IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    И що за отговор е това?

Контекст (или смисъл между редовете) не е възможен да има във въпросите.

Но що за отговори получавам, боже?
    Не споменавай напразно името Господне!

Всичко, което си изредил Го потребявам т.е. не мисля да се правя на по-католик от папата.

Хайде, хубава ти вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Хайде да не прекаляваме. (точно в контекста, който долавям)

и т.н., и т.н., и т.н.
      И що за отговор е това?

Контекст (или смисъл между редовете) не е възможен да има във въпросите.

Но що за отговори получавам, боже?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ей-това е проблемът всъщност - че винаги имаме глупостта да качим на власт някакви безгръбначни отрепки, които ужасно много се страхуват кой какво щял да каже !!! Не можело да изтремеп опасните помияри, щото организациите за защита на животните щели да нададат вой, не можело да съборим незаконните хъхряшки катуни и да забраним движението на каруци, щото хъхрякозащитниците щели да се разсърдят... И накрая излиза, че в тая кочина помиярите и мангалите имат по-големи права от хората !!!
        От коментарите под "Дневник":

Кучетата не бива да бъдат хранени, но не бива и да бъдат ограничавани да се размножават. Ако бъдат избити, това ще доведе до рязък ръст на популацията от цигани, защото и двата вида хищно-мършоядни бозайника се борят за една и съща ниша в хранителната верига.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          А миеш ли се със сапун?
          Обувките ти дали са от изкуствена кожа?
          Пиеш ли лекарства?
          Използваш ли козметика?
          Даваш ли купени храни на твоето куче/котка?
          На децата даваш ли рибено масло?
          Използваш ли произведения на промишлеността?
          И т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н.

Айде не се прави по-свята и от господ. Нема нужда, нали?
          Хайде да не прекаляваме. (точно в контекста, който долавям)

и т.н., и т.н., и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
            А знаете ли какви проблеми среща общината с организациите,които защитават животните? Като нададат вой,за нехуманно отношение цяла Европа ще и обърне внимание,защото там са в пъти повече тези организации
            Ей-това е проблемът всъщност - че винаги имаме глупостта да качим на власт някакви безгръбначни отрепки, които ужасно много се страхуват кой какво щял да каже !!! Не можело да изтремеп опасните помияри, щото организациите за защита на животните щели да нададат вой, не можело да съборим незаконните хъхряшки катуни и да забраним движението на каруци, щото хъхрякозащитниците щели да се разсърдят... И накрая излиза, че в тая кочина помиярите и мангалите имат по-големи права от хората !!!

Няма ли някъде по света организации за защита на хората като цяло и на Българите в частност, към които да се обърнем за помощ?

Как можем ние, в собствената си страна, да се страхуваме какво щял да каже някой отвън - някой, дето е виждал улично куче и мангал само на картинка? Ако на тия природозащитници улични псета им разкъсат детето и мангали заколят баба им за два лева, толкова толерантни ли ще бъдат?

Гигов - идеята е добра. И понеже не забравяме причината част от хората в Малинова долина да хранят помиярите (за да ги пазят същите тия помияри от набезите на мангалите от съседните незаконни катуни), аз предлагам да се изкопаят големи ями, да се пускат вътре по 100 мангала, въоръжени с ножове и 400 помияра, въоръжени със зъби. Битката да продължава до пълното унищожаване на една от двете армии, оцелелите победители да бъдат въдворявани в охраняеми резервати, чието изграждане ще бъде спонсорирано от продажба на билети и ТВ-права за зрелището.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Тп.п.Хапвате месце и носите кожени палта, нали? Аз не правя нито едно от двете.
              А миеш ли се със сапун?
              Обувките ти дали са от изкуствена кожа?
              Пиеш ли лекарства?
              Използваш ли козметика?
              Даваш ли купени храни на твоето куче/котка?
              На децата даваш ли рибено масло?
              Използваш ли произведения на промишлеността?
              И т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н.

Айде не се прави по-свята и от господ. Нема нужда, нали?
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                Една от първите книги които съм чел на борсова тематика беше именно Пари на Борсата - първото издание. Вероятно до някаква степен и тя ми е повлияла да се занимавам с капиталови пазари. В библиотеката си имам другите му книги, достатъчно беше да видя името на автора и я купувах...Един достоен българин.
                Една от първите книги, която и аз съм чел - първото изднаие, началото на 90-те.
                Голям българин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Така е. Абсолютно си прав
                  Дано да се оправи човека

Коментар

• Трябва да се сложи йерахия в правата на тварите и то веднъж завинаги. Защо кучетата трябва да са с по-особен статут от агънцата багънцата или кое да е друго животно?
                    Аз не искам да имам куче. Това означава, че не искам да го имам нито в дома си, нито на улицата. Има си зоологически градини, резервати и други подобни места или хабитати, или каквото там го наричат, които да бъдат обитавани от животни. Извеждането на нечии права, та било и на добитъци в частност, до абсурдни нива е един от най-сериозните проблеми.
                    Ако мастията, която съседа ми- любител на животни ( но очевидно не и на хора), вие на умряло през нощ и ми създава дискомфорт,естествено ще искам да изчезне. Как? Мисля да не се интересувам.

п.п.Хапвате месце и носите кожени палта, нали? Аз не правя нито едно от двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis
                      Уважаеми Дами и Господа!
                      Толкова е просто, в софия живеят два милиона човека. Всеки ако отдели по един лев месечно за издръжка на кучешките домове, всичко ще бъде наред!
                      Мислете върху това предложение, За България!
                      щоооооооооо,
                      аз кучета не обичам , нито искам.ти кат си кучелюбец що не си прибереш 15-20 у вас да се грижиш за тях или да плащаш вместо тия дет не ги обичат.
                      аман от комунистически общи работи. те затва и са толкова много , заради любители като теб дето искат да споделят
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Помиярите в България изядоха жив един от малкото умни българи http://borsi.blog.bg/novini/2012/03/...mni-byl.930707

За мен, тази малка книжка е по-добра от книгите на Кийосаки
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Проблема с кучетата е много лесно решим.

Малко храна примесена с отрова за едри гризачи и чао чао.

Въпросът е, че лесно може да се направи ама си е неприятно все пак се убива едро животно.

Въпреки, че е пълно с песове в квартала и това е точно под президентството някакси е неприятно да се убият.

А иначе съм убеден, че се продават и много силни отрови.

Сигурно щях да говоря друго ако някое ме беше ухапало и тогава немаше да остане нито едно не само в тоя квартал.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Аха, става! Събираме всички мечки от Родопите и от Карпатите и ги пускаме из София. Те ще изядат кучетата. После внасяме 1000 лъва, да изядат мечките. После купуваме 10-20 хиляди кобри и ги пускаме да ухапят гладните лъвове.

А бе Доньо Донев имаше един такъв филм....
                            Тримата глупаци - Умно село
                            http://vbox7.com/play:e600e052
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Една от първите книги които съм чел на борсова тематика беше именно Пари на Борсата - първото издание. Вероятно до някаква степен и тя ми е повлияла да се занимавам с капиталови пазари. В библиотеката си имам другите му книги, достатъчно беше да видя името на автора и я купувах...Един достоен българин.
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis
                                Спасяваме Атина от бездомни кучета.

http://paper.standartnews.com/archiv...ay/s4027_6.htm

Оправихме София, та сега сме в Гърция да помагаме там
                                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Working...
                                X