IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Точно така !!!
    И аз много обичам кучета, но няма начин въобще да се мисли, ако започнат да нападат... Всичко трябва да се изтрепе до крак !!! Точка...
    Тук кастрацията няма да помогне !!!
    Щото освен няколкото ентусиаста, които наистина се борят да направят нещо за животинките, ОСТАНАЛОТО СА АРМИЯ ОТ КРАДЦИ, които зад всякаквите там равновесия и т.н. просто са организирали поредната хранилка и НИЩО ДРУГО НЕ ГИ Е.Е ...
    Отделно, би трябвало () да се търси отговорност от хора(?) изгонили кучето си ..
    но това е друга тема ..
    Да, срещал съм този проблем, нечовешко е да си изгониш кучето, особено ако е болно и старо. По-добре да се поеме отговорност за по-безболезнена смърт, в случай че се налага.

Като се заговорихме за отговорности, каква е позицията на местните власти по случая – някой пое ли отговорност и какви мерки се предлагат, вместо оставки, ако поне това се предлага де?

Коментар

• Вал, твоята позиция каква е?
      Извинявай, ако назад ясно си я дефинирала, само накратко спомени
      За лампата...самата ти изхождаш от позицията за манипулация, трябва ли да гадаем насоката, която ти предпочиташ ...вкл. и чисто некомерсиална, но човешка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Дянков иска да кърпи пенсионната система с внос на работници http://www.livebiz.bg/ikonomika/s/901915985

Ако Дянков внесе виетнамци, проблемът с кучетата е решен. Макар, мен ако питате, скоро и нашите ще се научат да ядат кучета
        Дянков е тъпак. Вместо да се опита да спре износа на работници, се чуди каква простотия да измисли. Освен това, дотогава най-вероятно и Виетнам ще са ни изпревали по жизнен стандарт, и на дневен ред ще бъде ефтаназията на пенсионерите, а не на кучетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Те и плъховете са интелигентни, а защо съм сложила клип с лампа е ясно за по-прозорливата част.
          Казах че няма да разбереш факт, че така стана. Странно ми е че има и жени които се причисляват към тълпата с факлите, но явно всичко е възможно.
          Колко плъхове планински спасители познаваш? Колко полицейски пъхове? Колко плъхове си чувала да се хвърлят да спасяват удавници? Плъхове водачи?Плъхът може ли да те обича и уважава като куче?
          Има огромна разлика между "гадинки", добитък и ДОМАШНИ любимци. Ясно ми е че не всеки може да го разбере, но трябва поне да уважава разбиранията на другите. Не можеш да трепеш защото така ти е по-комфортно и спокойно.

Коментар

• Ястия приготвени от кучешко месо.

С Борисов дойдоха гладни времена и за това винаги трябва да имаме и алтернатива.

1. Босинтанг (супа)

Босинтанг е направена от кипящо кучешк месо със соева паста, поставяйки съставки като зелен лук, праз, стрък таро, спирачка в бульон, и, варене отново. Страничните ястия от месо на кучето са Кимчи, пресни чушки и краставици. Добавянето на чаша Soju (ликьор) подобрява вкус.

Стандартната сума на съставките за една порция.

(1) Съдържание

100 грама варено месо кучето, 500гр на сос, двадесет милиона грам от зелен лук, 10грама на праз,
            Десет милиарда грам на листата perilla, 100 грама стъбло таро, напоена с вода.

(2) За соса

8ж от сол, 2G на пюре чесън, 3ж от perilla, 2гр червен пипер, 2G на пюре
            джинджифил, малко количество черен пипер.

(3) инструкция за готвене

След варене на месо със сос и стрък таро за известно време, заври отново.
            след поставянето на зеленчуци. Преди хранене, поръсете пипер върху него и се слага в купа пръстен. Дръжката на таро е да се държат в студена
            вода един или два дни, за да се отървете от миризмата и вкуса му.

Бон апети.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
              И на мен не ми е лесно да се противопоставям на 90 процента от хората , които са на противоположно от моето мнение , освен , че са и надъхвани от медиите за саморазправа . Малка гражданска война се води в момента и силите са неравностойни . Като прибавим и "силата " на алкохола и комплексите , става още по - трудно за нас .
              Не е демократичен въпрос дали да убиваш или не. За тази работа има закони. А 90% от хората по цял ден вият че имат права и не им ги зачитат, а самоте те не уважават чуждите права. Също така един съвременен човек знае че и животните имат права. Както се вика и те душа носят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                @val/she - Ако не правиш разлика между живо интелигентно същество и лампа, не мисля че има нещо което мога д ати обясня, явно акъла ти е по-малък и от кучетата.
                @msimov - вместо да си измиеш ръцете с цитат, защо не добавиш и мнеие към поста си? Каква е целта ти?
                Те и плъховете са интелигентни, а защо съм сложила клип с лампа е ясно за по-прозорливата част.

