Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
bertram
Путин ги се направи че режат ЕС с надеждата онези да отвържат кесията, не вървят нещата с газта и с нефта, пазара им са икономики не много по вървежни от българската , а знаем как си върви тя надолу напоследък. В нефта и газта се наляти много пари и при тези обстоятелства нямат избиване.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕ ти си както ти оттърва с фашизма, това отделяне на Крим си е жив сепаратизъм обаче бил хубав. Русия не иска цяла Украйна, няма възможност да подели меда с нея а напротив дълго време смучеше мед от Украйна - газ на 400 долара е държавата Украйна го плаща , а го продава на 160 защото пазар за газ на 400 долара Украйна не е и няма какво да я правят тази газ ако е толкова скъпа.
Като не можеш да плащаш , спираш да ползваш и търсиш друг вариант и алтернатива.
Шото е много лесно да ползваш и да не искаш после да платиш , прилича на поведението на нашите по - мургави сънародници от гетата дето така не щат да си плащат тока ма искат да ползват.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Стамболов
ЕС да се почешат хубаво по кухите кратуни пък да поканят Путин и да напечатат едни 2 трилиона евро и да почнат едно съвместно инвестиране и ще се усмихнат и двете страни. Китайците вече за едно парче желязо почнаха да искат хиляди долари, много са китайците малко е желязото.D.Y.F-091066
Коментар
-
Истината е, че всички лъжат в момента .. и руснаците и украинците и хамериканците... всеки дърпа черджето към себе си и накрая горчилката ще остане за местните... винаги става така...
не ми хвалете руснаци, не ми хвалете американци, а по отношение на ЕС...никой не им е обещавал на украинците реки от мед и масло (говоря за Меркел и Камерън)...не забравяйте, че всичко започна след като Лилипута посредством неговата марионетка в Украйна рече и отсече, че няма да се сближават повече с ЕС... това беше искрата и нека не забравяме това.
от тук натататък започва игра на котка и мишка ....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОстави го не е лош човек....
мълчи ,мълчи и напише някоя щуротия....
Бях на пазара в Мосва ,нямаше нито един европеец ,всичките бяха дръпнати...
Според него Англия ,като са Емигрирали 90 % от населението по цял свят е най тежката за живот...
а приемат разни индиици и араби...
Как беше:Социалистически лагер и капиталистически свят!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеO, KLETO DRYANOVO, кои са "базовите християнски ценности"?
Не е за тебе мислинито.
Подпирай се само на опорни точки, не излизай извън тях, шматароко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ САЩ и Европа и Русия са християнски страни и върху развитието им са оказали влияние базовите християнски ценности. Именон затова са това което са с момента...
Коментар
-
markov
Е ти си както ти оттърва с фашизма, това отделяне на Крим си е жив сепаратизъм обаче бил хубав. Русия не иска цяла Украйна, няма възможност да подели меда с нея а напротив дълго време смучеше мед от Украйна - газ на 400 долара е държавата Украйна го плаща , а го продава на 160 защото пазар за газ на 400 долара Украйна не е и няма какво да я правят тази газ ако е толкова скъпа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДа противник съм на фашизма , избиването на хора по религиозен или етнически принцип.
Обаче съм и противник на това някакви арабески да се местят по християнските държави и като се окопитят да започват да твърдят че имали право на идентичност и да се мъчат да си направят същата кочина от която всъщност са избягали. Като искат да си ходят със сабратки и фереджета , нямам нищо против но да е там от дето са дошли.
И САЩ и Европа и Русия са християнски страни и върху развитието им са оказали влияние базовите християнски ценности. Именон затова са това което са с момента...
Много интересно видео по темата...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТова лошо ли е?
А иначе, предполагам, си върл противник на бандеровския фашизъм?
Обаче съм и противник на това някакви арабески да се местят по християнските държави и като се окопитят да започват да твърдят че имали право на идентичност и да се мъчат да си направят същата кочина от която всъщност са избягали. Като искат да си ходят със фереджета и чаршафи , нямам нищо против но да е там където това е норма на поведение , там от дето са дошли не в европеиските държави. Като ще идват тук трябва да ги карат задължително да приемат християнството, като не щат ....обратно от дето си дошъл.
И САЩ и Европа и Русия са християнски страни и върху развитието им са оказали влияние базовите християнски ценности. Именон затова са това което са с момента...Last edited by markov; 10.03.2014, 16:35.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТи наясно ли си колко гастарбайтари от бившите републики има в Москва и други големи градове в Русия???
мълчи ,мълчи и напише някоя щуротия....
Бях на пазара в Мосва ,нямаше нито един европеец ,всичките бяха дръпнати...
Според него Англия ,като са Емигрирали 90 % от населението по цял свят е най тежката за живот...
а приемат разни индиици и араби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА нещо за разбойническото ограбване на Украйна да кажете?
Мани и ежедневният криминален хаос, който е залял страната...
В името на СВОБОДАТА ...
Да живее демокрацията !!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар