IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България - най-абсурдната държава!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    А Интернет е сила, форумите и социалните мрежи са сила днес.
    Трябва да имаш много дебело 1 на ум... ЦРУ и НСА на САЩ имат специализиран софтуер за симулация на профили и симулация на активност в тези мрежи. Има много доказателства за това. Много е лесно да се манипулират хората... Невероятно лесно!

Примерите са от тъй наречената арабска пролет. Всички знаят че започна със самозапалването на един човек в Тунис Декември 2010 г. Казионните медии като папагали повтаряха как съвременните социални мрежи в Интернет направили възможна арабската пролет... Тази песничка беше повтаряна и за Египет и за Либия и сега за Сирия... Безкрай... Пропагандната машина е много ефективна. Нищо няма да ти покаже за вълненията в Румъния и Испания, но половината от новините ще бъдат за срещата на "приятелите" на Сирия в Истанбул!

Крие се един важен факт!!!!! В Тунис през Ноември 2010 г. мисия на МВФ принуждава правителството да отмени субсидиите за храна и горива! Един месец след това там започва "арабската пролет", кой знае защо джиросана на социалните мрежи в Интернет вместо на истинския виновник МВФ?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нямам представа какъв е този с едната цигарка. Ако можеш прати някакъв линк. Убийците на пътя са ясни. Особено употребилите алкохол. Но в този ред на мисли какво правим с всички килъри и бандити с по найсе присъди. Трябва ли те да са на свобода, а убилият по невнимание в затвора????

Коментар

Става въпрос за абсурдите в страната ни. За убийците на пътя е ясно! А относно марихуаната, едва ли ще си на същото мнение ако осъдят детето ти на 5 г. затвор за цигара марихуана. Не знам на колко години си, но огромен процент от учениците днес са опитвали марихуана, твоите деца е много възможно да са го правили и те. Представи си, че по някакво стечение на обстоятелствата детето ти са го накарали да опита за пръв път и го хванат и осъдят по твоите закони? Много ли ще си доволен тогава?
        Ако законът е такъв - нямам избор. Просто трябва да се спазва. Имай предвид че твоето дете пък може да попадне в ролята на убиец на пътя. Никой не е застрахован. Не може по този начин да се гледа на нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Чакайте сега... Дайте да се разберем. За наказания за убити на пътя ли сте или за намаляване на наказанията за марихуана. Според мен, този добре си е влязъл за марихуаната. Демек законът е спазен. Просто трябва да се спази и за убийците на пътя. Иначе се получава - що за марихуанка година, що за 1 доза екстази две, що за килце хероин три и т.н. Аз пък искам по 5 годинки минимум за всички които се навъртат около детето ми, даже и с една цигара марихуана
          Става въпрос за абсурдите в страната ни. За убийците на пътя е ясно! А относно марихуаната, едва ли ще си на същото мнение ако осъдят детето ти на 5 г. затвор за цигара марихуана. Не знам на колко години си, но огромен процент от учениците днес са опитвали марихуана, твоите деца е много възможно да са го правили и те. Представи си, че по някакво стечение на обстоятелствата детето ти са го накарали да опита за пръв път и го хванат и осъдят по твоите закони? Много ли ще си доволен тогава?
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Чакайте сега... Дайте да се разберем. За наказания за убити на пътя ли сте или за намаляване на наказанията за марихуана. Според мен, този добре си е влязъл за марихуаната. Демек законът е спазен. Просто трябва да се спази и за убийците на пътя. Иначе се получава - що за марихуанка година, що за 1 доза екстази две, що за килце хероин три и т.н. Аз пък искам по 5 годинки минимум за всички които се навъртат около детето ми, даже и с една цигара марихуана

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Сори, ама от мене имаш не плюс, а минус.
              Всичко е така - като човешка позиция, да, но като гражданска - кръгла нула.
              Най лесно е да гласуваш с краката си.Всеки може да го стори.

Ами ако и дедите ни преди столетия бягаха така ?

Начини много, опитай се да промениш нещо.Бори се.
              Ма не по форуми и на масата с ракийка.
              И ако нищо не мръдне - чак тогава посъветвай децата си.

На тоя хал сме си, защото търпим и си пасуваме.
              С какво се различават политиците и съдиите ни от нас ?
              С нищо, само дето са по-алчни.

Ма поне София всички тия тиквеници Ви са под ръка за шамаросване...
              Какво чакате ?
              Ей на и оная квачка стана заместничка на Плевналиев.
              Наградена че нищо не свърши като министърка.

