IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Нярочно я сложих да те видя как ще реагираш...... не си позволяващ да громиш Прокопиевски френдчета ти
    Не, просто имам Софарма на около 2,10 средно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Софарма ? Като гледам Софарма ми достигна таргета който бях постнал преди една година - но едва ли когато се търгуваше на 2,2 а аз я чаках на 4,5 това е точно громене.
      Нярочно я сложих да те видя как ще реагираш...... не си позволяваш да громиш Прокопиевски френдчета ти
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
        Мх, има какво да научиш. И не разбирам що модераторчето трие, явно нивото тук трябва да е нещо средно между детската градина и психиатрията...
        Има, за провала. То и това е знание разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Теб отдавна те чета само като доказателство за провала на българската образователна система
          Мх, има какво да научиш. И не разбирам що модераторчето трие, явно нивото тук трябва да е нещо средно между детската градина и психиатрията...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Никъв шанс ....тои обича да громи Путин, Орешака и Софарма и Пиб......до сега нищо от тях не е паднало но тои не мирясва
            Софарма ? Като гледам Софарма ми достигна таргета който бях постнал преди една година - но едва ли когато се търгуваше на 2,2 а аз я чаках на 4,5 това е точно громене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
              А ако той не даде, ти ще спреш ли писането на откровени дебилизми?
              Никъв шанс ....тои обича да громи Путин, Орешака и Софарма и Пиб......до сега нищо от тях не е паднало но тои не мирясва
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
                А ако той не даде, ти ще спреш ли писането на откровени дебилизми?
                Теб отдавна те чета само като доказателство за провала на българската образователна система

Коментар

• Ако някой плаща за проруска пропаганда по отношение на Украйна просто си рпави много лоша услуга. В момента в който Путин даде на заден - а той ще го направи със сигурност и нещата ще изглеждат съвсем жалки.

Коментар

• Flanker

Силния ход за Путин в момента е да се оттегли и да остави Украйна да се оправи без да и окупира територии - ЗА ДА може да и продава после и икономиката и да заработи.Нищо няма да спечели от проруска ориентация на Украйна и въобще няма ресурса да гради империя с тази саката икономика, която е суровинен придатък на икономиките на други държави.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Не знам кои сме "ние", но е хубаво да се научиш, че в реалността събеседника ти е един, в главата ти очевидно са повече. Не знаех, че посочването на факти, доказателства и примери от обективната реалност, са "дитирамби" и т.н. Щом искаш да си изпадаш писане на глупости, произтичащи от собствената ти шизофрения-ок, просто не виждам смисъл да го излагаш тук.

Личните нападки са признак на слабост. Не очаквай да ти отговоря

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Хайде да не говорим за бълнуване. Вие комунистите-русофили вече няколко седмици пеете "Ставай страна огромная". Действително съветския слон е най-голям...

А след като Путин започна да демонстрира мускули, тук се пеят дитирамби по съветски образец за славната руска армия, нейната мощ в Крим и т.н. Хубаво. Но всичко това изобщо не е признак на сила. Продължение на политиката с остарели и негодни средства...

И пак ще напиша - хич не виждам Путин да чака. Тази руска истерия е ясен признак за поражение. Ето сега в Украйна ще има избори. Какви са вариантите на Путин след провала на Янукович Никакви
                        Не знам кои сме "ние", но е хубаво да се научиш, че в реалността събеседника ти е един, в главата ти очевидно са повече. Не знаех, че посочването на факти, доказателства и примери от обективната реалност, са "дитирамби" и т.н. Щом искаш да си изпадаш писане на глупости, произтичащи от собствената ти шизофрения-ок, просто не виждам смисъл да го излагаш тук.

Коментар

Пак изпадна в шизофренно бълнуване. Това, че питам разни неуважавани съфорумци, що дращят глупости, за неща, от които не отбират, в т.ч. и теб, не е милитарен начин на мислене. Впрочем, дружката ти долу е постнала една интересна графика, на която се вижда кой харчи най-много за "отбрана". Одеве ми се сравнихте нивата на търговия, като мерило за комунизъм и так далее...Бисер след бисер в тая измъчена тема. Истината е проста-Путин седи и чака, ще си чака, докато не получи това, което иска. Останалото са смешки и глупости, ама списвайте си, то хонорарите требе се заработват.
                          Хайде да не говорим за бълнуване. Вие комунистите-русофили вече няколко седмици пеете "Ставай страна огромная". Действително съветския слон е най-голям...

А след като Путин започна да демонстрира мускули, тук се пеят дитирамби по съветски образец за славната руска армия, нейната мощ в Крим и т.н. Хубаво. Но всичко това изобщо не е признак на сила. Продължение на политиката с остарели и негодни средства...

И пак ще напиша - хич не виждам Путин да чака. Тази руска истерия е ясен признак за поражение. Ето сега в Украйна ще има избори. Какви са вариантите на Путин след провала на Янукович Никакви

Коментар

• Само преди 5 години бе лесно - западните банки и английските и американските и швейцарските се изживяваха като господарите на вселената. И дойде кризата и додоха обвиненията и милиардните глоби. Някой директно ги заплашиха с взимане на лиценз за действие в САЩ, други ги разпердушиниха докато станат достатъчно малки. Никоя банка няма да си сложи главата в торбата и да не се съобрази с евентуални санкции срещу Русия. А все пак става дума за бая пари.

Така че не мисля че руснаците ще направят каквото и да било спрямо Украйна, ще се правят малко на мъже, Медведед ще се дуе и ще плямпа и ще плямпа глупости и по някое време ще се появи Путин и ще почне да играе ролята на доброто ченге. Как уважавал правото на соопределение, но ще наблюдава спазването на правата на руските граждани в Украйна и тем подобни глупости. Ще подвие опашка, но ще се направи все едно че идва от добро сърце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Аз пък не мога да разбера милитарния начин на мислене на комунистите-русофили. Постоянно бълнуване за военни учения, славната руска армия, самолети и прочие.Изключително изостанал стереотип....

Ако загубиш политическата битка в Украйна, цялата руска армия не може да ти помогне. А Путин я загуби
                              Пак изпадна в шизофренно бълнуване. Това, че питам разни неуважавани съфорумци, що дращят глупости, за неща, от които не отбират, в т.ч. и теб, не е милитарен начин на мислене. Впрочем, дружката ти долу е постнала една интересна графика, на която се вижда кой харчи най-много за "отбрана". Одеве ми се сравнихте нивата на търговия, като мерило за комунизъм и так далее...Бисер след бисер в тая измъчена тема. Истината е проста-Путин седи и чака, ще си чака, докато не получи това, което иска. Останалото са смешки и глупости, ама списвайте си, то хонорарите требе се заработват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                след кипърската прическа мислиш ли си, че тая заплаха не е неутразирана. какви сте ми експроприаторчета...

виж какво се случи след кражбата в кипър, база и оферта към газпром за бизнес в шелфа
                                Как точно се неутрализира подобно нещо - при положение че нямаш реално никакъв избор. Предполагам като си държат парите в Русия или в Китай Защото нямат никакъв избор с никое от западните убежища. Но нещо ме съмнява и Русия и Китай да са привлекателни за руските пари.

Коментар

Working...
                                X