Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задължително военно обучение за жени?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Всеки Българин трябва да умее да коси със шмайзер, да ръга с щик в търбухът, да хвърля граната, да оказва пръва помощ и да копае окоп... просто защото сме на Балканите.
Деси, ти също си минала военно обучение в училище. Хващам бас, че ако ти дам един шмайзер, ще го разглобиш за 20 секунди макс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа съжаление е така от 2007.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВсеки човек е добре да мине през обучение във военно дело! Не забравяйте че ние сега сме свободни хора благодарение на руските жени и майки, които са подкрепяли войската през втората световна война!
Коментар
-
Всеки човек е добре да мине през обучение във военно дело! Не забравяйте че ние сега сме свободни хора благодарение на руските жени и майки, които са подкрепяли войската през втората световна война!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
На снимката професионалистка от Иззраелската армия. В Израел, още от създаването на държавата, жените са задължени да служат в армията. За тях военната повинност е две години. Израелската армия има опит с женски корпуси от редовни военнослужещи. Опитът им е оценен високо от всички велики и не толкова велики сили.Светът има нужда от тях, точно за да защитават правата ни. Защото не мога да приема, че ако имам здраво и силно момиче, което иска да става войник, някакви си хора ще и откажат това право. Заради предразсъдъци.
За да пребъдем, имаме нужда и от женски бойни единици!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеХОРА! ТОЯ ФОРУМ ЗАПРИЛИЧА НА ПСИХИАТРИЯ!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
netware5 На сила ли те карам да влизаш тук, и да спамваш темите ми!
Неблагодарник! България има нужда от градивни хора, не от хора които ги е срам да си напишат името, анонимни драскачи и комплексари!
Ала да ми кажеш в очите че съм болен?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар