IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТИМ официално представлява държавата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Линкълна на владиката. Нищо чудно ТИМ да са му го взели.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

    Коментар


    • Коментар


      • Прав е Джей за това че я карат като през 2000 ната. Ония ден приятел ми разказваше, че още си продължават с рекетите. Примерно искали по 60% от бакшишите на сервитьорите и всякви подобни случки.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Благодаря за мнението ти, Джей. Внимателно го четох и м/у редовете - като цяло това е предубедено субективно на базата на 1 2 събития, заключваш за цялата група, разбира се може да знаеш нещо повече от мен и това да пишеш, не искам споря всеки има мнение и като цяло малко са базираните на факти.
          П.С. Готин аватар имаш - от една доста добра книга
          От малкото си, които се сещат от къде е тоя аватар.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

          Коментар


          • Благодаря за мнението ти, Джей. Внимателно го четох и м/у редовете - като цяло това е предубедено субективно на базата на 1 2 събития, заключваш за цялата група, разбира се може да знаеш нещо повече от мен и това да пишеш, не искам споря всеки има мнение и като цяло малко са базираните на факти.

            П.С. Готин аватар имаш - от една доста добра книга
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Джей, кажи какво се е променило в групата тогава? Не визирай борсовите цени, а бизнеса като цяло. Ще се радвам чуя мнението ти
              Те борсовите цени са показател, че нещо не е наред с компанията. Не може главните индекси да се качват, а акциите им да падат ако всичко бе наред.

              Кое се е променило? Боя се нищо. Светът се изменя, а те си карат като в 2000 г. Писал съм доста по темата последните месеци. Долу в двата линка също, както и тук във форума. Последно писах мисля за новата им придобивка в Банско. Губя им логиката в постъпките.. За алея 1 - вместо да цивилизоват алеята с малко пари, да вкарат малко инфраструктура в нея и да я дават на парчета под наем - уууу.. златен бизнес, те изгониха наемателите си с високи цени на наемите, пуснаха цигани на алеята (нещо което не правиха преди) и в момента там е пълен леш. Никой вече не ходи. Няма наематели, дори техните заведения не се пълнят както преди когато алеята бе заселена със заведение до заведение. А те? Вместо да строят малко по малко на своя си парцел от 18 декара, да събират наеми, пак да си строят но малко, се впуснаха в строеж на рисков суецкия канал залагайки на една карта, без да имат този финансов поток който имаха преди зад гърба си. Поне на мен така се струва, а какво ще станем ще видим. Много дини хванаха под една мишница, а нито една не е изядена. То не бе Вамо, не бе стадиона, не бе алеята, речно плаване, зърно, летища, пристанища, телевизии, заведения, хотели, баровски квартал в Аспарухово, парцели в циганската махала и нищо обаче не върви като хората, все някъде нещо не е наред и в момента май само за кабелния им оператор се чуват добри думи и го хвалят (дори мисля, да зарежа Булсат и БТК и да се хвана с тях). Поне зала Армеец направиха, ама зърнобазите им например ми казаха са каталясали отвсякъде - ако карат така и там ще загубят в един миг.. ЦКБ - Ами навремето бе една от банките с най-доброто обслужване, работеше и в събота, ниски такси и комисиони при превод .. А последния път като влязох, някаква кифла облечена с парцалки като комсомолка се прави на Петя Славова едва ли не и ми обяви такива цифри за превод, че и казах довиждане и излязох.

              ПС: и още нещо важното - скараха се с варненци. Преди това на никой не му пука ТИМ ли са или марсианци - наши момчета бяха от нашия град, дори доста хора им симпатизираха, че пазят донякъде реда, но сега е вече друго - настроиха гражданите срещу себе си. Това не се харесва на инвеститорите - понеже пък те не са глупаци. ТИМ разчитат на инвеститори за алеята. Поне така мисля. Те обаче не пасат трева и докато има шум и брожения никой няма да вложи пари или поне без да се опита да им усуче ръцете. Неслучайно се казва, че у дома и камъните помагат. И кадрите - Само с роднина милиционер не става. Вече не.

              Иначе, както съм казвал, не само нямам против тях нищо, но дори ги предпочитам пред някой софийски групировки. Обаче сами се погубват.
              Last edited by Jay Gould; 17.08.2012, 23:42.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

              Коментар


              • Нещото, което ми е направило впечатление е че Групата изобщо не се интересува от ОПР, а само от ОПП... Читави бизнеси и бизнес идеи, които не са си направили сметката обикновено не издържат дълго време да бачкат на текуща загуба и биват поглъщани, сливани и т.н...

                Коментар


                • Нали не мислиш , че аз редовно следя всички твои писания във форума и си водя старателно бележки ? :-))) Дали пишеш за спад или покачване ми е напълно безразлично . Прочетох случайно какво си написал и реагирах . Хайде със здраве ...

