If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кои те е докаръл бе 4овек , ти кога си бил добре та Боико да те докаръл до бедност ..вие не 4етете ли какво става навсякуде по света .Много ме кефете такива популисти дето някои все ги краде а те пред компа и с маги4еската пръ4ка доходите по 3 тока делено на 2 ....тука наистина заприли4а на пазар
Когато някой идва на власт,хората имат определени очаквания към него,че в резултат на управлението му животът им ще стане по-добър.При Бойко това не се случи.Иначе некадърниците винаги си намират оправдания - кеф ти криза,кеф ти комунистите.Имаше 4 години,в които да свърши нещо - единственото,което направи е да се оправдава с някой друг и да вдигне цените на ФсичкоСамо за доходите на хората нищо не направи,т.е. да стимулира икономиката по някакъв начин.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Депутати коментираха, че изненадващата оставка на правителството и вероятността да има предсрочни парламентарни избори, може да създадат сложен юридически казус.
Причината е, че Конституционният съд продължава да е в непълен състав, след като на два пъти се провалиха процедурите за избор на член - първо след скандала със съдийката Венета Марковска, а след това - с кандидатурата на прокурорката Галя Гугушева.
По конституция изборите могат да бъдат обжалвани именно пред Конституционния съд. Затова депутатите трябва да попълнят състава му преди евентуалното разпускане на 41-ото Народно събрание, смятат депутати. В противен случай може да се стигне и до конституционна криза.
Ааааа добре. Щото останах с впечатление , че не знаят защо са на улицата, благодаря , че ме светна.
Само не забравяй , като гласуваш за комунистите, че си ял радиоактивна салатка през 86 г. докато на Стани Шеф , му внасяха храницата от Австрия. Ей за такива гадове става въпрос.
Някъде да съм споменавал за кого ще гласувам?!
Но пък виждам,че бойковата пропаганда за безалтернативност на бащицата добре ти е промила мозъка.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар