IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
    Май Путин не мисли така, ама щом неравновесния мисли,
    Путин не е казал нищо още - или се бъркам

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
      Потърси в нет-а коя е тази мутра дето е на кадрото. Или знаеш ама насила се правиш на алтав.
      Е да де, правилната мутра. То и тук мутрите сигурно ей така се пръкнаха 90 те. години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        не ми харесва рамкирането, десен - ляв - това са изкуствени граници, съзнанието трябва да стои свободно
        Не ми бягай от въпроса ти не си свободен и няма да бъдеш, само си мислиш че си )) казах ти къде да търсиш отговорите та на коя минута според мен няма да има една дори

Коментар

Този още не е разбрал че е бита карта и всеки се чуди как да го замете под килима - включително и руснаците
          Май Путин не мисли така, ама щом неравновесния мисли,

Коментар

Кой каза, че няма президент Украйна ?
            Работи си човека.

http://anna-news.info/node/13745

Указ Президента Украины № 90/2014 от 27 февраля 2014
            Ми като си няма друга работа, да си представя че още е президент. то лудниците са пълни с Наполеончовци.

Коментар

Абсолютна пропаганда си е. И аз да бях на мястото на руснаците същите неща щях да пускам - колко му е да намериш една мутра под правилен контрол и един прокурор навит да отнесе малко пердах и да направят едно театро за пред света.

Потърси в нет-а коя е тази мутра дето е на кадрото. Или знаеш ама насила се правиш на алтав.

Коментар

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

27 лютого 2014 року
                Този още не е разбрал че е бита карта и всеки се чуди как да го замете под килима - включително и руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Ясно че си дясна овца ) но на коя минута ще се изпуснеш ми е въпроса
                  Да си десен, означава да не си много наред с главата
                  Утре ще изпаднеш в положение да изповядваш леви ценности не дай Боже!
                  Всички десни са такива заблудени боклукчии, че си мислят, че винаги ще са умни , красиви, работоспособни и възможни!!!!!!!!

Коментар

Абсолютна пропаганда си е. И аз да бях на мястото на руснаците същите неща щях да пускам - колко му е да намериш една мутра под правилен контрол и един прокурор навит да отнесе малко пердах и да направят едно театро за пред света.
                    Кой каза, че няма президент Украйна ?
                    Работи си човека.

http://anna-news.info/node/13745

Указ Президента Украины № 90/2014 от 27 февраля 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      не ми харесва рамкирането, десен - ляв - това са изкуствени граници, съзнанието трябва да стои свободно

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Ми Татарите да стагат куфарите и право у западна Украина , от там след приемането направо е ЕС , те нали много аресват арабеските .....
                        Е що тъй?
                        По-добре е рушняците да си обират крушите и да се приберат под крилото на магучая...

Коментар

Руска пропаганда.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                            Бе влизам тука и се цъкля пред монитора - да не съм сбъркал темата?
                            Излизам, влизам пак - и пак същото
                            Процесори, дънни платки, Нокия, Епъл, абе кво ви стана, що така изтрещяхте?
                            Бе тя работата тръгна отта че на известния интелектуалец бат'ти пешо се оказа че нито в телефона му, нито в компютъра му има нещо американско. Всичко било руско или китайско.
                            Но понеже е най-големия интелектуалец сред свиневъдите около плевенско, се почувтвахме длъжни да го уважим, катому обясним.

На Марков също.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
                              Пропаганда са на баба ти тарлъците, не можете да запушите интернедо макар че го слушате като любовница

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Всичко това идва от вроденото бандитско чувство на руснаците.
                                Понеже май са повече в крим, искат да минат с референдум.
                                Да де, ама то не е някакво си референдумче като наште, ами за отделяне от Украйна и присъединяване към русия. Другите колкото и да са малко (в случая поне 45%), не биха се съгласили, и това ще доведе до гражданска. Целта е да вкарат войска за да "защитят" руското население. Чудя се как ли ще стане това - като избият неруското население? Щот'не виждам как татарите ш'се навият да се завърнак при мамаша раша.
                                Ми Татарите да стагат куфарите и право у западна Украина , от там след приемането направо е ЕС , те нали много аресват арабеските .....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X