                  Коментар


                  • Джей, кажи какво се е променило в групата тогава? Не визирай борсовите цени, а бизнеса като цяло. Ще се радвам чуя мнението ти
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                      Извинявай , Jay Gould , колко пари управляваш ?
                      Няколко милиарда лева ? Може би имаш банка , пенсионен фонд , авиокомпания ... Ако е вярно - значи по недостоен начин злословиш срещу конкуренцията ...
                      Ако не е вярно - по - добре си мълчи и не давай съвети на хора , които са постигнали повече от теб и сигурно знаят какво правят . Успехи в бизнеса ти желая , колкото голям или малък да е той . И без злоба ... :-)))
                      Защо не ми писа тия работи в края на зимата в 2009 г. когато писах, че акциите им ще се качват???
                      Или когато преди някоя година бях написал някоя не-лоша дума за ТИМ аджии???
                      Ситуацията обаче се променя и не ме учете какво мнение да имам. Тогава на едни не им хареса, че писах за покачване, сега пък на теб, че съм споменал спад. Пък те нека си управляват милионите. Явно в момента го правят зле, щом акциите им от 2010 г. насам се помъкнаха яко на юг. Дано ме опровергаят.. ама засега надали. Желая успех и аз..
                      Last edited by Jay Gould; 17.08.2012, 21:32.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                      Коментар


                      • Извинявай , Jay Gould , колко пари управляваш ?
                        Няколко милиарда лева ? Може би имаш банка , пенсионен фонд , авиокомпания ... Ако е вярно - значи по недостоен начин злословиш срещу конкуренцията ...
                        Ако не е вярно - по - добре си мълчи и не давай съвети на хора , които са постигнали повече от теб и сигурно знаят какво правят .
                        Успехи в бизнеса ти желая , колкото голям или малък да е той . И без злоба ... :-)))
                        Last edited by xkm; 17.08.2012, 20:40.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          "Холдинг Варна АД ще строи 3 броя рехабилитационни центрове и един хотел с конгресен център на алея 1...."

                          Още малко и ще направят пионерски лагер ... Въпреки, че индексите на БФБ се качват от няколко седмици, а някой компании вече направиха по 100% отгоре, а други тепърва ще правят, акциите на ТИМ компаниите бележат спад след спад и засега не се вижда дъно. Само днес акциите на Химимпорт АД са спаднали с 8% и са вече по 76 стотинки бройката. Зърнени Храни България АД са по 20 стотинки (2 акции = 1 шоколадова вафла Троя), Централна кооперативна банда АД 59 стотинки, Параходство българско речно плаване АД 78 стотинки, Холдинг Варна АД са все още по 6 лв., но на изкуствено дишане... От февруари 2009 досега, нещата са коренно променени. И тогава оборотите бяха ниски, но акциите на ТИМ се качваха. А сега? Корпорацията прави глупост след глупост. Лично аз въобще не съм убеден, че ще им стигнат парите за това с което са се заели, защото, още от самото начало са заложили смешно малки сума..... Въпросителни пред Алея 1 – Варна http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...0&df=8&dflid=3 ...... Имот край морето във Варна? Да бе, да! http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...7&df=8&dflid=3 .......
                          Браво Джей !

                          Коментар


                          • "Холдинг Варна АД ще строи 3 броя рехабилитационни центрове и един хотел с конгресен център на алея 1...."

                            Още малко и ще направят пионерски лагер ... Въпреки, че индексите на БФБ се качват от няколко седмици, а някой компании вече направиха по 100% отгоре, а други тепърва ще правят, акциите на ТИМ компаниите бележат спад след спад и засега не се вижда дъно. Само днес акциите на Химимпорт АД са спаднали с 8% и са вече по 76 стотинки бройката. Зърнени Храни България АД са по 20 стотинки (2 акции = 1 шоколадова вафла Троя), Централна кооперативна банда АД 59 стотинки, Параходство българско речно плаване АД 78 стотинки, Холдинг Варна АД са все още по 6 лв., но на изкуствено дишане... От февруари 2009 досега, нещата са коренно променени. И тогава оборотите бяха ниски, но акциите на ТИМ се качваха. А сега? Корпорацията прави глупост след глупост. Лично аз въобще не съм убеден, че ще им стигнат парите за това с което са се заели, защото, още от самото начало са заложили смешно малки сума..... Въпросителни пред Алея 1 – Варна http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...0&df=8&dflid=3 ...... Имот край морето във Варна? Да бе, да! http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...7&df=8&dflid=3 .......
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                            Коментар


                            • Който има пари той оправлява държавата.Франция АнглияАмерика...кой ги оправлява...работницители,В грешка си.Това с ТИМ...ништо ново под слънцето....такаче нему бери гайлето аси гледай кефа.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

                              Коментар


                              • Отворено писмо от Иван Станчов и др. http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=577264
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X