Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Човекът, нападнат от кучетата в Малинова долина е г-н Ботьо Тачков
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеДа ти кажа, и аз съм против да се разхождат помияри из държавата. Особено двукраки, те са много неприятни. Но е пълно с такива, има ги и във форумите.......
Тук големи обиди си разменяте, а не е нужно. Животните не са виновни, те не вземат решение да убият заради самото убийство и само нискоинтелигентни хора може да смятат обратното. Просто са гладни. Хранете ги, така правят нормалните общества!
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеПонеже ти имаш претенции тук.
Това което си отговорила на Рина са глупости.
Не си от правилната страна, а и няма как. Има избори и някои са болезнени. Този е такъв и "компромисното" решение е лицемерие и демагогия. Носиш кожени обувки, хапваш месо, потребяваш продукти съдържащи колаген т.е. нямаш проблем със смъртта на животните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеДа ти кажа, и аз съм против да се разхождат помияри из държавата. Особено двукраки, те са много неприятни. Но е пълно с такива, има ги и във форумите.......
Тук големи обиди си разменяте, а не е нужно. Животните не са виновни, те не вземат решение да убият заради самото убийство и само нискоинтелигентни хора може да смятат обратното. Просто са гладни. Хранете ги, така правят нормалните общества!
Зе куче или коте си давам не само парите или живота. За тях бил дал всичко.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКакво да изливам? Бетон? Вода?
Това което си отговорила на Рина са глупости.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, какво му е нормалното да се раСождат помияри из столица с милиард и половина бюджет?
Тук големи обиди си разменяте, а не е нужно. Животните не са виновни, те не вземат решение да убият заради самото убийство и само нискоинтелигентни хора може да смятат обратното. Просто са гладни. Хранете ги, така правят нормалните общества!Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеО не , няма кризи, живота си тече такъв какъвто е . Криза в нечии глави - може би, ако това ти помага - давай, изливай ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНормалните хора имат скала на приоритетите си. В тази скала, нормалните хора поставят Човека по- напред от кучето. Предполагаме, че нормалните хора, дори и в България, са повече от тези, които по една или друга житейска причина, са доста объркани емоционално, от което страда и ценностната им система.
п.п.Активизирала си се, което ми навява мисъл за някакъв кризисен ПР. Това им е хубаво на кризите- секват парите за идиотии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа ФирдевсАз куче нямам. Имал съм кокер ама си почина от старост. Толкова тежко го изкарах че не бих си взел никога повече куче.
Не издържам на случки на които на вас може и да ви носят удоволствие. Оня ден пътувайки видях край пътя
ударено куче някой с автомобил го ударил счупил му таза и отминал. Горкото драпа с предни лапи и си влече задните крака. 12345 коли ме отминаха докато го качвах в колата си.
Нямате си и представа как това куче ме гледа в момента и че ще ме гледа така докато умре той или аз.
Евтаназия на мангалите аз кучетата не ги давам.
И аз изкарах тежко смъртта на домашната си котка, която живя 15 години. Няма да си взема друга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНормалните хора имат скала на приоритетите си. В тази скала, нормалните хора поставят Човека по- напред от кучето. Предполагаме, че нормалните хора, дори и в България, са повече от тези, които по една или друга житейска причина, са доста объркани емоционално, от което страда и ценностната им система.
п.п.Активизирала си се, което ми навява мисъл за някакъв кризисен ПР. Това им е хубаво на кризите- секват парите за идиотии.
Поздравления и за постъпката на г-жа Фирдевс все пак, въпреки личните нападки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеНе е вярно.Масово хората са толерантни към животните, които най - малко са виновни за съдбата си. Неовладяната популация и нежеланието и немарливостта на хората, отговорни за това са причина за многогодишните вече проблеми.
А иначе каквото повикало, такова се обадило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАко ще мерите в човешки сили- губите.
А иначе каквото повикало, такова се обадило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз се присъединявам към теб! Ако трябва и още хора ще доведа. И няма да са крехки и жалостиви дами, любители на животинките. Така че, ще видим кой кого ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа ФирдевсЛично оглавявам наказателна бригада срещу насилие над животни и с удоволствие бих срещнал всеки един от вас нещастни форумни чикиджии ако има причина за това.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар