IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Израел нападна Сирия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    В момента в Сирия е меко казано лудница. Всички (външни) искат Асад да падне , защото е трън в задника на запада и на арабската лига. В цялата тази дандания не е ясно каква точно клетка и кой точно си е организирал в размирните райони. В Сирия има химическо оръжие и ако някой изперкал арабел (уж революционер, а на практика фундаменталист) докопа ракета с химическа бойна глава.... колко време ще мисли преди да я изстреля посока евреите... предполагам затова са ги ударили..превантивно.
    Ти предполагаш а АЗ знам, защото знанието е СИЛА а интернета е без граници.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• В момента в Сирия е меко казано лудница. Всички (външни) искат Асад да падне , защото е трън в задника на запада и на арабската лига. В цялата тази дандания не е ясно каква точно клетка и кой точно си е организирал в размирните райони. В Сирия има химическо оръжие и ако някой изперкал арабел (уж революционер, а на практика фундаменталист) докопа ракета с химическа бойна глава.... колко време ще мисли преди да я изстреля посока евреите... предполагам затова са ги ударили..превантивно.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        А, ясно е, нямаш нищо против евреите!
        Нямам нищо против нито спрямо евреите нито към която и да е друга етническа група. За мен всички са равни. Аз съм убеден привърженик на етническото многообразие и смятам че само разнообразието е спасило света от гибел досега.

Когато обаче ръководителите на една етническа група въздигнат в официална държавна политика насилието, апартейда и геноцида спрямо други етноси, обявявайки себе си за богоизбран народ, то те се превръщат в най-обикновени престъпници. Горко на онзи народ който ослепее и загуби съпротивителните си сили срещу пропагандната машина на управляващите! Винаги свършва с трагедия за цялата държава и народа и. Примери бол в човешката история.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
          Така е. Бойко се светна и се сближи с Ердоган, но това е съюз с дявола. Не се знае кога ще изпратят танковете турчалята, като се има предвид че сме съюзници с Израел и нечовешките си амбиции да завладеят Европа.Според мен трябва да се договорим с Русия и да разположим бойни глави във България само за нашата сигурност.
          Черкезоооов!
          Ние сме съюзници с Турция, а не с Израел.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Нямам нищо против евреите. Еврейството не трябва обаче да се отъждествява с ционизма, макар че апологетите на ционизма правят всичко възможно да сложат знак за равенство.Това което знам със сигурност е, че ционизма е човеконенавистна идеология и рано или късно ционистката държава Израел ще свърши зле!
            А, ясно е, нямаш нищо против евреите! Както се казва, преди да натиснеш спусъка - нищо лично! Ех, мастъре!

Коментар

• Може би и това ще стане, Мастер. Съгласен съм. Но, докато потъва, ще повлече в ада със себе си всичкото рязан карабин на 2000 км радиус. Може и у нас да затанцува мечката. При това, тук всичката електрика и тук, и отвъд Влашко, ще изгърми на мига /тоест, поне 80 мига, един след друг/, а земата ще се покрие с разтопен кварц...където остане нещо. Сещай се, защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                Ей, не се закачай с евреите! Който се закача с тях, свършва лошо!
                Нямам нищо против евреите. Еврейството не трябва обаче да се отъждествява с ционизма, макар че апологетите на ционизма правят всичко възможно да сложат знак за равенство.Това което знам със сигурност е, че ционизма е човеконенавистна идеология и рано или късно ционистката държава Израел ще свърши зле!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Днес 30.01.2013 г. израелски военни самолети са нападнали и бомбардирали изследователски военен център близо до Дамаск. Време е някой да отговори със същото и да даде урок на тази милитаристична държава, която безнаказано бомбардира съседите си от десетилетия! Време е някой да нападне и разруши с ракети или бомби някой изследователски център в Израел! Военолюбците могат да бъдат спрени само чрез военни средства!
                  Блядовете точно там и в момента си правят тактически бойни учения и щом са ги оставили да бомбят значи бомбят точно когото трябва. Не забравяи, че интереса клати феса и на евреите не им са иска "мюсюлмански братя" в сирия ачик на границата да им праят мизерии щот малко им са по южната!!!

Така, че споко и чети международните новини между редовете.

С една дума - помагат на "Асад", иначе си гледат интереса !!!
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Днес 30.01.2013 г. израелски военни самолети са нападнали и бомбардирали изследователски военен център близо до Дамаск. Време е някой да отговори със същото и да даде урок на тази милитаристична държава, която безнаказано бомбардира съседите си от десетилетия! Време е някой да нападне и разруши с ракети или бомби някой изследователски център в Израел! Военолюбците могат да бъдат спрени само чрез военни средства!
                    Ей, не се закачай с евреите! Който се закача с тях, свършва лошо!

Коментар

• ти битер черкеза си станал

Коментар

• Израел нападна Сирия

Working...
                      X