Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Израел нападна Сирия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЕдинствените две американски компании с концесии за по едно находище в Ирак са Exxon Mobil и Occidental, а британците участват в едно находище с BP. И трите компании са част от многонационални консорциуми с различни проценти на участие. В противовес на тях, на картата можем да видим две руски знаменца –това са до болка познатите ни Лукойл и Газпром. Двата китайски флага на PetroChina също набиват на очи, нескрити от всеки лумпен, който преди осем години ме убеждаваше, как мръсните американци ще вземат петролът на Ирак...Last edited by Jay Gould; 31.01.2013, 22:42.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсъщност оказва се, че това идраелско нападение се е подготвяло от месеци! Наистина през последните 2 месеца терористите в Сирия избирателно атакуваха поделения на ВВС и радарни станции в страната за да отслабяв военновъздушната защита на държавата. Сега след вчерашното нападение вече всичко си идва на мястото и парчетата от загадката си пасват за да покажат кой от терористичните групи за какво се бори в Сирия!...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
Много дървено разсъждаваш човек, съжалявам... не приемаш друго мнение дори и когато не си прав!! До последно драпаш... не ми е интересно! Аз нямам АБСОЛЮТНО никаква полза да се драпам с хорицата... и с теб също. Нямам време! Като не ти оттърва - карай!
Рубладжия, на който депозитите са му в омразните щатски долари, и пресмята дори поредния онлайн скам също в омразната валута.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЩе ти отговоря вместо Мастъра,знам го от опит,-кефи го,адски много..
МЕРСИ
Ако човек няма нужда от акъл, е тъпо да му се дава
Лошо, на мен ми изглеждаше на супер интелигентно момче и се чудех тук как се е объркал .. мислех и че ще се накефи да разбере за нещо за което ЯВНО не е мислил ...
Еееееех ...Last edited by iivanoff; 31.01.2013, 22:33.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми човек, ето ти от същото място какви концесии имат окупаторите:
"Накрая погледнах и...
О, ЧУДО! Очаквах само американски и британски знаменца, а то какво се оказа... Алчните американски акули ги няма Единствените две американски компании с концесии за по едно находище в Ирак са Exxon Mobil и Occidental, а британците участват в едно находище с BP. И трите компании са част от многонационални консорциуми с различни проценти на участие. В противовес на тях, на картата можем да видим две руски знаменца –това са до болка познатите ни Лукойл и Газпром. Двата китайски флага на PetroChina също набиват на очи, нескрити от всеки лумпен, който преди осем години ме убеждаваше, как мръсните американци ще вземат петролът на Ирак, а иракчаните щели да духат супата заради това. Дори по едно време за малко да му повярвам..."
СЕГА - нали не очакваш да ти кажа - ТОЗИ плаща толкова а онзи еди колко си
НО:
Ако Хамериканците не плащаха нищо (САЩ->0) то тогава щаха да имат много повече концесиики ИЛИ да не дават на други да лапат !! За да си го пазят за тях ?...
П.С. кефи ли те безсмисления спор ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАбе що така таз тема не е пусната от Дохтура.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Чакай сега - преди да ти прочета всичко пак - не ми бягай по тъча - ще спра разговора!!
Нали ми поиска концесиите на САЩ ??
И сега това не те ползва аргументирано в твоя полза така ли ?
Прочетох ти писанията:
ЗА останалото което си написал - Всичко подкрепя МОЯТА ТЕЗА !!!
ТИ СПОМНЯШ ЛИ СИ ОЩЕ КАКВА Е ТЯ ??????
- май тук всички спорят заради самия спор !! Даже не знаят за какво ?>>
Много дървено разсъждаваш човек, съжалявам... не приемаш друго мнение дори и когато не си прав!! До последно драпаш... не ми е интересно! Аз нямам АБСОЛЮТНО никаква полза да се драпам с хорицата... и с теб също. Нямам време! Като не ти оттърва - карай!Last edited by iivanoff; 31.01.2013, 22:45.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми човек, не се връзва:
Кое не се връзва? Къде отиват иракските петродолари ли? Ами те отиват там където нареди окупатора! Отива за заплати на 40 000 наемници на БлекУотър които смениха редовната хамериканска армия. Иракски министър опита да проведе конкурс и да смени "фирмата"... Хамериканците му се изсмяха в лицето!
Кое не се връзва? Това че в Ирак, втората по залежи на нефт държава в света, все още има режим на тока и на водата ли?
Кое не се връзва? Това че площта на хамериканското посолство в Багдат вече е по-голяма от площта на Ватикана ли?
Кое не се връзва? Това че хамериканците обявиха че НИКОГА няма да се отеглят напълно от Ирак!
Айде не ставай смешен... Намери си някоя детска градина да ги убеждаваш какъв благодат е да те окупира чужда държава!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОООООООпппппппаааа.... За да ме опровергаеш ще трябва да ми кажеш не какви концесии плащат другите държави, а какви концесии плащат окупаторите? А? Я кажи да видим, какви концесии плащат хамериканците?
"Накрая погледнах и...
О, ЧУДО! Очаквах само американски и британски знаменца, а то какво се оказа... Алчните американски акули ги няма Единствените две американски компании с концесии за по едно находище в Ирак са Exxon Mobil и Occidental, а британците участват в едно находище с BP. И трите компании са част от многонационални консорциуми с различни проценти на участие. В противовес на тях, на картата можем да видим две руски знаменца –това са до болка познатите ни Лукойл и Газпром. Двата китайски флага на PetroChina също набиват на очи, нескрити от всеки лумпен, който преди осем години ме убеждаваше, как мръсните американци ще вземат петролът на Ирак, а иракчаните щели да духат супата заради това. Дори по едно време за малко да му повярвам..."
СЕГА - нали не очакваш да ти кажа - ТОЗИ плаща толкова а онзи еди колко си
НО:
Ако Хамериканците не плащаха нищо (САЩ->0) то тогава щаха да имат много повече концесиики ИЛИ да не дават на други да лапат !! За да си го пазят за тях ?...
П.С. кефи ли те безсмисления спор ??Last edited by iivanoff; 31.01.2013, 22:40.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеДаже ме впрегна човек и щях да ти направя малко проучване с баланса на концесиите за изброените от теб държави ... и ОООООООООппааааааСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова което си написал може да се опровергае само с 2 думи: Ирак, Либия!
Даже ме впрегна човек и щях да ти направя малко проучване с баланса на концесиите за изброените от теб държави ... и ОООООООООппаааааа
изведнъж намерих човек който почти е защитил ЧАСТ от моята теза и даже я поразработил:
ЦЪК
Та това са последните редове от статията на човека:
"Излиза, че в окупираният (според някои) Ирак, където американците „колели и бесели”, чужди компании от Русия, Китай, Холандия, Малайзия, Ангола съвсем спокойно получават достъп до концесии. Оказва се, че днес, осем години след навлизането на Съюзниците, иракският петрол никак не е заграбен, а иракското Министерство на петрола провежда отворена политика, доколкото може в тия географски ширини. ..."
Last edited by iivanoff; 31.01.2013, 22:08.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеОбратните аргументи на твоята теза са - че дори и при война - концесионерите си остават същите! Даже при война цената на нефта расте - а защо ще правиш война за да си оскъпиш нефта>?
И накрая след войната пак ще си бъде независима държава нали? Та пак за нови концесии ще си се плаща...дори и "победителите"... няма да си бодът сондите където решат като у тях си... Въпреки че и до сега никой не им е пречил.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, не е необходимо да си супер интелигентен за да разбереш за какво става въпрос. И да, за нефта е! И да, за тръбите по които тече е!
Останалото е да разсъждават тъпоумните де си мислят че всичко е по-сложно отколкото е! Интелигентността е тази която прави нещата по-прости. А простотията е тази която прави нещата по-сложни!
За мен просто(тия) е да се приеме нещо априори, особенно ако всички искат да го приемеш!
Затова на НЕ-простите трябва да почнат да им мигат и светят всички възможни лампички, когато всички отвсякъде им обясняват "нещо" по един и същи начин!
Обратните аргументи на твоята теза са - че дори и при война - концесионерите си остават същите! Даже при война цената на нефта расте - а защо ще правиш война за да си оскъпиш нефта>?
И накрая след войната пак ще си бъде независима държава нали? Само по-по-демократична ще стане - но имаче ПАК ще си е независима... Та пак за нови концесии ще си се плаща...дори и "победителите"... няма да си бодът сондите където решат като у тях си... Въпреки че и до сега никой не им е пречил.Last edited by iivanoff; 31.01.2013, 21:57.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар