IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-подходящ за служебен премиер?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Олигарх ли? Какво е това олигарх?
    Ако знаеш Овчаров да е нарушил някой закон-то Софийска градска прокуратура можеш лесно да я намериш. А другото са митове и легенди.
    Гигов, преди дни аз обявих, че ставам социалист именно заради изказването на С. Станишев, който обяви завой на ляво, обяви се за защита на малкия човек и прочее.
    Симпатизирам също на Татяна Дончева, Ангел Найденов и Георги Пирински.
    Ама точно Р.Овч., енергийния мафиот айде моля те! Само преди дни комисията Янев разсекрети смущаващи документи които предаде на прокуратурата. Там пак фигурира твоят приятел , как може точно на него да заложиш при толкова таланти в левицата?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Не мога да си представя, че някой може да желае такова нещо, но разни хора, разни идеали. Всеки има право на собствено мнение. Вероятно би имал някакви много големи косвени ползи от такова развитие!!!
      Косвени-колкото ще има всеки българин, ако на кормилото стои човек, който знае да управлява.

А иначе-НЕ. Нямам и не бих имал НИКАКВИ преки ползи от това. Единственото общо с енергетиката е че плащам ток като всички и плащам, което не всички правят. А пък ако Овчаров обещае да накара софиянци да си плащат парното-то ще гласувам с две ръце за него.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Гигов ти ебаваш ли се? Та това е енергийния олигарх, заради който рейтинга на БСП е паднал най-малко с 5%!!!
        Олигарх ли? Какво е това олигарх?
        Ако знаеш Овчаров да е нарушил някой закон-то Софийска градска прокуратура можеш лесно да я намериш. А другото са митове и легенди.

Коментар

Аз съм политически пристрастен, макар и да нямам намерение да стана член на партия. Не обичам някой да ми налага своите решения.
          А ако наистина ме питаш, ще кажа че Румен Овчаров е изключително компетентен за този пост.
          Но мнението ми е, че служебният премиер трябва да бъде политически малко обвързан. То аслъ Софиянски е почти необвързан.
          А Овчаров бих желал за премиер от БСП. Ако спечелят изборите естествено.
          Не мога да си представя, че някой може да желае такова нещо, но разни хора, разни идеали. Всеки има право на собствено мнение. Вероятно би имал някакви много големи косвени ползи от такова развитие!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            за служебен премиер не знам кой ще сложат (то няма и значение, де ), но според мен следващия редовен министър-председател на България трябва да е дянката...
            А, вице- Бойко

Коментар

• Кой е най-подходящ за служебен премиер?
              за служебен премиер не знам кой ще сложат (то няма и значение, де ), но според мен следващия редовен министър-председател на България трябва да е дянката...

Коментар

• Р. Овч.?!

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Аз съм политически пристрастен, макар и да нямам намерение да стана член на партия. Не обичам някой да ми налага своите решения.
                А ако наистина ме питаш, ще кажа че Румен Овчаров е изключително компетентен за този пост.
                Но мнението ми е, че служебният премиер трябва да бъде политически малко обвързан. То аслъ Софиянски е почти необвързан.
                Гигов ти ебаваш ли се? Та това е енергийния олигарх, заради който рейтинга на БСП е паднал най-малко с 5%!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Интересно ми е твоето предложение за премиер?

Коментар

Велики хора са се родили в Шумен. Преди дни изпратихме Тодор Колев, а сега се сещам за този велик вицепремиер в размирни времена за държавата. Той никога не се е приел на сериозно, такъв човек не може да преяде с власт!
                    Гигов, даже се замислям да изляза от 2 позиции в София и да купя неголям магазин в Шумен , но на много комуникативно място с голям човекопоток. Дай идея кой район е най-добър. Аз ша черпя.
                    Мога да ти предложа 6-7 от нашите магазини.
                    Ама не се набутвай. При нас наемите на сме ги дигали от 2008, независимо че имахме договори за индексация с МРЗ и подобни глупости. Като напусне наемател после търсиш със свещ. Умряла работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      И ти ли си от спецслужбите дирижъори...
                      Аз дирижирам спецслужбите.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Велики хора са се родили в Шумен. Преди дни изпратихме Тодор Колев....,
                        Шапка долу пред Тодор Колев.
                        Воистина ВЕЛИК !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Между другото Кристалина Георгиева, почти сигурно няма да е служебен премиер, защото има вероятност да е следващия редовен такъв.
                          И ти ли си от спецслужбите дирижъори...

Коментар

Честно казано, не бих искал да съм на мястото на Президента за такъв избор. Няма да му е лесно.
                            А иначе бронираният мерцедес сигурно вози много меко.
                            Велики хора са се родили в Шумен. Преди дни изпратихме Тодор Колев, а сега се сещам за този велик вицепремиер в размирни времена за държавата. Той никога не се е приел на сериозно, такъв човек не може да преяде с власт!
                            Гигов, даже се замислям да изляза от 2 позиции в София и да купя неголям магазин в Шумен , но на много комуникативно място с голям човекопоток. Дай идея кой район е най-добър. Аз ша черпя.

Коментар

• Между другото Кристалина Георгиева, почти сигурно няма да е служебен премиер, защото има вероятност да е следващия редовен такъв.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Честно казано, не бих искал да съм на мястото на Президента за такъв избор. Няма да му е лесно.
                                А иначе бронираният мерцедес сигурно вози много меко.
                                Интересно ми е твоето предложение за премиер?

Коментар

Working...
                                X