[QUOTE=cyberlink;1059243830]
След всяка Ваша реплика уличните кучета губят по точки.
А каква съм и имам ли право?!
Да, имам право както и всеки един оттук присъстващите.
В качеството си на каква си присвоявате правото да определяте чие мнение заслужава внимание?
val/she;1059243788]Да живее Абсурдът, Обратното и Геноцид над Свестното! На хайките на "Екоравновесие" в "Малинова долина" идват едни хора и пречат на кучкарите да си свършат работата. Тези хора са побъркани. Те искат да спасят кучетата убийци без аргументи. Или с аргументи, които важат в съда - че в мелето не се знае кой точно е изял професор Тачков. Този аргумент ще мине, когато стане дума за кървавото меле, при което Багата беше намушкан смъртоносно. Ще мине и за спасяване на куче убиец. Защо търсите куче убиец, мошеници, глутницата е убиецът на професора, не едно куче!
Кучкарите са идиоти. Те не прибират в къщата си куче, те
искат да му дадат свободата да хапе
Къде е администратора , какви са тези заключения , каква си ти , че заслужаваш вниманието на форума ? Празни приказки произнесени с фалшив патос .
Кучкарите са идиоти. Те не прибират в къщата си куче, те
искат да му дадат свободата да хапе
Къде е администратора , какви са тези заключения , каква си ти , че заслужаваш вниманието на форума ? Празни приказки произнесени с фалшив патос .
А каква съм и имам ли право?!
Да, имам право както и всеки един оттук присъстващите.
В качеството си на каква си присвоявате правото да определяте чие мнение заслужава внимание?
Коментар