IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    1. бг има 360км брегова ивица а има и предложения за съвместен строеж с гърция на егейско море.
    2. турция пуска не само танкери с газ ами и военни кораби и кораби с опасни товари преминаването през босфора е регламентирано с международни конвенции, не е точно каквото ердоган си прецени
    3. прекалено много си живял през комунизма, за съжаление. руснаците не са всьо и вся, дишай спокойно.
    И колко танкера с газ са минали през Босфора?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      В Плевен в момента може да се добива прилично количество петрол, те помпеха по класическата стара технология, ако дренират петролното поле ще вадят петрол със сигурност. В Сибир също почни няма петрол който да може да се изпомпва директно, и руснаците щяха да добиват много малко ако канадците и янките не бяха им предоставили технология.
      В Плевен рафинерия не трябва да има, защото в България петрола трябва да бъде внос.
      На петата колона децата и живеят в Англия, Германия , САЩ..обаче обичат Русия. Те всъщност мразят Русия и народа и.Активно помагат на клепитата там.
      Че то се добива и в момента.Тимаджиите въртят големи далавери.Един бивш началник цех от Плама и построи малка рафинерия там.И правят бензин 65 октана.Продават го като разредител за бои нама акциз.Само богоизбрани могат да купуват от там.И после сам се сети за какво се ползва

Коментар

• С риск да ви върна в първоначалната тема http://www.darikfinance.bg/novini/10...F6%E8%E8%F2%E5
        русия е прекалено голяма за да и бъдат наложени санкции ефективно, а цялото викане е просто пушилка.
        Разни умници като равновесие и стамболов/ мисля че са един и същ човек/ могат само да се ухапят само трибуквениците

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          За мен, от едни санкции биха страдали едни и същи капитали, просто през два източника, така че на всички им е ясно, че подобни мерки са глупости. Те една Сърбия не можаха да съборят със санкции и се наложи да я сринат буквално, а единственият резултат от санкциите беше създаването на добре организирана и финансова подплатена престъпност в България. Дано не им е била такава целта
          Разберете го и Путин, след Украйна ще се пробват да спретнат същия номер и на Русия, протести, хаус, безвластие, марионетки и крайна цел овладяване на ресурсите и падане на стандарта в страната до украинския.
          Разбира се не одобрявам, грубите мерки, които бяха взети от страна на Русия, но се опитвам да разсъждавам и да ги разбера, а не да ми кажат по БТВ или в не знам какъв си американски или английски вестник „истината“ и кой за какво се бори

тук още след свалянето на Янукович...
          Почнаха да свалят Путин....няколко от нашине тролчета,правиха майдани в москва.......
          Ясно беше ,че някой ръководен център на някое НПО беше го разпоредил ...
          Стана обаче ясно ,че ще бъдат изядени и вместо да изпишат вежди ще извадят очи и смениха тактиката...
          Смяната на законна власт си е нещо с което демокрацията не се гордее....
          Бягат като дявол от тамят...
          Следните теми...
          Договорката на трима западни министри и Янукович
          Преврата...
          Българите в Украйна ..
          За кой подкрепят...
          Конституцията и законния президент..
          Конституционния съд...
          Правителство...
          Бандеровци...
          Десните и Тимошенко...
          Закона за езика на украински...
          Такива работи..
          Иначе Крим в Русия ..не ги подкрепям...

