IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Когато една телевизия се самозабрави, какво е решението?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Днес съм свободен и си пуснах телевизора.В 17 започнаха новини по БТВ и реших да гледам.Ужас направо ми се изправиха косите.Вместо да ми съобщят че две деца влезнали в чужд двор и при опит за кражба на арматура съборили покривната плоча на тоалетната в двора при което тя паднала и ги убила започнаха да ми дрънкат простотии как никой не взел мерки против плочата убиец.Забележете че не крадците малоумници са си виновни а плочата убиец.Реших да изгледам всички новини.Преди малко по тв7 ми казаха че четирима младежи от с.Малорад загинали при катастрофа за която разбира се е виновен пътя.Хората от селото събират помощи щото родителите нямали пари за погребение.Ужас какво да им гледам то са манипулации и простотия.Значи за коли и бензин имат пари а за погребение нямат.Който има нерви да гледа аз приключих с новините
    Преди няколко дена и аз така реших да гледам български новини, не бях гледал от години. Ми на втората минута се чувствах като зрител на Телетъбис. Тва централните блокове на основните телевизии са концетрация на идиотия. След като в продължение на половин час премествах каналите през десет секунди - все се надявах да хвана нещо смислено и се отказах. сигурен съм че БТВ, Нова телевизия, ТВ 7, и така нататък са виновни за положението в България. Това е насилие над разума на българския народ и откровено изравняване на равнището на нивото на павиани.

    Коментар


    • Днес съм свободен и си пуснах телевизора.В 17 започнаха новини по БТВ и реших да гледам.Ужас направо ми се изправиха косите.Вместо да ми съобщят че две деца влезнали в чужд двор и при опит за кражба на арматура съборили покривната плоча на тоалетната в двора при което тя паднала и ги убила започнаха да ми дрънкат простотии как никой не взел мерки против плочата убиец.Забележете че не крадците малоумници са си виновни а плочата убиец.Реших да изгледам всички новини.Преди малко по тв7 ми казаха че четирима младежи от с.Малорад загинали при катастрофа за която разбира се е виновен пътя.Хората от селото събират помощи щото родителите нямали пари за погребение.Ужас какво да им гледам то са манипулации и простотия.Значи за коли и бензин имат пари а за погребение нямат.Който има нерви да гледа аз приключих с новините

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Сутринта гледах интервюто с Любо Младежа.
        Чувайки само в национален ефир, че държавата си избира удобни в наркоразпространението се замислих как аджеба на Мирето не й светна като читав журналя да пита нещо от типа "Сериозно ли го казвате?". Уви не, по-нататък каза, че 2 г. са го тикали да лъжесвидетелства, да топи и да излезе чист, обаче пак нямаше подобните въпроси. В тия мигове се замислих, че това ако се беше случило в една делнична утрин в братска нам Германия - та какви щяха да са реакциите, респективно последиците. Тук вече е ясно.
        http://btvnews.bg/bulgaria/lyubomir-...konflikti.html

        Коментар


        • [QUOTE=Jay Gould;1059307320]Печалбата на "Би Ти Ви медиа груп" за 2011 г. е спаднала повече от 4 пъти спрямо 2010 г. Това става ясно от одита на най-голямата телевизия, публикуван на сайта . QUOTE]

          Ще гласуваме с дистанционното!
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

          Коментар


          • Сутринта гледах интервюто с Любо Младежа.
            Чувайки само в национален ефир, че държавата си избира удобни в наркоразпространението се замислих как аджеба на Мирето не й светна като читав журналя да пита нещо от типа "Сериозно ли го казвате?". Уви не, по-нататък каза, че 2 г. са го тикали да лъжесвидетелства, да топи и да излезе чист, обаче пак нямаше подобните въпроси. В тия мигове се замислих, че това ако се беше случило в една делнична утрин в братска нам Германия - та какви щяха да са реакциите, респективно последиците. Тук вече е ясно.