Коментар

• Дянков иска да кърпи пенсионната система с внос на работници http://www.livebiz.bg/ikonomika/s/901915985

Ако Дянков внесе виетнамци, проблемът с кучетата е решен. Макар, мен ако питате, скоро и нашите ще се научат да ядат кучета
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• @val/she - Ако не правиш разлика между живо интелигентно същество и лампа, не мисля че има нещо което мога д ати обясня, явно акъла ти е по-малък и от кучетата.
                    @msimov - вместо да си измиеш ръцете с цитат, защо не добавиш и мнеие към поста си? Каква е целта ти?

Коментар

И на мен не ми е лесно да се противопоставям на 90 процента от хората , които са на противоположно от моето мнение , освен , че са и надъхвани от медиите за саморазправа . Малка гражданска война се води в момента и силите са неравностойни . Като прибавим и "силата " на алкохола и комплексите , става още по - трудно за нас .
                      Поправете ме ако греша, но проблемите, които имате с някакви алкохолици (това по ваши думи) нямат нищо общо с проблема с бездомните кучета, нито с ценностната Ви система, коята така и не разбрахме каква е.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        A вашите камъни, пардон, ценности, какви са rinaa?

Mного е лесно да наречем някого варварин, злодей, дегенерат само защото не ни разрешава да му се качим на главата. За тази цел използваме сълзливи мелодрами, вайкания, НО не и решения.

http://www.youtube.com/watch?v=NeyEXt7-0jU

Горният линк е намигване към нескопосаните опити за манипулация.

Коментар

• Кучешко месо
                          от Уикипедия, свободната енциклопедия

Готвено кучешко месо
                          Кучешкото месо е разпространена храна в няколко азиатски страни, които имат вековни традиции в консумацията на кучетата и котките. Във Виетнам, Корея и части от Китай кучешкото месо е считано за много здравословно и за деликатес. Доскоро са се консумирали незначителни количества, но напоследък потреблението на този вид месо рязко се увеличава. Търсенето е толкова голямо, че в някои кучкирници се залага на интензивно угояване.
                          В миналото кучешкото месо е считано за деликатес в Китай и е недостъпно за по-голямата част от населението.

Метод за умъртвяване
                          Определени породи кучета са отглеждани във ферми. Често те са наблъскани в малки клетки и се транспортират в продължение на дни без храна и вода. Муцуните на животните са разбити и кървящи, а самите те са пребити до смърт или удушени. Широко е разпространено вярването, че мъчителната смърт на животното подобрява вкуса и силата на месото му (поради повишените нива на адреналин). Животните се бият непрестанно по главата и муцуната докато не умрат по най-мъчителен начин. Има слухове дори, че понякога се дерат докато са още живи.

Критика
                          За хората от западните страни консумацията на месо от животни, считани за домашни любимци е напълно противоестествена, но между тях се намират и хора които биха пробвали азиатския деликатес. Някоя от тях считат, че този, които се противопостявят на яденето на кучешко меса са лицемери, расисти и нетолерантни към други култури. Други хора считат кучетата за приятели на човека, способни на емоции и поради това убийството им за храна за изключително жестоко.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

+++++++++++++++++ И после - с неговите камъни - върху неговата глава .
                            A вашите камъни, пардон, ценности, какви са rinaa?

Mного е лесно да наречем някого варварин, злодей, дегенерат само защото не ни разрешава да му се качим на главата. За тази цел използваме сълзливи мелодрами, вайкания, НО не и решения.

http://www.youtube.com/watch?v=NeyEXt7-0jU

Горният линк е намигване към нескопосаните опити за манипулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mouroutis Разгледай мнение
                              ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                              Браво милицка, ако не се хранят кучетата, ухапванията ще нараснат лавинообразно, това е най-глупавата кметица за която съм чувал.

Оставете го пешо, явно има сериозни лични проблеми!
                              +++++++++++++3

Коментар

• 02 9880435

Това е номера на чиновниците-кучкари в Общината. Звънете им, особено нощем. Те нямат право да спят!
                                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

Working...
                                X