Медведев е премиер, коки. Само премиер. Иначе, да, някои само това и чакат...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Израел нападна Сирия
Collapse
X
-
Цветанов: ,,Хизбула” стои зад атентата в Бургас http://offnews.bg/index.php/155062/ksnsВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Защо е толкова важно да кажем: Хизбула беше!
Автор: Владимир Йончев
5 февруари 2013 в 15:21
Много войни са започвали от Балканите, този път е дошъл наш ред да бъдем casus belli*.
Атентатът в Бургас е поводът, който се търси, за да започне нападение над Сирия.
За целта е нужно “Хизбула” да бъде обявена за терористична организация от Европейския съюз. Ако България, каже, че “Хизбула” стои зад атентата в Сарафово на 18 юли 2012 г., ЕС няма да има друг избор, освен да включи “Хизбула” в списъка на терористичните организации.
Натам сценарият е ясен. САЩ повеждат поредната война срещу тероризма. Даже не за тях самите, а за да неутрализират опасността, която е надвиснала над техните партньори от ЕС. В самия ЕС в момента има известни разногласия трябва ли му война в Сирия. Но ако страна-член (като България) е нападната, позицията на “пацифистите” отслабва до неудържимост.
А “военолюбците” и сега не са малко. Ставащото в Мали изглежда далечно на нас, но то е генерална репетиция на френската армия за следващото й участие в Сирия – страна, която винаги е била във френската зона на влияние или поне на интереси.
САЩ и Русия също се разбраха. Само преди седмица руският президент Дмитрий Медведев без видим повод заяви, че позицията на Башар Асад вече е неудържима. С други думи – даде позволение за войната. Остава само поводът.
Такъв интерес като днешния от американската преса към българската политика, не е имало от войната в Косово. В статиите се съобщава, че Белият дом тръпне в очакване какво ще каже Цветан Цветанов. http://offnews.bg/index.php/154927/b...avi-izyavlenie
Статиите са подписани с еврейски имена. Израел още часове след атентата каза, че зад атентата стои “Хизбула”.
Това е нужната за Израел версия. Два часа след атентата нямаше как да се знае дали тази версия е вярна или не. Много е вероятно да е вярна, но важното е, че е нужна. И атентатът е достатъчно зрелищен и достатъчно скорошен, за да стане причина за война.
Улисани покрай агент Буда, пропускаме това.
То и на сръбския хъшлак Гаврило Принцип никой не му е обръщал внимание, преди да гръмне австрийския престолонаследник в Сараево.
А после знаем какво станало…
http://offnews.bg/index.php/154986/z...-hizbula-besheВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Мда. Израел обмисля нанасянето на нови удари по Сирия ако ........> http://rt.com/news/israeli-considers-stike-syria-288/
>http://www.telegraph.co.uk/news/worl...-on-Syria.html
Last edited by коки; 02.02.2013, 12:35.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Все си мисля, дали това не е провокация. Същите самолети има и в Турция, миналата година, аха! да се степат, колко му е турците да боядисат /или дори, само цветни лепенки да сложат/ на два самолета, да ги прекарат ниско ,под радарите на "чифутите", и да ги стоварят върху проблематичната и за тях Сирия? А Израел да си трае, щото са го сбарали по бели гащи, и да се чуди сега, какви са ги забъркали от негово име. Спомнете си първия ден на Втората Световна, котаго немски диверсанти, преоблечени като полски войници, атакуват немски обект на полска територия...
Обаче, Иран и Сирия, ако много вземат да си веят байраците, да не се наложи после тук-там да правим дезактивация. На никого няма да се хареса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми израза чифути използват в коментарите си едни изключително прости хора под статии в сайтове които са иначе са добри.
А иначе въображеаемата линия която трябва да избираме е само и единствено в главите на такива като теб! Аз нямам проблеми с никакви линии!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми израза чифути използват в коментарите си едни изключително прости хора под статии в сайтове които са иначе са добри. И са все едни и същи персони навсякъде. Та затова ми стана малко смешно.
Хич не си пасва с цялостната представа която имам за теб
Ся по повод темата :
Човек - който и да било, трябва да си избере от коя страна на чертата е. На мен тези с лимбите не са ми симпатични, но в сравнение с тарамбуките са класи отгоре.
Света така е устроен, че по-силния определя правилата. То си е и природен закон.
