IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Падне ли Сирия пада и Иран.

Иран падне ли тя Сирия ще е вече паднала.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Башарата: Радвай ми се докато можеш народе на Сирия, преди бунтовниците да са ме набарали и порнали като Муамарчо.

Коментар

• Бягайте крачета да бягаме.

Сирийският премиер избяга от страната с двама министри
        "Аерофлот" спря полетите към конфликтната зона

http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2012...inistri.165582

Сирийският премиер Рияд Хиджаб е избягал от родината в Йордания в компанията на двама свои министри.

Границата са преминали и трима висши офицери от силовите структури, информира ливанската информационна агенция „Ал Ан“, цитирана от БТА.

Тайната операция за прехвърлянето на премиера, семейството и обкръжението му в чужбина е била извършена от бойци на специалното подразделение на бунтовническата Свободна сирийска армия.

Още по темата
        Сирийски космонавт избяга в Турция
        5 авг 2012 14:00305Говорител на Хиджаб прочете изявление по телевизията, в което той обявява, че напуска кървавия и терористичен режим.

„Присъединявам се към редиците на революцията в името на свободата и достойнството. Обявявам, че от днес съм войник в тази благословена революция", пък заяви Хиджаб.

Говорителят му отбеляза, че премиерът се намирал на сигурно място.

Премиерът е най-високопоставеният правителствен служител, който бяга от режима от началото на въстанието, избухнало преди 17 месеца, отбелязва Асошиейтед прес.

Междувременно най-голямата руска авиокомпания „Аерофлот – руски авиолинии” прекрати полетите си до Сирия.

До днес мощната фирма извозваше предимно пасажери от Сирия.

„Аерофлот“ извършваше полети до Дамаск два пъти седмично със самолет тип „Еърбъс А320“.

Коментар

• Така, така цената на петрола скала, САЩ удрят Иран... викам малко да задържим поне до октомви докато Обамчето не спечели и тогава да видиш ти. Ама пак не е много сигурно. Може пък в Сирия нещата така да се затлачат, че и по-рано да се наложи. Но се съмнявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            И прави разлика между инвестиция и спекулация ако аз искам да инвестирам аз купувам въз основа на дългосрочен анализ и мога да държа 2-3-5 години като реализирам евентуално процентно голяма печелба, ако го играеме като спекуланти тоест търсими прекалено кратки движения тогава е друго затова мисля че за инвестиране може и да се дочака 200-250 долара аз не казвам че като паднат бомбите ще стане 200 долара, но ако войната се проточи и Техеран не падне за ден два , а блокира полвин година ормуският проток то тогава бихме могли да видиме много високи цени на брента
            Войната в Иран няма как да се проточи. Но ще ти се съглася, че след няколко години петрола може да е вече в диапазона 150$-200$.

Но най-доброто е взима се сега чака се пика на войната продава се после се чака да се уталожат нещата до 122$ покупка и пак се чака година.

Има пари в тоя вид инвестиция.

Коментар

• http://oil-price.net/dashboard.php?lang=en

Brent Crude Oil $105.31 ▼0.22 0.21%

Графиките на петрола като цяло са еднакви и на този който е на 90$ и на Брент на 105$

Реалната цена на брент е 90$-100$.

С две думи покупка на 100$ е ясно, че е печеливша.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Уф тая графика ме подмами. Не е за Брент. Брента е 105$
                И прави разлика между инвестиция и спекулация ако аз искам да инвестирам аз купувам въз основа на дългосрочен анализ и мога да държа 2-3-5 години като реализирам евентуално процентно голяма печелба, ако го играеме като спекуланти тоест търсими прекалено кратки движения тогава е друго затова мисля че за инвестиране може и да се дочака 200-250 долара аз не казвам че като паднат бомбите ще стане 200 долара, но ако войната се проточи и Техеран не падне за ден два , а блокира полвин година ормуският проток то тогава бихме могли да видиме много високи цени на брента

Коментар

Защо гледаш грудойла като рафинериите в Европа ралотят само на брент защото инсталациите за преработка на северноамериканският петрол са скъпи и ги няма тоест за Европа те интересува цената на брента може би защото тука цъкат само на грудойл на ливъридж по платформите
                  Секунда, че тая графика ме измами, че е за Брент сега гледам на Брент.