Аз не знам защо си мислиш, че не се опитвам да променя нещо? Опитвам се по много начини. А Интернет е сила, форумите и социалните мрежи са сила днес. Така, че те също са едно добро място. По-скоро явно ти си от хората, които пасуват, сори ако греша...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                От 20 години, мелонов. От 20 години не е държава... По времето на соца си бе държава отвсякъде!

Сега "демокрацията" до там стигна, че да се закриват болници и училища, а да нараства нуждата от повече затвори и то при население с около 2 милиона по-малко отколкото преди 20 години! Още не можем достигна дохода на човек от населението отпреди 20 години. Не само че не го достигаме, но през последните 3-4 години и изоставаме все повече.
                Тук си прав
                Не се крадеше толкова тогава, имаше уважение към човека повече и ред
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                  To България от около 65 години не е държава.
                  Точно за това и остава долу-горе толкова живот. Там някъде българите ще станат малцинство. Вече не ми пука и не ми е жал. Днешна България не е държавата, където съм се родил и израстнал. Държава управлявана от изроди и бандити, няма право на съществуване. Виж, за Морската градина във Варна ми е жал - беше хубава, преди да пуснат застрояването и...

Коментар

От 20 години, мелонов. От 20 години не е държава... По времето на соца си бе държава отвсякъде!

Сега "демокрацията" до там стигна, че да се закриват болници и училища, а да нараства нуждата от повече затвори и то при население с около 2 милиона по-малко отколкото преди 20 години! Още не можем достигна дохода на човек от населението отпреди 20 години. Не само че не го достигаме, но през последните 3-4 години и изоставаме все повече.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

8 месеца затвор и 10 000 лева глоба за една цигара марихуана

Условна присъда за убийство на пешеходна пътека

Какво става? Аз ли нещо или държавата не е наред? На никого ли не му прави впечатление, че в България да имаш цигара марихуана е в пъти по-тежко престъпление отнемеш човешки живот? Та в Холандия марихуаната е легална, а мен са ме учили, че човешкият живот е безценен! Защо се получава така в тази държава?

Спасявайте се братя българи далече! Или поне спасете децата си. Аз ще направя всичко възможно моите да ги "изгоня от тук"...

http://youtu.be/yILogdwQ1_E

* Загива дете на 18 г. - 1 г. условно - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=223814
                      * Загива 25 г. мъж - 3 г. условно - http://offnews.offroad-bulgaria.com/...jstvo-na-patya
                      * 6 годишно дете бе премазано на пешеходна пътека пред детска градина: http://vbox7.com/play:bd2aeda6&al=2&vid=5419680
                      * Да не забравяме Максим Стависки - кара пиян и осакатява живота на Емануела, - 2,5 г. условно

и още стотици такива
                      Сори, ама от мене имаш не плюс, а минус.
                      Всичко е така - като човешка позиция, да, но като гражданска - кръгла нула.
                      Най лесно е да гласуваш с краката си.Всеки може да го стори.

Ами ако и дедите ни преди столетия бягаха така ?

Начини много, опитай се да промениш нещо.Бори се.
                      Ма не по форуми и на масата с ракийка.
                      И ако нищо не мръдне - чак тогава посъветвай децата си.

На тоя хал сме си, защото търпим и си пасуваме.
                      С какво се различават политиците и съдиите ни от нас ?
                      С нищо, само дето са по-алчни.

Ма поне София всички тия тиквеници Ви са под ръка за шамаросване...
                      Какво чакате ?
                      Ей на и оная квачка стана заместничка на Плевналиев.
                      Наградена че нищо не свърши като министърка.

Коментар

Тъжно, но истина!

Коментар

+1
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• To България от около 65 години не е държава.

Коментар

• България - най-абсурдната държава!

Какво става? Аз ли нещо или държавата не е наред? На никого ли не му прави впечатление, че в България да имаш цигара марихуана е в пъти по-тежко престъпление отнемеш човешки живот? Та в Холандия марихуаната е легална, а мен са ме учили, че човешкият живот е безценен! Защо се получава така в тази държава?

Спасявайте се братя българи далече! Или поне спасете децата си. Аз ще направя всичко възможно моите да ги "изгоня от тук"...

http://youtu.be/yILogdwQ1_E

* Загива дете на 18 г. - 1 г. условно - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=223814
                              * Загива 25 г. мъж - 3 г. условно - http://offnews.offroad-bulgaria.com/...jstvo-na-patya
                              * 6 годишно дете бе премазано на пешеходна пътека пред детска градина: http://vbox7.com/play:bd2aeda6&al=2&vid=5419680
                              * Да не забравяме Максим Стависки - кара пиян и осакатява живота на Емануела, - 2,5 г. условно

и още стотици такива
                              Last edited by XY; 02.04.2012, 10:48.
                            Working...
                            X