IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Г-н Дянков подаде оставка??

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това не е добре!
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Ами той Баце-то е най-големия некадърник в цялото правителство! Какво да искаме от другите?
      По-скоро Боце задава нивото на компетентност на правителството, можеш да работиш при такова ограничение само ако си плюеш на дипломата и достойнството

Коментар

• Този пост е за Менда!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• / Вътрешни новини /
          Министър-председателят Бойко Борисов ще предложи на парламента персонални и структурнипромени в състава на българското правителство
          18 февруари 2013 / 11:32
          Това съобщи пресслужбата на кабинета. Предложенията на министър-председателя предвиждат Симеон Дянков да бъде освободен като заместник министър-председател и министър на финансите, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова да бъде избрана за вицепремиер, а Томислав Дончев да бъде избран за министър на финансите и управление на средствата от ЕС.

http://bta.bg/bg/c/VI/id/545741

Коментар

• Дянков не е подавал оставка . Изгониха го като мръсно коте

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
              Аз отдавна разправях че ловешкия финансов некадърни ще строши на Баце главата.Най после ме е чул.
              Ами той Баце-то е най-големия некадърник в цялото правителство! Какво да искаме от другите?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                безсмислен популистки ход за туширане на напрежението, като почти всикчи действия на това правителство. Надяваха се онзи бушон, шефката на дкевр, да го изиграе, но се наложи нещо по-силно. Сега ще гледаме 2-3 дена сагата: ще има ли оставка, няма ли да има, стадото ще се покефи, ще попържа, ще си вика "ех, има Господ" и всичко пак ще си е по старому. Сефте
                Аз не виждам НС да откаже оставката му, като дори опозицията е ясна с вота си.
                Въпроса е с реакцията за проданта на БФБ на първо време.
                Видно по-долу очаквах и да не се приеме, но след като МС излиза, че "по предложение на премиера" мача е ясен.

Коментар

• безсмислен популистки ход за туширане на напрежението, като почти всикчи действия на това правителство. Надяваха се онзи бушон, шефката на дкевр, да го изиграе, но се наложи нещо по-силно. Сега ще гледаме 2-3 дена сагата: ще има ли оставка, няма ли да има, стадото ще се покефи, ще попържа, ще си вика "ех, има Господ" и всичко пак ще си е по старому. Сефте
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Фалиралата България имам предвид. Други страни по време и след война не са така зле.
                    Социално и икономически капитулирала може, но за фалирала не съм съгласен

Коментар

• Томислав Дончев

Коментар

• Аз отдавна разправях че ловешкия финансов некадърни ще строши на Баце главата.Най после ме е чул.Това мръсно некадърно ловешко говедо най после си получи ритника в задника.За мен е голям кеф.

Коментар

• Първоначално изпратено от killmore Разгледай мнение
                          В случая не се вижда фалит, какво имаш в предвид?
                          Фалиралата България имам предвид. Други страни по време и след война не са така зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Дейвид Копърфийлд. Нас само фокусник би могъл да ни оправи държавата, така че всички едновременно да сме доволни
                            Въпросът е не всички да са доволни, а повечето да са доволни. Не както сега огромната маса от населението да мизерства!
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              В краен случай - Горанов се качва.
                              Последния ми е емблематичен с "борсата за череши в Кюстендил е по-важен от БФБ".
                              Напълно съм съгласен с него. На бфб-то стойност не се създава. Виж черешите са друго нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Какво значение има кой ще го замести, на фона на самия акт - бягството. Докарваш до фалит и изчезваш, нали така се правеше...
                                В случая не се вижда фалит, какво имаш в предвид?

Коментар

Working...
                                X