            Коментар


            • Печалбата на "Би Ти Ви медиа груп" за 2011 г. е спаднала повече от 4 пъти спрямо 2010 г. Това става ясно от одита на най-голямата телевизия, публикуван на сайта . Според данните във финансовия документ за миналата година печалбата на медийната групировка е била почти 6,6 млн. лв., докато за предходната 2010 г. - 28 млн. лв.
              http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1524149

              Загуба на 21 400 000 лв. не е зле. Надявам се тази година да са още по-зле
              Last edited by Jay Gould; 31.08.2012, 00:30.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

              Коментар


              • спирам да гледам тв...

                Коментар


                • СКАНДАЛ: ГЕРБ пита Politiкat.net как измерва обещанията на МП

                  Скандално писмо от пресцентъра на ГЕРБ получиха Асен Генов и Константин Павлов от Politikat.net, съобщиха самите за PIA.

                  Politikat.net е отворена платформа като Wikipedia (дори използва същият софтуер), в която нсеки един гражданин, след регистрация може да публикува различни обещания и ангажименти на политиците и срокът, който самите те са си дали да ги изпълнят. Сайтът придоби голяма популярност, заради раздела „Бойкометър“, създаден по модела на “Обамаметър”, в който специално са записани ангажиментите на министър-председателят Бойко Борисов.

                  PIA публикува писмото на пресцентъра на ГЕРБ в автентичния му вид:

                  “Уважаеми г-н Генов,

                  Във връзка с администрирания от Вас портал „politikat.net”, съдържащ твърдения за дадени „обещания” от министър-председателя Бойко Борисов, както и статистика за тяхното изпълнение, Ви молим да ни отговорите на няколко уточняващи въпроса.

                  На какъв принцип са подбрани изказванията на Бойко Борисов /освен ако нямате претенции, че сте обхванали 100% от публичните му изявления/?

                  По какви критерии определени части от изказванията на Бойко Борисов са квалифицирани като „обещания”?

                  Какви количествени и качествени измерители са използвани, за да бъде оценена обективно степента на изпълнение на „обещанията”?

                  От какви източници и по какъв ред е събрана информацията, обобщаваща степента на изпълнение на „обещанията”?

                  Колко често се актуализира статистиката по отношение на „обещанията”, които са със статут „в изпълнение”, така че да се осигури своевременно подаване на коректни данни към потребителите?

                  Имате ли претенции публикуваните данни да са с представително значение?

                  Севделина Арнаудова,
                  Ръководител Пресцентър ПП ГЕРБ”

                  http://pressclub.bg/society/20120706/news-108001

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Грую Груев
                    А и бтв да се продава - не съм чул подобно нещо, може ли инфо?..
                    От поне 6-7 месеца са изкарани на тезгяха... При всяко положение, бойкот на рекламодателите им не вреди ..
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                    Коментар


                    • Няма как да им пада рейтинга - не ме изнтересува кой как гласува, дай ми аз да броя бюлетините и победата е наша, велика мисъл е това и знам, че ще ме разбереш. А отказ от рекламодатели - как пък ще стане тая, та всички големи имат годишни договори с гарантирани бюджети, за да получат отстъпка (практика при вискчи телевизии), т.е. ако спрат да рекламират, просто го духат (те, не медията).

                      А и бтв да се продава - не съм чул подобно нещо, може ли инфо?

                      Протестът утре в София, както може да се предполага, е за горите, но аз ше протестирам против Боко, макар че еко талибаните са толкова мирни, тихи и кротки, че дори не трябва милиция да ги охранява....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                      Коментар


