Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Г-н Борисов заложи на ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеГерб 15-17%
БСП - 24%-26%ДПС - 8%-9%
Кунева 7 до 9%
Костов - 3%-4%
останалите 10%-15%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
и аз го гледах това снощи и тази вечер как се завъртя
ББ може да е най-простия министър председател за последните 23 години, но не може да се отрече, че е най-хитрия и най-много се усеща кога и какво да направи ..................... същия е като правешкия селянин който ни управляваше 33 години - прост, но хитър
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
ББ може да е най-простия министър председател за последните 23 години, но не може да се отрече, че е най-хитрия и най-много се усеща кога и какво да направи ..................... същия е като правешкия селянин който ни управляваше 33 години - прост, но хитър
Коментар
-
БСП - 24%-26%
ДПС - 8%-9%
Кунева 7 до 9%
Костов - 3%-4%
останалите 10%-15%
Коментар
-
Лорда
Първия политик, който предложи да се приеме закон с който да се регулира застрояването, за който вече ми е банално да пиша го правим министър и получава бонус по ниска цена на тока за населението ..тока може да поевтене с цели 30%. Мисля, че политиката му ще се радва на народната подкрепа. Борисов постъпи разумно, да постъпи умно от него не може да се очаква..Просто не е подходящия човек за тази работа, може да е подходящ за друга - например да е един от най богатите олигарси в България.D.Y.F-091066
Коментар
-
БСП - 24%-26%
ДПС - 8%-9%
Кунева 7 до 9%
Костов - 3%-4%
останалите 10%-15%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТочно! Преди малко гледах лидера на ДПС по тв. как вчера разправя "Бойко иди си с мир", а днеска пее вече съвсем друга песен "Как може Бойко да се откаже и да остави държавата"
Коментар
-
БСП - 24%-26%
ДПС - 8%-9%
Кунева 7 до 9%
Костов - 3%-4%
останалите 10%-15%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетака и така си изкарал стъклената топка и си предсказал колко % ще получи ББ ..................... вземи сега кажи останалите 85% как ще ги разпределиш
БСП - 24%-26%
ДПС - 8%-9%
Кунева 7 до 9%
Костов - 3%-4%
останалите 10%-15%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемного силен ход на ББ ........................ вкара ги в шах всички политически партии и особено парламентарно представенитеLast edited by bate Goiko; 20.02.2013, 23:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАбсолютно си прав, ама кво да обяснявам на тиквените семки?1
Бойко/шефа/ може да е бил тиква, ама беше честен. Не си оправи приоритетите навреме , иначе щеше да управлява колкото Хелмут Кол.
ББ няма опита, а нямаше и хората на които може да се облегне и като се допълни, че го натисна най-голямата световна икономическа криза то нещата си идват на мястото
управлението на ББ ще може реално да се оцени след години, но политиката на дянков мисля, че беше правилна през тези 3 години и половина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТака се матира че на изборите ще вземе 15% с което ще ги класира на резервната скамейка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами българския народ в никакъв случай не е прост
виждаш, че не искат оставката само на ББ, а искат политиците управлявали последните 23 години да си понесат отговорността за положението в което се намираме в момента .................. за всички е ясно, че не е виновен само ББ който направи каквото можа в най-тежката икономическа криза след втората световна война
Бойко/шефа/ може да е бил тиква, ама беше честен. Не си оправи приоритетите навреме , иначе щеше да управлява колкото Хелмут Кол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНаправо ги матира!
Ще изтърпим 3-4 месеца до нови парламентарни избори когато отново ще сме жус
Коментар
Коментар