Отвратителни са действията на полицията, тоест родната полиция, която ни пази. Да не си помислите, че е на Цвъки нацвъканото- няма такова нещо! На всеки протест едно и също. Арестуват се и се малтретират невинни хора само и само за да се отчете дейност!!! - еди си колко арестувани и цвък /умишлено с малка буква/ да се лензи след това по еди си коя си телевизия, как едва ли не е предотвратил атомно нападение срещу родината ни. Много ми е странно този измекяр с какво държи Боко т.....а, та след толкова много издънки все още си е минъстър. То не бяха един билюк професионални такива наречени с гръмки имена /ало..., цвъки, какво стана с Перник/, а за имотите и чистата му данъчна ревизия да не говорим. Мъж /ха-ха, стана ми смешно/... Мъж, който се крие зад задника и полата на тъща си и поради тази причина е чист данъчно според ДАНЪЧЕН №1 в държавата ни /хмм.., дали пък него не трябва да арестува министър цвъки - само заради това му заключение, а не да гони невинни протестиращи по улиците и да им слага белезници/.
Г-н министър с малко "м" на еди си кои си работи. Вие не сте избиран от никого и никой не е гласувал за личността ви. Вие /с малко "в"/ сте назначен от някого. Защо - не знам. В скоро време може и това да се разбере. Надявам се в най-скоро време на този някой да му уври главата, че ти /малко "в"/ си му като оловни ботуши. Крайно време е да го разбере и да заминеш в необятните физкултурни полета и никога да не се връщаш от там. Белким го проумее...
Г-н министър с малко "м" на еди си кои си работи. Вие не сте избиран от никого и никой не е гласувал за личността ви. Вие /с малко "в"/ сте назначен от някого. Защо - не знам. В скоро време може и това да се разбере. Надявам се в най-скоро време на този някой да му уври главата, че ти /малко "в"/ си му като оловни ботуши. Крайно време е да го разбере и да заминеш в необятните физкултурни полета и никога да не се връщаш от там. Белким го проумее...
Коментар