IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Фалирали са отсекъде и спора е безсмислен.А и всички знаем как се нарича човек който печати фалшиви пари.Маранди мен Крим изобщо не ме интересува.
    Ти почна като Равновестника да'е ...

И той така ги раздава фалитите за Добър ден.

П.П. Три пъти А кредитен рейтинг знаеш ли защо и на кого се дава? И кой го има УСА или Матрьошките?

Ха, попрочети малко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Да не стане само като с Аляска - моля ви се бат' Негра дайте някой доларес за Украйна и шъ ви я дадем барабар с Крим - да видиш колко са фалирали
      Фалирали са отсекъде и спора е безсмислен.А и всички знаем как се нарича човек който печати фалшиви пари.Маранди мен Крим изобщо не ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
        Не,това трябва да се спре !
        Хората,занимаващи се със земеделие,моля да не коментират неща,които не разбират.
        Крещящата простотия,направо ме потриса в дън душа.
        Поздрави.
        Питай го за зелето. Другото прескачай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
          Хората,занимаващи се със земеделие,моля да не коментират неща,които не разбират.
          Поздрави.
          Разбирачо целия съм в слух я ме светни по въпроса

Коментар

До бой няма да се стигне щото черния се уплаши.А и нямат пари да водят войни.Това не е Ирак нито Афганистан.Жертвите ще бъдат много.Ще се подърви ще плаши гаргите с мекия и ще си седне на задника.Трябва да си откачен да идеш да се биеш за някакви фашисти в Украйна.Народа като огладнее ще ги избеси на майдана.Но първо ще загубят изборите
            Да не стане само като с Аляска - моля ви се бат' Негра дайте някой доларес за Украйна и шъ ви я дадем барабар с Крим - да видиш колко са фалирали

Коментар

Незнам дали това е вярно но ако е американците трябва просто а се запрат.Явно Путин не си поплюва.Предполагам имат и нови технологии.Негрите ще ядат голям бой.Вчера едни юнаци професори от БАНпо една телевизия разправяха ужасяващи неща.Руснаците могат да предизвикат земетресения по разломите в Северна Америка и да унищожат почти целия континент.Тия боклуци явно разбират само от ритник в гадните джуклести черни муцини.А арабите само това чакат и ще наврат еврейската паплач в кучи ....
              Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Не трябва да се стига до бой Пешо.
                Всъщност след като се проведе референдума в Крим и след като Крим влезе в състава на Русия, Путин ще направи някаква стъпка назад, за да даде възможност и на черния каубой в Белия дом да излезе от ситуацията. Поне някаква отстъпчица назад от Русия ще има.

А другите руски области в Украйна ще трябва да почакат. Ама то тази държава ще се разпадне след като народа види, че са го яхнали фашизирани идиоти.
                До бой няма да се стигне щото черния се уплаши.А и нямат пари да водят войни.Това не е Ирак нито Афганистан.Жертвите ще бъдат много.Ще се подърви ще плаши гаргите с мекия и ще си седне на задника.Трябва да си откачен да идеш да се биеш за някакви фашисти в Украйна.Народа като огладнее ще ги избеси на майдана.Но първо ще загубят изборите

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Ако трябва да ти отговоря ще ти кажа че въпроса беше сервиран още с Косово от САЩ и ЕС ...... но пак ти казвам , тази тема не трябва да я лаем по форумите
                  Ти да си решил пак да почвате "Възродителен процес" или някакъв геноцид срещу Ааамед и Гюлен? Ако е така с мъка на сърце ще оправдая желанието им да се избяват от такова "българско правителство" или каквато и да било друга тирания. Ама много се съмнявам с тоя коалиционен партньор . А другият , откровенно руски партньор - Юруш само лае, колкото да амбицира електората с основно образование.

Коментар

Незнам дали това е вярно но ако е американците трябва просто а се запрат.Явно Путин не си поплюва.Предполагам имат и нови технологии.Негрите ще ядат голям бой.Вчера едни юнаци професори от БАНпо една телевизия разправяха ужасяващи неща.Руснаците могат да предизвикат земетресения по разломите в Северна Америка и да унищожат почти целия континент.Тия боклуци явно разбират само от ритник в гадните джуклести черни муцини.А арабите само това чакат и ще наврат еврейската паплач в кучи ....
                    Не трябва да се стига до бой Пешо.
                    Всъщност след като се проведе референдума в Крим и след като Крим влезе в състава на Русия, Путин ще направи някаква стъпка назад, за да даде възможност и на черния каубой в Белия дом да излезе от ситуацията. Поне някаква отстъпчица назад от Русия ще има.

А другите руски области в Украйна ще трябва да почакат. Ама то тази държава ще се разпадне след като народа види, че са го яхнали фашизирани идиоти.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Какви руснаци бе??? Нали няма руски войски там.
                      Или те "отрядите за самоотбрана" от зелени човечета с прашки стрелят по самолети

Как да няма руски войски там бе?
                      Там е военоморската база на руския черноморски флот. И естествено има части за ПВО и РЕБ. Както има и морска пехота цяла бригада, а има и Спецназ. Сега го намерих. 102-й ООБ ПДСС. Каквото и да значи това.

Нямало руски войски в Севастопол?
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Абе човек (ако зад този ник не е някой бот) ти малоумен ли си? Кой няма да си зададе този въпрос, при положение, че ВИЕ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ му го сервирате на тепсия??? То затова и ореа днес подкрепи вигейнинчето, щото му е ясно до какво може да доведе едно такова "руско" тълкуване на правото на референдум на региони за отцепване на територии!!!
                        Ако трябва да ти отговоря ще ти кажа че въпроса беше сервиран още с Косово от САЩ и ЕС ...... но пак ти казвам , тази тема не трябва да я лаем по форумите
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ми не си щом често лаеш на тази тема по форумите....намери си друг аргумент , това не го споменаваи.
                          Абе човек (ако зад този ник не е някой бот) ти малоумен ли си? Кой няма да си зададе този въпрос, при положение, че ВИЕ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ му го сервирате на тепсия??? То затова и ореа днес подкрепи вигейнинчето, щото му е ясно до какво може да доведе едно такова "руско" тълкуване на правото на референдум на региони за отцепване на територии!!!

Коментар

Що? Да не ви натискат вече "коалиционните" партньори?
                            За мен това е АБСУРД. В много страни има региони с мнозинства от чужди националности - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА възможност за преначертаване на границите на в 21 век. Особено в Европа.
                            Достатъчно патриот ли съм?
                            Ми не си щом често лаеш на тази тема по форумите....намери си друг аргумент , това не го споменаваи.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ако си патриот точно тоя въпрос няма да го подигаш по форумите.....
                              Що? Да не ви натискат вече "коалиционните" партньори?
                              За мен това е АБСУРД. В много страни има региони с мнозинства от чужди националности - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА възможност за преначертаване на границите на в 21 век. Особено в Европа.
                              Достатъчно патриот ли съм?
                              Или трябва да искам части от Сърбия, Румъния, Гърция и Турция за да съм ПО-патриот? Като болния лидер.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/..._ukraina_ne_e/

Ахаххаха.
                                Абе легитимно е - колкото да остана евродепутат с тлъста заплата.
                                Ама не чак толкова - че да не ми спрат и премиалните от масква.
                                ахахахаххахах бахти подобието на човек.

Коментар

Working...
                                X