IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към специалиси.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има 'ма й лабава.

Коментар

• Първоначално изпратено от blekota_ Разгледай мнение
      Видех, ама не подлежи на редакцию бре
      Слабост на системътъ, не е като едно време, да няма системъ
      Това в кръга на хумора.
      Слабост на системата - демек няма система
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Видех, ама не подлежи на редакцию бре
        Слабост на системътъ, не е като едно време, да няма системъ
        Това в кръга на хумора.

Коментар

• темата се казува :Въпрос към специалиси.
          да не би да е въпрос към специалисти бря ?
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Човека няма никакви пари и това е истината. Преди месец ми спомена че си е открил доларова сметка с около 20 долара в нея но тогава не спомена за какво. Тая история явно е от тогава но аз искам да разбера как може да се набута ако няма пари. Според мен с тоя документ явно искат да му превеждат някакви пари или по скоро може да задлъжнее с тях но интересно как като няма пари. Не разбирам каква е схемата и какво губиш ако не дадеш никакви пари.

Коментар

• ами човека си има 70 хилки в ганайска банка или поне така си е мислил 2011 от тогава до сега поне още толкова е загубил,ако се е вързал.
              в пощата ми към абв.бг редовно получавам спамове кой от кой по забавни.може би най-забвен беше мейл от вдовицата на кадафи,която ме моли да и помогна да изтегли запорираните сметки в европейски банки съответно да и дам лични данни,сметки и тя женицата ще ми преведе няколко милиона!! тъкмо по това време го бяха убили.от фбр също имам да вземам пари,а яхо и майкрософт редовно ме изтеглят в томболи.забавни са доста

Коментар

• Вид измама- казва се Нигерииска примка- да уж лотария или ти предлагат уж да приемеш пари от преследвани политически като посочиш сметка и дани, а ти източват картата и сметката- често получавам предложения и ги трия, ако имам скоро ще го кача да го видите

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Ами прилъгват, че щели да му преведат "едни пари" /обикновено, 7-8-значни суми, "за съдействние за узаконяване/изпиране/извеждане от страната Х". После, се "явяват пречки", за които "трябва да се бутне рушвет", да се "размразят авоарите" и ред други измишльотини и, доде се осъзнае, затънал до шия, а от тарикатите, които вече са усвоили "субсидията"-няма и следа. Пред мен, една черна печка, само за половин час - беше интернет-кафе в Испания - написа три писма, в които се представяше като три различни персони и все я принцове, я екс-министри, я син на стария крал, който...сещаш се.
                  Яко е загазил този човек но, как да се измъкне, идея нямам. Гадовете пипат бързо, ловко и вече са натрупали опит...
                  Ама пирамиде, ще е загазил ако е бутнал рушвет, иначе ко ще му е.

Коментар

• Статията която давате показва измама с искане на пари в която не мисля че има лошо в смисъл че ако не дадеш не губиш. В нея се говори за някакво охажване а тоя документ май е за някакъв паричен превод но не съм сигурен. Моя приятел не мисля че е дал пари на някой, по скоро е нещо друго. Има ли нещо което да е по сериозно, в тоя документ виждам сумата от 70 хил долара. която не е никак малка.

Коментар

• Първоначално изпратено от blekota_ Разгледай мнение
                      Какво означава това, дайте повече информация ако можем да помагаме с нещо. Каква е тая Нигерийска схема?
                      Ами прилъгват, че щели да му преведат "едни пари" /обикновено, 7-8-значни суми, "за съдействние за узаконяване/изпиране/извеждане от страната Х". После, се "явяват пречки", за които "трябва да се бутне рушвет", да се "размразят авоарите" и ред други измишльотини и, доде се осъзнае, затънал до шия, а от тарикатите, които вече са усвоили "субсидията"-няма и следа. Пред мен, една черна печка, само за половин час - беше интернет-кафе в Испания - написа три писма, в които се представяше като три различни персони и все я принцове, я екс-министри, я син на стария крал, който...сещаш се.
                      Яко е загазил този човек но, как да се измъкне, идея нямам. Гадовете пипат бързо, ловко и вече са натрупали опит...

Коментар

• http://www.izmami.com/nigeriyskite-i...a-za-brak.html
                        При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Какво означава това, дайте повече информация ако можем да помагаме с нещо. Каква е тая Нигерийска схема?

Коментар

• Сори, но са го "врътнали" по нигерийската схема
                            Лошо,много лошо...

Първоначално изпратено от blekota_ Разгледай мнение
                            Здравейте,

От известно време мой познат е много притеснен от нещо, говори само че се е забъркал в някаква каша с много пари. Нищо не можем да измъкнем от него и затова се опитахме да разберем по друг начин какво става. Вчера се добрахме до компютъра му и намерихме в него този документ. Някой има ли представа какво представлява? В прикачения файл.
                            Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Въпрос към специалиси.

Здравейте,

От известно време мой познат е много притеснен от нещо, говори само че се е забъркал в някаква каша с много пари. Нищо не можем да измъкнем от него и затова се опитахме да разберем по друг начин какво става. Вчера се добрахме до компютъра му и намерихме в него този документ. Някой има ли представа какво представлява? В прикачения файл.
                              Attached Files
                              Last edited by 1914; 25.12.2012, 19:44.
                            Working...
                            X