IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредната БГ излагация. Каним чужда окупационна армия!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ами такива са - нека гледаме реално. Американската наглост е несравнима... колко войни забръкаха от Корейската насам?

А войник съм бил, разбира се - влязох в армията още на 17.
    Ми гледат си интереса.Дали ни харесва на нас е последното, което ги интересува
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Импе ...."Империята на злото" ..... звучиш по-комунист от Гей Станишев
      И това за наборната армия го чувам обикновено от хора които не са били войници
      Ами такива са - нека гледаме реално. Американската наглост е несравнима... колко войни забръкаха от Корейската насам?

А войник съм бил, разбира се - влязох в армията още на 17.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнение
        Pyramid
        Взимате пример от Изрел и Турциа, наборна служа и наи-боеспособни от света.
        Твойто дали сигурно в това, дето приказва? щото и наш'то било наборна, 'ма нА - оказало, неста'а...

Коментар

• Pyramid
          Взимате пример от Изрел и Турциа, наборна служа и наи-боеспособни от света.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Импе ...."Империята на злото" ..... звучиш по-комунист от Гей Станишев
            За империи на злото няма да коментирам, на всеки другите са му виновни но, за наборната армия, си имам /някакво/ мнение. Основно, службата там си е загуба на активно време за /само/развитие но, м/у другото, оказва и благотворно влияние върху качествата на личността. Не случайно, /народът го е казал/ жена, която не е раждала и мъж, който не е служил войник... Пълна замяна на кадровата армия с наборна, обаче, в наши дни, нито ще е уместна, нито има нужното образователно равнище на младежите, за жалост. Някога, докато бях наборен войник /в елитна част/ бях смаян, колко кухи лейки се разхождаха в зелено. После, като кадрови, съм ревал със сълзи от "мат'рияла", дето ни го водеха. Включително, и сержантския. Немотивиран, изсипан, хлабав между ушите но, с ПРЕТЕНЦИИ, представете си. И на ТЕЗИ хора ние да разчитаме да ни "пязят"? Ами те гащите си не могат опази...

Коментар

Ако искаш мир - обвържи се с врагът икономически. Тогава той, ако те нападне, ще се прецака повече, отколкото би могъл да спечели.

Това е урок, който знам от един друг кмет - Салвор Хардин се казваше.
              Личи си кой е чел научнофантастични книжки!

Коментар

• Мислех да пиша и аз някой коментар, но се отказах. Ще е много нецензурен по отношение на управляващи, партийци, слагачи, толерасти, либерасти и прочие пе...асти.
                Ако можеше човек да ги накара да прочетат и осмислят неща като например това -
                http://www.protobulgarians.com/Saavr...20doktrina.htm

Коментар

• Импе ...."Империята на злото" ..... звучиш по-комунист от Гей Станишев
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Ако искаш мир, унищожи врага икономически. Като та нападнат с плюнки отвори си чадъра и ги освиркаи
                    Ако искаш мир - обвържи се с врагът икономически. Тогава той, ако те нападне, ще се прецака повече, отколкото би могъл да спечели.

Това е урок, който знам от един друг кмет - Салвор Хардин се казваше.

Коментар

• Все ми се струва, че хората , които подписват договорите на държавата трябва да осъзнават, че обвързват поколения българи напред.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Да - откак се позакачахме при Одрин и Люлебургаз, не сте ни закачали. Смешник.

Незабавно трябва да се възстанови Българската наборна армия, която да бъде най-модерно въоръжена. Ако искаш мир, готви се за война - и по-добре храни родна армия, отколкото чужда. А за родоотстъпниците, които погромиха Българската армия и доведоха в страната войски на Империята на злото - САЩ - съд за държавна измяна и разстрел.

Армията е и силен гарант за вътрешният мир в страната.
                        Ако искаш мир, унищожи врага икономически. Като та нападнат с плюнки отвори си чадъра и ги освиркаи
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Я ме осветлете кой подписа договора въз основа на който "Бойко кани хамериканците".?
                          Life won't wait for you.

Коментар

Може да звучи скандално но според мене требе да предоставите бази на Турция у вас.
                            Така ще бъдете пазени добре от всички.
                            Не забравай че през втора световна са ви бомбандирали амекиканеците а ние вече 100г. не сме ви закачали.
                            Да - откак се позакачахме при Одрин и Люлебургаз, не сте ни закачали. Смешник.

Незабавно трябва да се възстанови Българската наборна армия, която да бъде най-модерно въоръжена. Ако искаш мир, готви се за война - и по-добре храни родна армия, отколкото чужда. А за родоотстъпниците, които погромиха Българската армия и доведоха в страната войски на Империята на злото - САЩ - съд за държавна измяна и разстрел.

Армията е и силен гарант за вътрешният мир в страната.
                            Last edited by Императорът; 18.12.2012, 23:07.

Коментар

Може да звучи скандално но според мене требе да предоставите бази на Турция у вас.
                              Не забравай че през втора световна са ви бомбандирали амекиканеците а ние вече 100г. не сме ви закачали.
                              Викаш 500 г. ни пазихте, оставихте хубави спомени, та сега още малко да поприсъствате. Ми заповядай бе ефенди......Машала на такива постове и на будните ни модератори.

И чакай, че сега ти погледнах другата цвъчка. Значи лошите амекиканци ни бомбят през ВСВ, но сега сте съюзници с тях и едни хубави неща ни мислите.

И да ПОПИТАМ. От кого ще ни пазите, че по последни данни не сме обявявали война или агресия към никого.
                              Last edited by Bones56; 18.12.2012, 22:22.

Коментар

• Може да звучи скандално но според мене требе да предоставите бази на Турция у вас.

Коментар

Working...
                                X