IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    Другаря Путлер се постара да ни убеди, че каквато и да цената, тя ще е по-изгодна и надеждна, отколкото непрекъснато да очакваме поредния му опит да използва Газпром като завоевателска бухалка. За човек с робско мислене може щастието да е с кеф да се покланяш на силата, но хората с гражданско, а не с поданическо мислене, не виждат света така.
    Понеже вярвам в здравата бизнес логика след като не са получили масово разпространение терминалите за втечнен газ и превоза с кораби явно цената по изграждането , транспортирането и подръжката на съоръженията правят газа по скъп от този по тръбите от Русия. Иначе лошо няма да има алтернатива и два конкуриращи се доставчика и ние да избираме по-изгодната цена.

Проблема е обаче че ако някои построи терминал наоколо ще трябва да има ясен договор за определена цена за десетина години напред която да покрие инвестицията и печалбата и няма да се съгласи да се конкурира на пазарен принцип с газа от тръбата защото инвестицията в тръбата е избита.
    И вероятно ще ни прожектират следващата серия на филма започнал със скъпите американски тецове ......
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      И къде ги тия терминали че нещо не ги виждам?Колко струват?Колко струват танкерите?Колко струва доставката?И кой ще пусне такива танкери през Босфора?
      Чакам да кажеш има газ франко пристанище Бургас на такава кинта.
      Другаря Путлер се постара да ни убеди, че каквато и да цената, тя ще е по-изгодна и надеждна, отколкото непрекъснато да очакваме поредния му опит да използва Газпром като завоевателска бухалка. За човек с робско мислене може щастието да е с кеф да се покланяш на силата, но хората с гражданско, а не с поданическо мислене, не виждат света така.

Впрочем от приказките ти прекалено ясно личи, че имаш някаква обсесия с лизане на задници и голям страх от черни гейове. Ако имах такъв проблем като теб не бих го показвал толкова много
      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

И къде ги тия терминали че нещо не ги виждам?Колко струват?Колко струват танкерите?Колко струва доставката?И кой ще пусне такива танкери през Босфора?
        има по цял свят, само на село няма
        струват в пъти по-малко например от цанков камък дето комунистите ви го посстроиха.
        а през босфора спокойно си минават, не бери грижа
        образовай се, тръба та тръба. идея си нямаш с всичките милиарди дето комунистите ги окрадоха покрай белене и т.н. що шукарии можеше да си направим, ама на - нали путин така е казал...

Коментар

• Краят на Садам започна, когато той посегна на Кувейт. Краят на Путин дойде с посягането към Украйна.

Двама тежко въоръжени търговци на петрол си повервАха и направиха една и съща грешка.
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              за кораби и терминали за втечнен газ чувал ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Това ли са ти доводите На теб екстрасенсите ти проговориха....

Ясно е, че от цървулановските комунисти русофили членове на ЕС не става. От тях и българи не става, само за Ориента ставате. Марш при твоя господар тиранина Путин да го обслужваш в Сибир...

Огнян Минчев: Или ще бъдем част от свободна и просперираща Европа, или пето колело в каруцата на една провалена империя

http://www.mediapool.bg/ognyan-minch...ews218079.html

Интелигентните хора са патриоти и европейци и категорично отхвърлят подлогите на Путин
                Стамби ти да не си любовница на американския платен лизач Минчев?

Коментар

• Факушка

http://www.treasury.gov/resource-cen...uments/mfh.txt

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ivobg Разгледай мнение
                      САЩ са свалили нефтеното ембарго срещу Иран разрешено е на няколко държави от ЕС и Япония да купуват нефт. Хубаво е , че Иран не иска да продава нефт на 27 държави от ЕС поради техните позиции срещу тях. Идва най-интересното САЩ не е разрешил на България да купува нефт от Иран. Айде сега про-американски лизачи ми отговорете защо САЩ не позволява на България да купува нефт от Иран , с години им лижете задниците на хамериканците и Вие ще ми отговорите на тоя въпрос
                      Лизачите на негърски задници няма да ти отговорят щото веднага им спират кинтата.

Коментар

• А ето още един фундаментален пост който ще си позволя да постна тук:

Първоначално изпратено от Факушкa
                        По времето на Петнистия съм ходил в масква. Храна имаше само в ресторантите, където да влезеш трябваше да дадеш пакет HB. И цигари нямаха. За водка ставаше бой, никога не съм виждал подобно нещо. Просто икономическия потенциал на сесесере не можеше да се мери със САЩ, а трябваха да се въоръжават... Трябваше, а технологиите за това бяха забранени, и струваха много, много пари. Не рубли разбира се.
                        А мамаша раша е още по-слаба.
                        Брикс казваш... Индия ви би шута с оръжията, те също трябва да се развиват, а технологиите както и преди струват долари, за твоя изненада.
                        Бразилия - какво може русия да търгува с Бразилия? Там бума е заради петрола, нещата с които се вади струват до - какво? - лариии.
                        Освен те да купуват от русия газ, пък да и продават нефт, друго не виждам.
                        Та стига сте гледали с търсещ поглед. Никой не ви обича. Сами сте.
                        И да, славанските племена на север са диваци. Историята това показва.

