Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната БГ излагация. Каним чужда окупационна армия!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпе ...."Империята на злото" ..... звучиш по-комунист от Гей Станишев
И това за наборната армия го чувам обикновено от хора които не са били войници
А войник съм бил, разбира се - влязох в армията още на 17.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнениеPyramid
Взимате пример от Изрел и Турциа, наборна служа и наи-боеспособни от света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпе ...."Империята на злото" ..... звучиш по-комунист от Гей Станишев
И това за наборната армия го чувам обикновено от хора които не са били войници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко искаш мир - обвържи се с врагът икономически. Тогава той, ако те нападне, ще се прецака повече, отколкото би могъл да спечели.
Това е урок, който знам от един друг кмет - Салвор Хардин се казваше.
Коментар
-
Мислех да пиша и аз някой коментар, но се отказах. Ще е много нецензурен по отношение на управляващи, партийци, слагачи, толерасти, либерасти и прочие пе...асти.
Ако можеше човек да ги накара да прочетат и осмислят неща като например това -
http://www.protobulgarians.com/Saavr...20doktrina.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАко искаш мир, унищожи врага икономически. Като та нападнат с плюнки отвори си чадъра и ги освиркаи
Това е урок, който знам от един друг кмет - Салвор Хардин се казваше.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - откак се позакачахме при Одрин и Люлебургаз, не сте ни закачали. Смешник.
Незабавно трябва да се възстанови Българската наборна армия, която да бъде най-модерно въоръжена. Ако искаш мир, готви се за война - и по-добре храни родна армия, отколкото чужда. А за родоотстъпниците, които погромиха Българската армия и доведоха в страната войски на Империята на злото - САЩ - съд за държавна измяна и разстрел.
Армията е и силен гарант за вътрешният мир в страната.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнениеМоже да звучи скандално но според мене требе да предоставите бази на Турция у вас.
Така ще бъдете пазени добре от всички.
Не забравай че през втора световна са ви бомбандирали амекиканеците а ние вече 100г. не сме ви закачали.
Незабавно трябва да се възстанови Българската наборна армия, която да бъде най-модерно въоръжена. Ако искаш мир, готви се за война - и по-добре храни родна армия, отколкото чужда. А за родоотстъпниците, които погромиха Българската армия и доведоха в страната войски на Империята на злото - САЩ - съд за държавна измяна и разстрел.
Армията е и силен гарант за вътрешният мир в страната.Last edited by Императорът; 18.12.2012, 23:07.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнениеМоже да звучи скандално но според мене требе да предоставите бази на Турция у вас.
Така ще бъдете пазени добре от всички.
Не забравай че през втора световна са ви бомбандирали амекиканеците а ние вече 100г. не сме ви закачали.
И чакай, че сега ти погледнах другата цвъчка. Значи лошите амекиканци ни бомбят през ВСВ, но сега сте съюзници с тях и едни хубави неща ни мислите.
И да ПОПИТАМ. От кого ще ни пазите, че по последни данни не сме обявявали война или агресия към никого.Last edited by Bones56; 18.12.2012, 22:22.
Коментар
Коментар