Първоначално изпратено от Rusia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Г-н Дянков подаде оставка??
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rusia Разгледай мнениеНие сме ТИМ и Варна и България.. Курортите над 30 % вече са наши. малко ви остава ! Учете руски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнениеА бе не ви трябват ,но са си ваши! Задръжте си ги ! ТИМ е Варна ,Варна е ТИМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнениеА бе не ви трябват ,но са си ваши! Задръжте си ги ! ТИМ е Варна ,Варна е ТИМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПолзвай си го Тесалоникиту. И ТИМ ще ви дадем- не ни трябват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТака като се замисля.... От 10 морски износа, мисля че 1 ми тръгна през Варна. Всичко останало през Тесалоникиту
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа. Границата ще е някъде към Пловдив.
Като нямате излаз на море, бързо ще разберете защо не сте ни нужни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMиналата година ме бяха споходили сепаратистки мераци, но не намерих достатъчно подкрепа във форума. Нас- Варна- отцепени от вас ще ни е добре, но Вие няма да сте ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеНищо, вие ги изгонете. Ние ще ги вземем, поне говорят на български
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеСеляните могат да останат,обаче да си оставят селянията на входа на Варна. И колите със регистрация ТХ,Н,РР на паркинг извън Варна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа. Границата ще е някъде към Пловдив.
Като нямате излаз на море, бързо ще разберете защо не сте ни нужни. И АЕЦ ще си имае- Козлодуй, и мост на Дунав- Русе, и рафинерия в Бургас. Вие какво ще имате?
п.п.Мисля, че се подразбира, че ще сме новата метрополия.
Козлодуй се пада доста на Запад.
Освен това Бургас няма интерес да се разширява чак толкова на Запад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеИ селяньити вън !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеЕ то няма да е само Варна.И житницата ще си вземем,ама у Софето кво ви пука,ще ядете пасти.
Като нямате излаз на море, бързо ще разберете защо не сте ни нужни. И АЕЦ ще си имае- Козлодуй, и мост на Дунав- Русе, и рафинерия в Бургас. Вие какво ще имате?
п.п.Мисля, че се подразбира, че ще сме новата метрополия.Last edited by val/she; 18.02.2013, 20:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеА не, за Бургас ке се биеме веке Рафинерия, пристанище, туризъм, магистрала, там нещата са сериозни Във Варна е доста по-слабо, ама на приказки са къде-къде по-напред, ще се отцепват чак моля ти се И кво толкова се палят срещу всички останали не мога да разбера...
В интерес на истината благодарим на Бойко за магистралата и за детелината. Абе откак е ГЕРБ не можем да се оплачим, само добри неща са се случили.
Коментар
Коментар