IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Проблема не е толкова природозащитните организации, а в общинската фирма "Екоравновесие" и Софийска община, които ежегодно "присвояват" огромни средства без да вършат работа. И нямат никакъв интерес проблема с бездомните кучета да се реши.
    А от това недоразумение Фандъкова, нищо в общината не зависи, тя само папка и слушка

Коментар

• Фирмите, наемани от общината за премахване на бездомните кучета от града, нямат изгода да свършат работата, защото свършат ли кучетата, свършва им и бизнеса. А общината си затваря очите, явно с парични превръзки, сложени им от същите тези фирми.

И така от колко вече години се влачи този "проблем" нерешен? Станаха ли десет?

Общината е за съдене.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Кучетата с повече права и сигурност от хората

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Тези не си поплюват...
          http://www.razkritia.com/137796/%D0%...2%D1%80%D0%BE/
          Недопостимо е само този който стана

Браво, дори в Украйна човекът стои на по-високо място , отколкото в БГ
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Тези не си поплюват...
            http://www.razkritia.com/137796/%D0%...2%D1%80%D0%BE/

Коментар

• Не са достатъчно гражданите от КНР за да се реши въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнение
                Не знам дали има по-голяма демонстрация на пълна немощ и безхаберие .
                Това е новина която трябва да остане на дневен ред докато не изчезне и последното куче от улиците в градовете .
                Напълно съгласен
                Това е просто, лесно, евтино и резулататите са лесни за проверка - тръгваш из София и броиш бездомните кучета

Бил съм в Европа, там за няколко години - не видях нито едно

Ако тук тези не знаят как става, да наемат консултант от там - ама е трябвало да го направят това отдавна, и сега вече да няма нито едно куче
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Не знам дали има по-голяма демонстрация на пълна немощ и безхаберие .
                  Това е новина която трябва да остане на дневен ред докато не изчезне и последното куче от улиците в градовете .

Коментар

• По 25 лв за глава куче и си мисля, че братята роми ще решат проблема точно за 1 седмица.

Може да ви звучи грубо, но я си представете дали животът на децата и близките ви може да се измери с 1-10-100-10000-100000 помияра.... за мен подобен въпрос не стои.

решението е едно - ликвидация

ще е добре да е хуманна - приспиване без болка, но ако им е сложно...и отровата е решение.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Няма какво да казват от ЕС! Ние пък защо ги питаме? Защото ни управляват мухльовци? Какво ще стане, ще ни спрат помощите ли - ами моля , спирайте, без това тези пари не стигат до там за където са тръгнали... няма пари за кучкарник ли? Да се направи един кучкарник, а методи за намаляване на бройката си има! Желание няма, и последната стотинка трябва да се окраде! Винаги ще има крадливи свине във властта, казвам винаги, защото НИКОГА никой няма да ги измете, такива сме!

Коментар

• Бизнеса с бездомните кучета е типичен "бизнес с откаты", на който както знаем Герпаджийте са царе.

Аз лично следващата седмица ще ходя до Хеликон и ще си купя всичките му книги, дано е в помощ на човека

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Аз съм се зарекъл да не гласувам за Фъндъкова. С едни помияри не може да се оправят. ЕС какво щели да кажат, а какво да кажем за факта, че в столицата на България кучета осакатяват хора...или че сме на първо място в ЕС по заболели от кучешка тения.

в общината и кметството са помияри..това е извода.
                          Това е най-елементарният проблем в София!
                          Най-евтиният и най-лесен за разрешаване и то при спазване на всички норми

Колко струва един или десет кучкарника - мамм му стара

Коментар

• Аз съм се зарекъл да не гласувам за Фъндъкова. С едни помияри не може да се оправят. ЕС какво щели да кажат, а какво да кажем за факта, че в столицата на България кучета осакатяват хора...или че сме на първо място в ЕС по заболели от кучешка тения.

в общината и кметството са помияри..това е извода.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Какво са правили до сега шефове на служби и отдели, какво е правил кмета за да ги контролира? Цоцали са мързелашката - това са правили!
                              Крадливи мързеливи свине! Сами сме си виновни, трябва да изметем измета!

Коментар

• Тази тема, както и коментарите и "решенията" е добре да се мърджне с "До кога ще им търпим своеволията".
                                Всъщност много сте прави, тук на запад, точно така са си решили проблемите на времето с...... псетата от всякакво естество.

Коментар

Working...
                                X