                      • Грую, нещата са нагласени, но не чак толкова нагласени. Пада ли рейтинга (а той 100% пада) нещата ще се случват. Дори платените репортажи и ПР ще загубят стойността си.
                        Не подценявай факта че БТВ се продава от доста месеци и то на сравнително ниска цена, но купувачи няма. Според мен имат птоблеми с кеша, или кредитите.
                        Във всеки случай, кампаниите срещу тях са смислени. Просто трябва да са по-добре организирани.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ..
                          Че аз никога не съм казвал, че няма да ги гледам. Просто избягвам да купувам някой продукти рекламирани там, а за продукти на Белла България това е от години.. Знам, че има слаби месеци и часови пояси. Все пак, съм пускал реклами макар и не точно в БТВ, а в кабеларки, като производител, а и няколко г. съм консултурал за някои неща рекламна агенция, макар и не точно свързана с реклами в ТВ. А дали им е накривена шапката... О-о-о-о! И още как! Иначе щяха ли да тръгват да се извиняват само преди дни и то при условие, че само до предния ден, обясняваха, че са в "правото си". Ами, като са прави, защо се извиняват? Само от добро сърчице? Парички.. пари и пак пари. Рекламодателите в момента им усукват ръчичките.

                          ПС: Утре има протест във Варна смятам да се завъртя там ако намеря време, поне да видя някой познати, а в София дори не знам за какво ще протестират местните.
                          Last edited by Jay Gould; 02.07.2012, 10:17.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                          Коментар


                          • ахахаха, Джей, от много неща разбираш, но българския рекламен (в частност телевизионен) пазар ти е по-тъмен от "темната Индия". Ако си беше направил труда малко да прегледаш нещата, щеше да знаеш, че Юли и особено пък Август са толкова мътрви месеци, че няма накъде повече, да не говорим, че една не малка част от тези реклами са бонусни такива. А от друга страна - сутрешните блокове , заедно с нощните такива и отчасти следобедните са безсмислени и не особено атрактивни, така че рекалмите там са малко винаги, сравнени с праймтайма. Ха се га си направи труда да поглднеш "независимите" Нова и Тв7 и им изброй рекламите и пак да си говорим.

                            Казах ви го и пак ще го повторя - не можете да накривите на никой шапката с това, че не гледате дадена медия, вие просто не сте част от рпедставителната извадка

                            А ако искате да се чуе гласа ви - утре има протест, елате, ще се видим, ще поговорим, но пък нали повечето са форумни звезди, а в истинската реланост.... Малко като в казармата - най-големите цървули в живота, бяха най-големите "звезди" вътре, но след това "приказката свърши и пак си бяха същите к.рви".....

                            П.С. Последната част не е насочена към теб, уважавам мнението ти и желанието за борба.
                            Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Днес, от цял рекламен блок сутринта, само около 10 сек. бяха заети от реклама на плажен лосион, всичко останало само бе "реклами" на собствените им предавания. Това значи само едно! Нямат рекламодатели за да запълнят рекламните си 5 минути. Колосален отлив от рекламодатели! В момента, телевизията губи милиони

                            Кой рекламира още в БТВ

                            Данон
                            Кока Кола
                            Белла
                            Lidl
                            SiBank
                            Нестле България
                            Крафт Фуудс
                            P&G България
                            Unilever България
                            StarBev (Бира Каменица)
                            Загорка АД (Бира Ариана)
                            Beko (Бяла техника)
                            Baumax
                            Райфайзенбанк (България) ЕАД
                            Арома АД
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                            Коментар


                            • Днес, от цял рекламен блок сутринта, само около 10 сек. бяха заети от реклама на плажен лосион, всичко останало само бе "реклами" на собствените им предавания. Това значи само едно! Нямат рекламодатели за да запълнят рекламните си 5 минути. Колосален отлив от рекламодатели! В момента, телевизията губи милиони

                              Кой рекламира още в БТВ

                              Данон
                              Кока Кола
                              Белла
                              Lidl
                              SiBank
                              Нестле България
                              Крафт Фуудс
                              P&G България
                              Unilever България
                              StarBev (Бира Каменица)
                              Загорка АД (Бира Ариана)
                              Beko (Бяла техника)
                              Baumax
                              Райфайзенбанк (България) ЕАД
                              Арома АД
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                http://vbox7.com/play:72a00792
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X