IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уго Чавес издъхна безстрашно вчера в 16.25ч.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Наследника на Чегевара, вдъхновителя за милиарди хора по света свърши земния си път безстрашно, спокойно и съчувствено.

Р.И.П.

В момента Будистите навсякъде по света пеят пуджи, правят пожелания отново умът му да се прероди във водач на народите!
    Почивай в мир братко и помни че ще останеш вечно в сърцата ни като апостол на свободата.

Призовавам да не бъдем тъжни колеги, сигурен съм че Уго винаги ще бъда с нас в сърцата и умовете ни, винаги когато си помислим за него.
    Той вече е самото пространство!!!

С Поклон,
    Черкезов
    Мдааа ,днес е четна дата и ти отново обърна фурнаджийската лопата(какъвто всъщност си) и запя друга песен...
    Вчера плю яко по комунистите, днес...
    Крайно време е битката между психиатриите в БГ да спре и да те приемат на сериозно лечение...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Много ви привлича шареното ... то и за това е създадено де
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение

В момента Будистите навсякъде по света пеят пуджи, правят пожелания отново умът му да се прероди във водач на народите!
        И аз чух някакъв вой откъм Правителствена, а то Будиста пеел пуджа за Чавес...

Коментар

• Уго Чавес издъхна безстрашно вчера в 16.25ч.

Наследника на Чегевара, вдъхновителя за милиарди хора по света свърши земния си път безстрашно, спокойно и съчувствено.

Р.И.П.

Почивай в мир братко и помни че ще останеш вечно в сърцата ни като апостол на свободата.

Призовавам да не бъдем тъжни колеги, сигурен съм че Уго винаги ще бъда с нас в сърцата и умовете ни, винаги когато си помислим за него.
          Той вече е самото пространство!!!

С Поклон,
          Черкезов
          Last edited by Черкезов; 06.03.2013, 02:50. Причина: разстроен съм от новината
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
        Working...
        X