и

Коментар

• ravnovesie

В Плевен в момента може да се добива прилично количество петрол, те помпеха по класическата стара технология, ако дренират петролното поле ще вадят петрол със сигурност. В Сибир също почни няма петрол който да може да се изпомпва директно, и руснаците щяха да добиват много малко ако канадците и янките не бяха им предоставили технология.
            В Плевен рафинерия не трябва да има, защото в България петрола трябва да бъде внос.
            На петата колона децата и живеят в Англия, Германия , САЩ..обаче обичат Русия. Те всъщност мразят Русия и народа и.Активно помагат на клепитата там.
            Last edited by supertrader; 18.03.2014, 21:48.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              И къде ще го правим тоя терминал?А Турция ще пусне ли танкер с газ прз Босфора???То във форума лесно се строи и лесно се прецакват руснаците ама реалностите са други
              1. бг има 360км брегова ивица а има и предложения за съвместен строеж с гърция на егейско море.
              2. турция пуска не само танкери с газ ами и военни кораби и кораби с опасни товари преминаването през босфора е регламентирано с международни конвенции, не е точно каквото ердоган си прецени
              3. прекалено много си живял през комунизма, за съжаление. руснаците не са всьо и вся, дишай спокойно.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Нямаше пазари за тази промишленост, руснаците я отсвириха тотално и по заповед тяхна се унищожи. Ти не разбираш ли че тя беше тяхна а не българска и те взеха това решение, на тях стоките от тази промишленост не им трябват - трябва им валута за да си внасят стоки от други страни, които са качествени и не са недодялани като нашите боклуци.То и Северна Корея прави тежко машиностроене, ти от тях струг ако купиш той ще е универсален и недомислен -нископроизводителен.
                На него не требва да се обяснява. Он и прасето газ не ползват. Он и тежка промишленост не ползва.
                Он ползва само ток за ярмомелката кога не използва оная в помощното стопанство на енергото.

Коментар

Ти нямаш орган с който да мислиш.Само в Плевен 40 завода бяха дивашки разграбени и унищожени.Ако тръгна да ги изброявам два дена няма да ми стигнат.
                  40 завода в Плевен, че то там никога не е имало толкова заводи. А Плама я разграбиха червените - не че имаше смисъл от нея, да правиш рафинерия където нито има нефт нито има пристанище е пълна глупост - отново направена от червените.

Коментар

• За мен, от едни санкции биха страдали едни и същи капитали, просто през два източника, така че на всички им е ясно, че подобни мерки са глупости. Те една Сърбия не можаха да съборят със санкции и се наложи да я сринат буквално, а единственият резултат от санкциите беше създаването на добре организирана и финансова подплатена престъпност в България. Дано не им е била такава целта
                    Разберете го и Путин, след Украйна ще се пробват да спретнат същия номер и на Русия, протести, хаус, безвластие, марионетки и крайна цел овладяване на ресурсите и падане на стандарта в страната до украинския.
                    Разбира се не одобрявам, грубите мерки, които бяха взети от страна на Русия, но се опитвам да разсъждавам и да ги разбера, а не да ми кажат по БТВ или в не знам какъв си американски или английски вестник „истината“ и кой за какво се бори

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      на тебе знаем,че Софиянци са ти виновни по дифолт
                      Не не са ми виновни виновни са само крадливите такива.С теб обаче нямам желание да се заяждам.

Коментар

• Бате Пешо

Десните в София са по кълъпа на десните в Москва, клептомания до дупка.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Хахаха, и коя по точно промишленост я няма - много ми е интересно. като махнеш откровените глупости - като рафинерия в Плевен чакаща да открият петрол, там където го няма, стоманодобивен комбинат на 600 км от пристанище, и Химко, аз не се сещам за друг голяма завод който да не работи.
                          Ти нямаш орган с който да мислиш.Само в Плевен 40 завода бяха дивашки разграбени и унищожени.Ако тръгна да ги изброявам два дена няма да ми стигнат.

Коментар

Берти никога не съм членувал в политическа партия и не мисля да членувам.На политици не вярвам.Кои са десните в България?Щото аз не виждам нито десни нито леви.Виждам едни софийски тарикати крадци нищо друго и един смешник президент
                            на тебе знаем,че Софиянци са ти виновни по дифолт
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• gigow

Не я подгряват с въглища макар че може да се горят хидрокарбонови смеси защото въглищата са им до гъза, но трябва да внасят газ от хиляди километри по тръбопроводи дето струват - майка си и баща си, а компресорите им харчат енергия доста мощно.Когато някога газта свърши, а то е неизбежно газопроводите и компаниите които ги поддържат са в такова състояние, че просто с мъки ги гръмват - вкарват въздух да се мъчат да го пласират. Такъв е краят на тези съоръжения и са много хубави.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                С(ДС) го направиха тия дето още им вярваш, че да си краднат и да станат капиталисти, а после да обвинявате десните.
                                Берти никога не съм членувал в политическа партия и не мисля да членувам.На политици не вярвам.Кои са десните в България?Щото аз не виждам нито десни нито леви.Виждам едни софийски тарикати крадци нищо друго и един смешник президент

Коментар

Working...
                                X