Първоначално изпратено от Mouroutis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУважаеми господине,
Може да не сте наясно но кучетата НЕ СА хора. Месото което го ядеш от супермаркетите не е от самоубили се поради депресия прасета, телета или агнета. Кучетата нямат човешки права и изобщо не може да се говори за дискриминация или геноцид спрямо кучетата. Те са просто едни животни. И като всички други животни не е готино да се убеват без причина, но ако има причина е съвсем рационално да бъдат избити.
Точно ...
аз съм убеден кучелюбец, НО съм твърдо против бездомните кучета. (и защото ми е жал за тях)
А пък опре ли до агресия, изходът е САМО ЕДИН...
Категорично да се премахнат (но по някакъв нормален (?) начин)
Иначе, между глутницата озверели от глад кучета, и нас човеците няма да има разлика...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеvmаnkov Не съм някакъв Грък, а партньор в бизнес група която осигурява много работни места и данъците си ги плащаме щедро. Нашите пари трябва да се използват за хуманни цели в връзка с този въпрос, а не за масови убийства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУважаеми господине,
Може да не сте наясно но кучетата НЕ СА хора. Месото което го ядеш от супермаркетите не е от самоубили се поради депресия прасета, телета или агнета. Кучетата нямат човешки права и изобщо не може да се говори за дискриминация или геноцид спрямо кучетата. Те са просто едни животни. И като всички други животни не е готино да се убеват без причина, но ако има причина е съвсем рационално да бъдат избити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеЕ, и аз съм мяркал "Енимал копс".
Това решение е добро, но при малък брой безстопанствени кучета в населеното място.
При голям брой, както е при нас, възниква моралният проблем с масово убийство на кучетата. Не, че у нас много се безпокоим от това, но куче- и правозащитни организации скачат (не винаги с искрени мотиви), а и от ЕС размахват пръст. А ето ти, че и някакъв грък тук ни размахва пръст и плаши с българската прокуратура...
Та затова беше възприет начина на действие, който описах и по който и досега фирмите като "Екоравновесие" трябва да действат.
След като се намали този ненормална брой безстопанствени кучета, може да се действа, както в "ония" държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеУважаеми Дами и Господа,
Призива за убийство на беззащитни кучета е безумен. Например напада ви клошар, депресиран човек или наркоман на улицата, убива ви, и след това всички да искаме наркоманите, клошарите и депресираните хора да бъдат хуманно умъртвявани!!!!!!
Толкова ли ви е акъла?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеАз съм гледал доста епизоди на Енимал Копс по енимал планет... та в цивилизовани държави въпроса е решен като бездмоните кучета се прибират в приют ако нямат чип да се намери собственика и ако никои не ги потърси или осинови се евтанизират
Това решение е добро, но при малък брой безстопанствени кучета в населеното място.
При голям брой, както е при нас, възниква моралният проблем с масово убийство на кучетата. Не, че у нас много се безпокоим от това, но куче- и правозащитни организации скачат (не винаги с искрени мотиви), а и от ЕС размахват пръст. А ето ти, че и някакъв грък тук ни размахва пръст и плаши с българската прокуратура...
Та затова беше възприет начина на действие, който описах и по който и досега фирмите като "Екоравновесие" трябва да действат.
След като се намали този ненормална брой безстопанствени кучета, може да се действа, както в "ония" държави.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнениеУважаеми Дами и Господа,
Призива за убийство на беззащитни кучета е безумен. Например напада ви клошар, депресиран човек или наркоман на улицата, убива ви, и след това всички да искаме наркоманите, клошарите и депресираните хора да бъдат хуманно умъртвявани!!!!!!
Толкова ли ви е акъла?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеХаха!
Значи вие искате да избиете животните които ние обичаме, но ние сме нетолерантни?))))
Интересно вярваш ли си на глупостите? Аз също не искам бездомни кучета, но това не значи че се съглася да ги убият при положение че не е тяхна вината че са там. А истинските виновни даже ще им се направи кефа.
И стига с тия деца! Нищо им няма. Хиляди пъти бих си оставил детето на улицата с бездомните кучета отколкото на улицата с циганите. Хайде спомни си преди 1 година как един рамбовец простреля дете с пушка докато се опитваше да убие куче? Помниш ли го този момент?
Ясно е че децата са по-важни от кучетата, но това не значи да се избият ей така за всеки случай и за по-лесно. Ако искаш да помагаш - осинови куче, дари храна за приюта.
А.. и вземи дай някакъв положителен пример на детето си. Състрадание примерно. Ако не знаеш какво значи, виж в уикипедия...
по този начин нетолерантността определено е качество на защитниците на кучетата - вие ограничавате чужда свобода, защото никой не ви ограничава вие да си вземете колкото си искате кучета вкъщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеВ БГ трябва повече Рамбовци, след като няма воля, няма закони, няма действия
Рамбовци трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДобро Утро!
Кучкарите сте като пушачите-изключително нетолерантни към мнението на мнозинството.
Мнозинството иска чисти улици, градинки, паркове, спокойни нощи- несмущавани от вой на глутници, безопасност за децата НИ (включително вашите деца), защото един освирепял пес не прави разлика м/у фоб и фил.
Забелязвам, че кучелюбите повече съжалявате песовете нежели пострадалите. Странна работа!!!!
Значи вие искате да избиете животните които ние обичаме, но ние сме нетолерантни?))))
Интересно вярваш ли си на глупостите? Аз също не искам бездомни кучета, но това не значи че се съглася да ги убият при положение че не е тяхна вината че са там. А истинските виновни даже ще им се направи кефа.
И стига с тия деца! Нищо им няма. Хиляди пъти бих си оставил детето на улицата с бездомните кучета отколкото на улицата с циганите. Хайде спомни си преди 1 година как един рамбовец простреля дете с пушка докато се опитваше да убие куче? Помниш ли го този момент?
Ясно е че децата са по-важни от кучетата, но това не значи да се избият ей така за всеки случай и за по-лесно. Ако искаш да помагаш - осинови куче, дари храна за приюта.
А.. и вземи дай някакъв положителен пример на детето си. Състрадание примерно. Ако не знаеш какво значи, виж в уикипедия...
Коментар
Коментар