Първоначално изпратено от ludakrava
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ Плевен в момента може да се добива прилично количество петрол, те помпеха по класическата стара технология, ако дренират петролното поле ще вадят петрол със сигурност. В Сибир също почни няма петрол който да може да се изпомпва директно, и руснаците щяха да добиват много малко ако канадците и янките не бяха им предоставили технология.
В Плевен рафинерия не трябва да има, защото в България петрола трябва да бъде внос.
На петата колона децата и живеят в Англия, Германия , САЩ..обаче обичат Русия. Те всъщност мразят Русия и народа и.Активно помагат на клепитата там.
Коментар
-
С риск да ви върна в първоначалната тема http://www.darikfinance.bg/novini/10...F6%E8%E8%F2%E5
русия е прекалено голяма за да и бъдат наложени санкции ефективно, а цялото викане е просто пушилка.
Разни умници като равновесие и стамболов/ мисля че са един и същ човек/ могат само да се ухапят само трибуквениците
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЗа мен, от едни санкции биха страдали едни и същи капитали, просто през два източника, така че на всички им е ясно, че подобни мерки са глупости. Те една Сърбия не можаха да съборят със санкции и се наложи да я сринат буквално, а единственият резултат от санкциите беше създаването на добре организирана и финансова подплатена престъпност в България. Дано не им е била такава целта
Разберете го и Путин, след Украйна ще се пробват да спретнат същия номер и на Русия, протести, хаус, безвластие, марионетки и крайна цел овладяване на ресурсите и падане на стандарта в страната до украинския.
Разбира се не одобрявам, грубите мерки, които бяха взети от страна на Русия, но се опитвам да разсъждавам и да ги разбера, а не да ми кажат по БТВ или в не знам какъв си американски или английски вестник „истината“ и кой за какво се бори
тук още след свалянето на Янукович...
Почнаха да свалят Путин....няколко от нашине тролчета,правиха майдани в москва.......
Ясно беше ,че някой ръководен център на някое НПО беше го разпоредил ...
Стана обаче ясно ,че ще бъдат изядени и вместо да изпишат вежди ще извадят очи и смениха тактиката...
Смяната на законна власт си е нещо с което демокрацията не се гордее....
Бягат като дявол от тамят...
Следните теми...
Договорката на трима западни министри и Янукович
Преврата...
Българите в Украйна ..
За кой подкрепят...
Конституцията и законния президент..
Конституционния съд...
Правителство...
Бандеровци...
Десните и Тимошенко...
Закона за езика на украински...
Такива работи..
Иначе Крим в Русия ..не ги подкрепям...
и
Коментар
-
ravnovesie
В Плевен в момента може да се добива прилично количество петрол, те помпеха по класическата стара технология, ако дренират петролното поле ще вадят петрол със сигурност. В Сибир също почни няма петрол който да може да се изпомпва директно, и руснаците щяха да добиват много малко ако канадците и янките не бяха им предоставили технология.
В Плевен рафинерия не трябва да има, защото в България петрола трябва да бъде внос.
На петата колона децата и живеят в Англия, Германия , САЩ..обаче обичат Русия. Те всъщност мразят Русия и народа и.Активно помагат на клепитата там.Last edited by supertrader; 18.03.2014, 21:48.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ къде ще го правим тоя терминал?А Турция ще пусне ли танкер с газ прз Босфора???То във форума лесно се строи и лесно се прецакват руснаците ама реалностите са други
2. турция пуска не само танкери с газ ами и военни кораби и кораби с опасни товари преминаването през босфора е регламентирано с международни конвенции, не е точно каквото ердоган си прецени
3. прекалено много си живял през комунизма, за съжаление. руснаците не са всьо и вся, дишай спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНямаше пазари за тази промишленост, руснаците я отсвириха тотално и по заповед тяхна се унищожи. Ти не разбираш ли че тя беше тяхна а не българска и те взеха това решение, на тях стоките от тази промишленост не им трябват - трябва им валута за да си внасят стоки от други страни, които са качествени и не са недодялани като нашите боклуци.То и Северна Корея прави тежко машиностроене, ти от тях струг ако купиш той ще е универсален и недомислен -нископроизводителен.
Он ползва само ток за ярмомелката кога не използва оная в помощното стопанство на енергото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи нямаш орган с който да мислиш.Само в Плевен 40 завода бяха дивашки разграбени и унищожени.Ако тръгна да ги изброявам два дена няма да ми стигнат.
Коментар
-
За мен, от едни санкции биха страдали едни и същи капитали, просто през два източника, така че на всички им е ясно, че подобни мерки са глупости. Те една Сърбия не можаха да съборят със санкции и се наложи да я сринат буквално, а единственият резултат от санкциите беше създаването на добре организирана и финансова подплатена престъпност в България. Дано не им е била такава целта
Разберете го и Путин, след Украйна ще се пробват да спретнат същия номер и на Русия, протести, хаус, безвластие, марионетки и крайна цел овладяване на ресурсите и падане на стандарта в страната до украинския.
Разбира се не одобрявам, грубите мерки, които бяха взети от страна на Русия, но се опитвам да разсъждавам и да ги разбера, а не да ми кажат по БТВ или в не знам какъв си американски или английски вестник „истината“ и кой за какво се бори
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениена тебе знаем,че Софиянци са ти виновни по дифолт
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, и коя по точно промишленост я няма - много ми е интересно. като махнеш откровените глупости - като рафинерия в Плевен чакаща да открият петрол, там където го няма, стоманодобивен комбинат на 600 км от пристанище, и Химко, аз не се сещам за друг голяма завод който да не работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБерти никога не съм членувал в политическа партия и не мисля да членувам.На политици не вярвам.Кои са десните в България?Щото аз не виждам нито десни нито леви.Виждам едни софийски тарикати крадци нищо друго и един смешник президенттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
gigow
Не я подгряват с въглища макар че може да се горят хидрокарбонови смеси защото въглищата са им до гъза, но трябва да внасят газ от хиляди километри по тръбопроводи дето струват - майка си и баща си, а компресорите им харчат енергия доста мощно.Когато някога газта свърши, а то е неизбежно газопроводите и компаниите които ги поддържат са в такова състояние, че просто с мъки ги гръмват - вкарват въздух да се мъчат да го пласират. Такъв е краят на тези съоръжения и са много хубави.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеС(ДС) го направиха тия дето още им вярваш, че да си краднат и да станат капиталисти, а после да обвинявате десните.
Коментар
Коментар