Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИскандер има далекобойност 900км., системата им за залпов огън само 75 км.
Коментар
-
val/she
Според мен трябва да се случи чудо за да не се стигне до трета световна и то много скоро. Чудото трябва да бъде в областата на енергетиката и да превърне петрола в суровина единственно за химията. Това би било много лош удар в гърба за "великите" на деня - долара ще се превърне в монетарна скрап , руснаците ще потънат икономически като суровинна империя и ще трябва дълго да се възтановяват и да поемат по съвсем друг път на икономическо развитие, Китай няма да изпадне в суровинен нокдаун.D.Y.F-091066
Коментар
-
(
Първоначално изпратено от _k_ Разгледай мнениеСмерч наистина е страшен . Въпреки че създаден преди може би вече 20 г. си е номер едно в зенитно ракетните комплекси. Далечина на обсег -900км....само това е достатъчно. Между друготоруснаците намекнаха , че в Китай се пявил подобен ракетен комплекс който "удивително" напомнял техния Смерч
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealismИзродът Путин е подписал заповед да започне ГЕНОЦИД НАД ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КРИМ...
Боже, щом тук има такава пропаганда/дезинформация от двете страни, представям си какво е Там (Русия, САЩ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealismИзродът Путин е подписал заповед да започне ГЕНОЦИД НАД ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КРИМ...
И я е пратил баш на теб по е-маила налеLast edited by markov; 10.03.2014, 21:57.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Ха-ха-ха,
Ама тия от Крим много яко се гъбаркат с киевските власти.
Власти Крыма решили национализировать украинский флот
http://lenta.ru/news/2014/03/10/fleet/
Дет се вика, да са си го прибрали овреме. Бил е украински, сега вече ще е кримски
Освен това използваният термин наистина е уникален - национализация
За да е пълен цирка сега остава Украинците да тръгна да съдят Крим, че им бил откраднал флота - може да пробват в Хага, Брюксел или при арменския поп
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАбе хора, много лесно ги подпалвате тези войни. Ако, недай си Боже, се случи, няма да го гледате от екрана и обсъждате във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
Имам едно подозрение, че американците хем напират в Украйна, хем разсейват вниманитео им от Сирия и Иран. Нали всички помните как оня евреина рисува едни бомби и едни червени линии в оон-то. Тогава каза, че нищо няма да ги спре да не допуснат Иран да стане ядрена сила. Т.е. мисля, че може скоро да се открие "втори фронт" срещу Иран. И тогава Третата ще може да бъде официално обявена за започнала...
И пак от него: "Няма толкова висша цел, която да оправдае използването на всякакви средства."
Нямаме нужда от повече войни, и защо мамка му някой въобще е започнал да ги брои!?Last edited by kev; 10.03.2014, 21:31.
Коментар
Коментар