IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Проблемът на въоръжените сили на Украйна се състои в това, че 1/3 от населението и се смята за руско. И си е руско.
    Половината от останалото се е записало "украинци", ама не знаят украински език, ами си говорят руски. Та и те са си чисти руснаци, като ги изкъпеш.
    А за икономическите трудности по издържане на голяма армия-това е отделно. Както и за огромната корупция в тази държава.
    Както и в Македония , така и в Украйна , коминтерна и пропагандата и е успяла да им пообърка самосъзнанието и станали Украинци без да знаят Украински език.
    Ма 20 години под управлението на Рашъните ша ги вкара в прави път
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      То вече е ТАМ ...
      За начало на сражението (мисля, че вече е неизбежно) са предвидени няколко дивизии украинци ...
      Е да де, ама се оказва, че никакви украински дивизии НЯМА В НАЛИЧНОСТ

Сега тепърва ще правят Гвардия

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Аз принципно бях решил да гласувам за първанов на евроизборите, ама като го гледам как мълчи по темата пък е русофил , почнах да се разколебавам.
        Марков ти си решил да гласуваш за доносник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ?За човек който покани друг човек като му зададе специално подбрани въпроси записа разговора и после го огласи пред медиите!!!!!!Марков осъзнай се......

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Цялата тази простотия е благодарение на другаря Сталин. Местене на милиони хора като пешки, за да може сега бозата да е пълна и да не може да се обособят държави в който да няма руско малцинство и тн...
          Тука вече си много прав.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

ти като не си... ми кажи дали пък Русия няма бази в Украйна... и дали е имала интерес Украйна да има силна армия или армия въобще... там целенасочено са правили армия проформа..нали големият брат бди...

сега как ще стане тази работа... може ако НАТО им прати оръжия, храна, гориво и пари... нали веднага ще ревнат окупация от НАТО...
            Ама Русия от над 20 години не управлява Украйна. Украинците сами развиваха армията си това време.

Проблемът на въоръжените сили на Украйна се състои в това, че 1/3 от населението и се смята за руско. И си е руско.
            Половината от останалото се е записало "украинци", ама не знаят украински език, ами си говорят руски. Та и те са си чисти руснаци, като ги изкъпеш.

А за икономическите трудности по издържане на голяма армия-това е отделно. Както и за огромната корупция в тази държава.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Цялата тази простотия е благодарение на другаря Сталин. Местене на милиони хора като пешки, за да може сега бозата да е пълна и да не може да се обособят държави в който да няма руско малцинство и тн...
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ти като не си... ми кажи дали пък Русия няма бази в Украйна... и дали е имала интерес Украйна да има силна армия или армия въобще... там целенасочено са правили армия проформа..нали големият брат бди...

сега как ще стане тази работа... може ако НАТО им прати оръжия, храна, гориво и пари... нали веднага ще ревнат окупация от НАТО...
                Пак ще ти кажа - ЯСЕН си ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                  Да де, ей сегина ще доприпка НАТО и директно ще иде да се сражава с руснаците в Крим
                  То вече е ТАМ ...
                  За начало на сражението (мисля, че вече е неизбежно) са предвидени няколко дивизии украинци ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Винаги съм го смятал за опасно луд но винаги успява да се намести в актуалните течения и сега също едиствен явно заявява позиция за Русия. И вероятно ще си загради местенце на политическата карта пак за разлика от бившото СДС...
                    Изобщо не е луд, наскоро без да искам се загледах в партийната му телевизия, човека, без притеснение, показваше с какво се е сдобил след очевидното си забогатяване - литографии от 18-ти век, картини, стари издания, икони и понеже и аз се опитвам да колекционирам подобни неща знам колко струват...

Та "лудия" добре капитализира не само от златното пръстче, но и от "любовта" към Путлер....

Коментар

Ясен си ...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Не, искат НАТО да влезе в Украйна...
                        Очевидно е ...
                        Да де, ей сегина ще доприпка НАТО и директно ще иде да се сражава с руснаците в Крим

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Волен е твоя човек...
                          Винаги съм го смятал за опасно луд но винаги успява да се намести в актуалните течения и сега също едиствен явно заявява позиция за Русия. И вероятно ще си загради местенце на политическата карта пак за разлика от бившото СДС...
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                            ...

И искат в НАТО да влизат
                            Не, искат НАТО да влезе в Украйна...
                            Очевидно е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Понеже и нашата работа е същата...
                              Орешарски ако гласува за икономически санкции срещу Русия ще го пратя на бунището и няма да гласувам за левите на предстоящите евроизбори...
                              Новия привърженик на герб

Коментар

бе ако си малък по един или друг начин храниш чужда... поне да е едно гърло
                                Ясен си ...

Коментар

Working...
                                X