IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Г-н Дянков подаде оставка??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еййй, Джей..... Като направите КПП, нъл родените у Варната ще можем да си се прибираме

Коментар

• Ехооо.........ВАРНА с ТЕБ СМЕ.....
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        ... да се отцепите в автономна република бе, усмирете се малко !!!
        От твоята уста в божиите уши! Амин
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          280 лв. От едния в другия ми е за Дянков. До колкото разбрах, спиране на протестите няма. Вече искат и главата на Киро на гилотината и тази на областния, токът обаче е с предимство.
          Бахти анархистите! Вие скоро ще искате да се отцепите в автономна република бе, усмирете се малко !!!

Коментар

...пък 200 лв. ток им е скъп..
            280 лв. От едния в другия ми е за Дянков. До колкото разбрах, спиране на протестите няма. Вече искат и главата на Киро на гилотината и тази на областния, токът обаче е с предимство. Във Варна и средната заплата е 2 пъти по ниска от тази в столицата, а разходите са по-високи и всичко е по-скъпо. Така, че едва ли скоро ще се кротне града
            Last edited by Jay Gould; 18.02.2013, 17:59.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

"30 000 варненци на протес" Е баш "протес" си е - сигурно половината там са милионери, а пък 200 лв. ток им е скъп, аре моля ти се, Дупница са по-автентични
              И днес дайте малко въздух на столицата да "оправи нещата", стига протеси вече, чак Джанката го отнесе

Коментар

Абе гъзари сте си, тва е ясно, като нищо откъм вас да тръгне буржоазната революция. Макар че гледам вчера по телевизията, че и Дупница се е надигнала А там нещата вече са изключително сериозни...
                Дааа.. В Дупница и Благоевград също, не си поплюват.
                Няма лабаво http://www.youtube.com/watch?v=VYLj4jheIx0

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Мене брои ли ме, или твоите милионери са други?
                  С тебе трима значи.. ама не си ми се появил. Само един ден лятото ми се мярна набързо и дори ме ядоса малко, че ми идеше да ти тегля една, като не се представи, ами носеше някакво джудже на раменете. Не се прави на потаен, ами вземи се представи другия път

Коментар

Ние сме капиталисти брат и не може някакви си комунистически номенклатурчета да искат да ни правят село. Вчера имаше двама милонери с мен на протеста... Баси държавата, в която дори капитала излиза на улицата Нужна е яка буржоазна революция..
                    Мене брои ли ме, или твоите милионери са други?

Коментар

Абе гъзари сте си, тва е ясно, като нищо откъм вас да тръгне буржоазната революция. Макар че гледам вчера по телевизията, че и Дупница се е надигнала А там нещата вече са изключително сериозни...
                      ще са си конкуренция с братята гърци
                      едните затапват входа към гърция, тук - изхода

Коментар

Ние сме капиталисти брат и не може някакви си комунистически номенклатурчета да искат да ни правят село. Вчера имаше двама милонери с мен на протеста... Баси държавата, в която дори капитала излиза на улицата Нужна е яка буржоазна революция..

Коментар

• стига сте го крепили тоя куция борд , бря,
                          като удавници за сламка сте
                          Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Стига ве човек, хората казаха, че ще върнат милЯрда след един-два месеца....

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Бойко: Падне ли Дянков, правителството си отива
                            22.10.2010 20:54;

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=651211

Молете се да не пада правителството, защото социалистите ще ни бесят по площадите.
                            Не забравяйте по време на тройната, по време на митингите какъв бой падаше от полицията. До момента няма пребити протестиращи,сравнение с тройната, Бойко е мил и човеколюбив Палете свещи за правителството другари!!!

Черкезов
                            И що само свещи!? Може направо едно факелно шествие да спретнем.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Джей, гледам че във Варна сте подкарали и Киро Кмета на ГЕРБ като обект на протеста, бахти анархистите се оказахте в тая Варна, ше ви се размине магистралата следващия мандат ми се струва, Биг Бос не прощава такива работи

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Можеш ли да припомниш кой извика и нареди на полицията да действа тогава, когато биха деца пред парламента?

п.п.Черкезов, как ги правиш тез смени бре, до вчера се вееше ГЕРБ от аватара ти, днес си купил книжка
                                Психо

Коментар

Working...
                                X