If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Време е да ги извадим на светло - поне данъци да почнат да плащат
Разбира се. Те са част от мафията.
Всички трябва си плащат данъците.
Но за момента е важно да се каат на вълната на народните протести. После ще им търсим сметка за лъжите...
Историята във Варна сочи една от нужните промени - в сферата на медиите. Тим Киро ке паднат (не ми се ритат умрели кучета), но какво правим с третата власт?
Коя е третата власт?
Ако говориш за медиите - по-голяма курва от медиите в БГ няма. Курвите знаеш колко са лесни!
Историята във Варна сочи една от нужните промени - в сферата на медиите. Тим Киро ке паднат (не ми се ритат умрели кучета), но какво правим с третата власт?
Интересни времена - ня вярвах че ще доживеем това време, след колко 3 правителства тишина най-накрая не някой друг а народа заговори за ТИМ. Днес дори по БТВ вече репортерите се престрашиха и питаха протестиращите за ТИМ!
Не ми се вярва държавната машина да се задейства, защото все още май няма партия, която да е изговаряла това трибуквие!!! И все пак - държавата и прокуратурата трябва да пипнат много неща, ама да почнат от ПОК ЦКБ-СИЛА и ПОК СЪГЛАСИЕ и да разпундят КФН дето си мълчаха и нищо не правеха толкова години!
Коментар