Друго е странно. Защо се прехласвате толкова по русия, тя никога не е правила нещо добро за България, само мъка е носила.
                        Ако сте българи, никоганяма да подкрепяте една варварска държава, която в крайна сметка е враг на България.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                          за кораби и терминали за втечнен газ чувал ли си?
                          Чувал съм но понеже вярвам в здравата бизнес логика след като не са получили масово разпространение терминалите и превоза с кораби явно цената по изграждането , транспортирането и подръжката на съоръженията правят газа по скъп от този по тръбите от Русия. Иначе лошо няма да има алтернатива и два конкуриращи се доставчика и ние да избираме по-изгодната цена.

Проблема е обаче че ако някои построи терминал наоколо ще трябва да има ясен договор за определена цена за десетина години напред която да покрие инвестицията и печалбата и няма да се съгласи да се конкурира на пазарен принцип с газа от тръбата защото инвестицията в тръбата е избита.
                          И вероятно ще ни прожектират следващата серия на филма започнал със скъпите американски тецове ......
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Прав си,,,,,те технологии имат,пари нямат,но пък имат ОГРОМЕН дълг.
                            Има една Народна мъдрост..."На гол тумбак,чифте пищови".
                            Яд ме е ,че Европа говори за санкции срещу руските олигарси,а Германия дава път на сделка за 5млрд. на 4тия олигарх в Русия.Не ти ли изглежда малко лицемерно.Как ли ще приемат това двуличие Европейските граждани.Мен лично ме е яд.После..."кой вкара вълка в кошарата"
                            Поради фундаменталното значение на този пост в една друга тема, ще си позволя да го цитирам.

Първоначално изпратено от Факушкa
                            ...
                            Дълга на САЩ 90% го държат американци. А и не знам защо говориш за дълг - никой не ви кара насила да купувате американски книжа. Както на всеки търг се предлагат, ако има купувачи - купуват. Има си падежи на които този дълг се връща с лихвата, никога не е имало ликвидна криза, , не змам защо страдате толкова. Ми като ме искате - не купувайте!
                            Сега ще гледаме как мамашата се срива като купчина ... рядка кал
                            Щях с друго да сравня ама и така е добре.
                            Айде успех в подривната дейност.

Коментар

Берти ми да си мълчим бе.Да превиваме гръб пред американците и това е.Някой трябваше да им го каже освен Волен Сидеров.И за в бъдеще трябва да си знаят мястото и да не си врат носа извън смешната им педерунгелска държава.Зад Путин има армия и мощ.Днес е краят на американската мания за величие.А измислената западна европа най добре е да си трае.Ние ние виж сме велики и винаги на губещата страна.
                              Питам какво ни донесе членството в НАТО и ЕС?Нима живеем по добре?Имахме села пълни с хора и животни заводи промишленост туризъм селско стопанство истинска храна.Сега какво имаме мизерия безработица два милиона здравно неосигурени емиграция боклуци по магазините а и най доброто тепърва предстои.Вие тука се бъзикате с Ванга и Слава Севрюкова ама ще плачете от мен да го знаете.Всичко което са предсказали ще се случи.
                              Това ли са ти доводите На теб екстрасенсите ти проговориха....

Ясно е, че от цървулановските комунисти русофили членове на ЕС не става. От тях и българи не става, само за Ориента ставате. Марш при твоя господар тиранина Путин да го обслужваш в Сибир...

Огнян Минчев: Или ще бъдем част от свободна и просперираща Европа, или пето колело в каруцата на една провалена империя

http://www.mediapool.bg/ognyan-minch...ews218079.html

Интелигентните хора са патриоти и европейци и категорично отхвърлят подлогите на Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                                ами като не им трябва,
                                що да не изкарат некой леф
                                Прав си,,,,,те технологии имат,пари нямат,но пък имат ОГРОМЕН дълг.
                                Има една Народна мъдрост..."На гол тумбак,чифте пищови".
                                Яд ме е ,че Европа говори за санкции срещу руските олигарси,а Германия дава път на сделка за 5млрд. на 4тия олигарх в Русия.Не ти ли изглежда малко лицемерно.Как ли ще приемат това двуличие Европейските граждани.Мен лично ме е яд.После..."кой вкара вълка в кошарата"

Коментар

Working...
                                X