If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам в предвид, че нямат към този момент напълно готов самолет. Към днешна дата единствения готов самолет 5-то поколение е F-22 Raptor. Приет на въоръжение в САЩ през далечната 2005.
Имам в предвид, че нямат към този момент напълно готов самолет. Към днешна дата единствения готов самолет 5-то поколение е F-22 Raptor. Приет на въоръжение в САЩ през далечната 2005.
Да, така е. Но е редно да се отчете, че руснаците увиснаха след 1991 г. в темата за нови разработки. Отделно, че Су-27/МиГ-29 също се появиха доста по-късно, което, естествено им даде шанса да са доста по-добри...
И какво имаш впредвид? Защото към момента имат цяла серия от пълноценни прототипи, единият вече е предаден за войскови изпитания.
Ооо, бат'Пешо,
Това не е лотария, парите се "печатат" в це тралните банки, фед, но в компютрите им.
Техните, а не руските. А и всички разплащания минават оттам, не през руските.
Т'ва не ти е селския вестник.
Фалшиви пари мое се печатат насекъде не само в брюксел и уса
Пък аз си мисля че ако бяха ги оставили да влязат в ЕС и те щяха да прозрат голата истина за ЕС и ЕЗ много бързо и за негов позор да го напуснат а Путин да мобилизира армията да не би като бягат тези от ЕС да влязат по инерция в Русия.
Этнические русские и русскоязычные украинцы - Путину: нам не нужна ваша защита
Этнические русские и русскоязычные граждане Украины обратились к президенту России Владимиру Путину с просьбой не вмешиваться во внутренние дела Украины.
"Мы благодарим вас за поддержку, но хотим донести до вас информацию о том, что нас никто и никогда не притеснял на территории Украины. Мы всегда жили свободно и счастливо, беседуя на привычном нам языке", - утверждают авторы обращения, которых цитирует Радио Свобода.
"В школах мы также изучали и государственный язык Украины и обладаем им так хорошо, что чувствуем себя комфортно в украиноязычной среде", - пишут этнические русские и русскоязычные.
Авторы обращения просят Путина не поднимать на государственном уровне Российской Федерации внутренний вопрос Украины, который не является острым.
"Тем более вводить войска для урегулирования конфликта, которого мы не видим", - говорится в заявлении.
Виталий Кличко/партия "УДАР"/: "Да се обяви масова мобилизация във връзка с агресията на Русия срещу Украйна."
С интерес ще гледам как мобилизират Рускоезичното население в източните и Южните части ..... да не се окаже посел че в Украинското опълчение има убити от приятелски огън.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Защитават си интереса моето момче.
Още много работи няма да очакваш.
Жалко , за нас е по добре Украйна ЕУ , но скоро няма да стане.
Е ти не си ри забелязал ранвовесков .....в неговите очи каквото и да се случи , това е все лошо за Русия .......и тои все е доволен. И ако се разцепи ще е доволен и ако не се разцепи пак.
Ако цената на петрола падне ще е доворен , но ако не падне пак ще си намери обяснение да е доволен .......общо взето е нелогична птица
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Няма да е чак толкова просто. Путин е хванал майдановци за топките, и ще ги пече на бавен огън заради глупостите които сториха, и заради главоболия създадени на всички световни фактори http://lifenews.ru/news/128189
Коментар