В джунглата вода пият първо хищниците. Другите са след това. Аз лично се радвам, че България въпреки огромните проблеми създавани от т.нар. социалисти през годините, се ориентира не към ориента и тундрата, а към западните ценности. Към света който създава прогреса. (Израел също е от този свят за добро или лошо,)
А и да ти кажа нещо като виц:
Знаеш че Америките са завладяни горе-долу по едно време от испанците и англичаните. Е-разликата на юг. И на север от мексиканската граница е огромна. Причината е, че испанците са ги евали, а англичаните са ги убивали.
Всички приказки да се обичаме и да сме заедно са пълен фалш. Ние сме различни. Като култура, като ценности.
Та от коя страна на линията сте избрали да бъдете?
я
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеФакушкa; влака си объркал.Нямам навика като платените гербери да се превъплащавам .Ази съм си .Та би ли споделил какво не ти харесва в изказването ми за юдеите ?
Хич не си пасва с цялостната представа която имам за теб
Ся по повод темата :
Човек - който и да било, трябва да си избере от коя страна на чертата е. На мен тези с лимбите не са ми симпатични, но в сравнение с тарамбуките са класи отгоре.
Света така е устроен, че по-силния определя правилата. То си е и природен закон.
В джунглата вода пият първо хищниците. Другите са след това. Аз лично се радвам, че България въпреки огромните проблеми създавани от т.нар. социалисти през годините, се ориентира не към ориента и тундрата, а към западните ценности. Към света който създава прогреса. (Израел също е от този свят за добро или лошо,)
А и да ти кажа нещо като виц:
Знаеш че Америките са завладяни горе-долу по едно време от испанците и англичаните. Е-разликата на юг. И на север от мексиканската граница е огромна. Причината е, че испанците са ги евали, а англичаните са ги убивали.
Всички приказки да се обичаме и да сме заедно са пълен фалш. Ние сме различни. Като култура, като ценности.
Та от коя страна на линията сте избрали да бъдете?
я
Коментар
-
коки
Май ми намирисва на точно обратното .Първи ще атакуват америшите под давлението на чифутите Снощи след Нетаняху веднага и чичко Сам се включиПървоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе коки колко човека пишете с този ник? Истинската коки(мейси) има голяма уста но изказа и е доста по-интелигентен макар и досаден понякога. Добре се справяте, но си личат различните индивидуалности.
По-често трябва да се събирате заедно и да обсъждате проблема. Тим билдинг така да се каже.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМай ми намирисва на точно обратното .Първи ще атакуват америшите под давлението на чифутите Снощи след Нетаняху веднага и чичко Сам се включи .
По-често трябва да се събирате заедно и да обсъждате проблема. Тим билдинг така да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИран и Сирия: Удряме Израел (обновена)
http://www.novini.bg/news/115948-%D0...BD%D0%B0).html
Предлагам да се съберем пред израелското посолство на молебен.Last edited by коки; 01.02.2013, 15:03.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Иран и Сирия: Удряме Израел (обновена)
http://www.novini.bg/news/115948-%D0...BD%D0%B0).html
Предлагам да се съберем пред израелското посолство на молебен.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНезнайко,
Сигурно може би не си забелязал, че темата е за. Сирия и израел.
Ако се разтърсиш из форума може и да забележиш че има тема(и) по повдигнатия от теб въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П Незнайко Разгледай мнениеКато си толкова знаещ,можеш ли да ни научиш,колко печели България и Българският народ от находището при с.Челопеч ???
На тебе може да ти е смешно,на мене ми е тъжно !!!
Нали се оправихме ние,та почнахте да оправяте Сирия,Ирак,че и Африка...
България е добре „демократизирана“ и удобно наведена благодарение на политици-ибрикчии,които са всякакви само не българи
„Точно в това е проблема. Тук местните са надупени в едната посока или в другата и никога не си мислят основно интереса, а не на кой да се покланят. Докато нашенецът не разбере, че интересите му са по важни от разни "приятелски народи", а пачките по-полезни от подаянията ще го клатят. “ Jay Gould
За съжаление той е прав.
А ние сме отдавна окупирани,още от 1396г
- ти можеш ли да четеш????
- а особенно ако е оцветено в друг цвят?? - да не си далтонист
Това да не е написано с букви които не познаваш:
Ами съжалявам хора, но нямам друг избор - не става с акъл - каквото потърсило, такова се обадило:
След това какво очакваш да напиша? Нещо логически последователно или подигравка, закономерно следваща от глупава логика ???
Last edited by iivanoff; 01.02.2013, 08:29.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар