Има 'ма й лабава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към специалиси.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blekota_ Разгледай мнениеВидех, ама не подлежи на редакцию бре
Слабост на системътъ, не е като едно време, да няма системъ
Това в кръга на хумора.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Човека няма никакви пари и това е истината. Преди месец ми спомена че си е открил доларова сметка с около 20 долара в нея но тогава не спомена за какво. Тая история явно е от тогава но аз искам да разбера как може да се набута ако няма пари. Според мен с тоя документ явно искат да му превеждат някакви пари или по скоро може да задлъжнее с тях но интересно как като няма пари. Не разбирам каква е схемата и какво губиш ако не дадеш никакви пари.
Коментар
-
ами човека си има 70 хилки в ганайска банка или поне така си е мислил 2011 от тогава до сега поне още толкова е загубил,ако се е вързал.
в пощата ми към абв.бг редовно получавам спамове кой от кой по забавни.може би най-забвен беше мейл от вдовицата на кадафи,която ме моли да и помогна да изтегли запорираните сметки в европейски банки съответно да и дам лични данни,сметки и тя женицата ще ми преведе няколко милиона!! тъкмо по това време го бяха убили.от фбр също имам да вземам пари,а яхо и майкрософт редовно ме изтеглят в томболи.забавни са доста
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми прилъгват, че щели да му преведат "едни пари" /обикновено, 7-8-значни суми, "за съдействние за узаконяване/изпиране/извеждане от страната Х". После, се "явяват пречки", за които "трябва да се бутне рушвет", да се "размразят авоарите" и ред други измишльотини и, доде се осъзнае, затънал до шия, а от тарикатите, които вече са усвоили "субсидията"-няма и следа. Пред мен, една черна печка, само за половин час - беше интернет-кафе в Испания - написа три писма, в които се представяше като три различни персони и все я принцове, я екс-министри, я син на стария крал, който...сещаш се.
Яко е загазил този човек но, как да се измъкне, идея нямам. Гадовете пипат бързо, ловко и вече са натрупали опит...
Коментар
-
Статията която давате показва измама с искане на пари в която не мисля че има лошо в смисъл че ако не дадеш не губиш. В нея се говори за някакво охажване а тоя документ май е за някакъв паричен превод но не съм сигурен. Моя приятел не мисля че е дал пари на някой, по скоро е нещо друго. Има ли нещо което да е по сериозно, в тоя документ виждам сумата от 70 хил долара. която не е никак малка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blekota_ Разгледай мнениеКакво означава това, дайте повече информация ако можем да помагаме с нещо. Каква е тая Нигерийска схема?
Яко е загазил този човек но, как да се измъкне, идея нямам. Гадовете пипат бързо, ловко и вече са натрупали опит...
Коментар
-
Сори, но са го "врътнали" по нигерийската схема
Лошо,много лошо...
Първоначално изпратено от blekota_ Разгледай мнениеЗдравейте,
От известно време мой познат е много притеснен от нещо, говори само че се е забъркал в някаква каша с много пари. Нищо не можем да измъкнем от него и затова се опитахме да разберем по друг начин какво става. Вчера се добрахме до компютъра му и намерихме в него този документ. Някой има ли представа какво представлява? В прикачения файл.Ай сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Въпрос към специалиси.
Здравейте,
От известно време мой познат е много притеснен от нещо, говори само че се е забъркал в някаква каша с много пари. Нищо не можем да измъкнем от него и затова се опитахме да разберем по друг начин какво става. Вчера се добрахме до компютъра му и намерихме в него този документ. Някой има ли представа какво представлява? В прикачения файл.Last edited by 1914; 25.12.2012, 19:44.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар