "дитирамби" и т.н. Щом искаш да си изпадаш писане на глупости, произтичащи от собствената ти шизофрения-ок, просто не виждам смисъл да го излагаш тук.
Пак изпадна в шизофренно бълнуване. Това, че питам разни неуважавани съфорумци, що дращят глупости, за неща, от които не отбират, в т.ч. и теб, не е милитарен начин на мислене. Впрочем, дружката ти долу е постнала една интересна графика, на която се вижда кой харчи най-много за "отбрана". Одеве ми се сравнихте нивата на търговия, като мерило за комунизъм и так далее...Бисер след бисер в тая измъчена тема. Истината е проста-Путин седи и чака, ще си чака, докато не получи това, което иска. Останалото са смешки и глупости, ама списвайте си, то хонорарите требе се заработват.
Хайде да не говорим за бълнуване. Вие комунистите-русофили вече няколко седмици пеете "Ставай страна огромная". Действително съветския слон е най-голям...
А след като Путин започна да демонстрира мускули, тук се пеят дитирамби по съветски образец за славната руска армия, нейната мощ в Крим и т.н. Хубаво. Но всичко това изобщо не е признак на сила. Продължение на политиката с остарели и негодни средства...
И пак ще напиша - хич не виждам Путин да чака. Тази руска истерия е ясен признак за поражение. Ето сега в Украйна ще има избори. Какви са вариантите на Путин след провала на Янукович Никакви
Само преди 5 години бе лесно - западните банки и английските и американските и швейцарските се изживяваха като господарите на вселената. И дойде кризата и додоха обвиненията и милиардните глоби. Някой директно ги заплашиха с взимане на лиценз за действие в САЩ, други ги разпердушиниха докато станат достатъчно малки. Никоя банка няма да си сложи главата в торбата и да не се съобрази с евентуални санкции срещу Русия. А все пак става дума за бая пари.
Така че не мисля че руснаците ще направят каквото и да било спрямо Украйна, ще се правят малко на мъже, Медведед ще се дуе и ще плямпа и ще плямпа глупости и по някое време ще се появи Путин и ще почне да играе ролята на доброто ченге. Как уважавал правото на соопределение, но ще наблюдава спазването на правата на руските граждани в Украйна и тем подобни глупости. Ще подвие опашка, но ще се направи все едно че идва от добро сърце.
Аз пък не мога да разбера милитарния начин на мислене на комунистите-русофили. Постоянно бълнуване за военни учения, славната руска армия, самолети и прочие.Изключително изостанал стереотип....
Ако загубиш политическата битка в Украйна, цялата руска армия не може да ти помогне. А Путин я загуби
Пак изпадна в шизофренно бълнуване. Това, че питам разни неуважавани съфорумци, що дращят глупости, за неща, от които не отбират, в т.ч. и теб, не е милитарен начин на мислене. Впрочем, дружката ти долу е постнала една интересна графика, на която се вижда кой харчи най-много за "отбрана". Одеве ми се сравнихте нивата на търговия, като мерило за комунизъм и так далее...Бисер след бисер в тая измъчена тема. Истината е проста-Путин седи и чака, ще си чака, докато не получи това, което иска. Останалото са смешки и глупости, ама списвайте си, то хонорарите требе се заработват.
след кипърската прическа мислиш ли си, че тая заплаха не е неутразирана. какви сте ми експроприаторчета...
виж какво се случи след кражбата в кипър, база и оферта към газпром за бизнес в шелфа
Как точно се неутрализира подобно нещо - при положение че нямаш реално никакъв избор. Предполагам като си държат парите в Русия или в Китай Защото нямат никакъв избор с никое от западните убежища. Но нещо ме съмнява и Русия и Китай да са привлекателни за руските пари.
Коментар