Коментар

105.36актуалната цена брент а ти си извадил за грудойла не аз бих заложил до към 140-160 долара, но не изключвам 200-250 долара извади ми графики от шейсетта до осемедесетта примерно там може да се анализира повече и да се правят евентуални циклични съпоставки с бъдещи движения и принципно мисля че е още рано за война и това което наблюдаваме е само психологическа война между играчите войната ще избухне тогава когато никой не е говорил поне месец за нея светаквично може би
                    Уф тая графика ме подмами. Не е за Брент. Брента е 105$

Коментар

Бензина в момента в България трябва да е 2.20 лева максимум при тая цена на петрола.

Реалната цена на петрола е 80-90 долара поне това се вижда от графиката.

Войната в Либия може и да е качила цената от 80 на 120 долара но после е паднала на 100 долара.

Лошото е, Мастъра е прав и тенденцията на цената на петрола е плавно покачване с годините като цяло.
                      Защо гледаш грудойла като рафинериите в Европа ралотят само на брент защото инсталациите за преработка на северноамериканският петрол са скъпи и ги няма тоест за Европа те интересува цената на брента може би защото тука цъкат само на грудойл на ливъридж по платформите Я виж графиката и ми кажи дали не са възможни покачвания от 100%-200% просто причините тогава бяха други
                      Attached Files
                      Last edited by Muller; 02.08.2012, 18:22.

Коментар

Не можеш да очакваш, че при сегашна цена от 90 долара ще изхвърчи чак двойно.
                        105.36актуалната цена брент а ти си извадил за грудойла не аз бих заложил до към 140-160 долара, но не изключвам 200-250 долара извади ми графики от шейсетта до осемедесетта примерно там може да се анализира повече и да се правят евентуални циклични съпоставки с бъдещи движения и принципно мисля че е още рано за война и това което наблюдаваме е само психологическа война между играчите войната ще избухне тогава когато никой не е говорил поне месец за нея светаквично може би
                        Last edited by Muller; 02.08.2012, 18:19.

Коментар

• Бензина в момента в България трябва да е 2.20 лева максимум при тая цена на петрола.

Реалната цена на петрола е 80-90 долара поне това се вижда от графиката.

Войната в Либия може и да е качила цената от 80 на 120 долара но после е паднала на 100 долара.

Извода е, че едно покачване до 150 долара е възможно и после ще падне пак на 110-120 долара.

Лошото е, Мастъра е прав и тенденцията на цената на петрола е плавно покачване с годините като цяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Не беше погрешка... Китайците бяха инсталирали едно голямо нововъведение тогава в посолството си да следят натовци - радар с активна фазова решетка за засичане на "невидимите" самолети.
                            Добре де Мастъре, ясно е че Сирия е "Полша 1939".... Виждаш ли "Сталинград"

Коментар

Не тука грешиш говориме за мащабни военни действия с дългосрочни последици не за Афганистан и Ирак на който между другото можеме да направиме много задълбочен анализ и как смяната на режимите са повлияли върху цените и икономиките на участниците в тази военна авантюра. Една мащабна военна интервенция върху Иран би имала много по сложни и необратими последици върху цените на енергията който сформират до голяма степен цените на всички останали стоки и услуги, което автоматически води от своя страна до по-висока инфлация тоест обезценка на финасовите инструменти каквито са книжните пари. Тоест от една страна имаме дълбоки икономически последици от друга те водят до социални и дори екологични.
                              Тоест едно нападение над Иран ще доведе до мащабни военни действия в който ще участват Ливан, Палестина, Турция, негласно Китай,Русия,САЩ Израел , а представи си че едновременно се разпали и ядрен Пакистан като никой не знае кой ще наделее Оръжейните доставки и превъоражаването в целият свят върви с такива темпове че подсказва само едно мирише на голяма война дали след прокси конфликтите ще видиме и световна това предстои да видиме така че нещата са много сложни и навързани ама не е мястото тука да правиме анализи щото принципно трябва доста повече място и 200 долара е възможна цена както и 33 долара няма невъзможни неща
                              Иран ке падне и нито Китай, Нито Русия нито Пакистан ще обърнат грам внимание.

Между другото цената на петрола сорт Брент пада.

http://www.indexmundi.com/commoditie...-oil&months=60

Не можеш да очакваш, че при сегашна цена от 90 долара ще изхвърчи чак двойно.

Коментар

Не отричам петрола е добра инвестиция. Щом почне войната с много зор е възможно една цена 150 долара но повече надали. И се продава щото после почва цената по пързалката надолу.
                                Не тука грешиш говориме за мащабни военни действия с дългосрочни последици не за Афганистан и Ирак на който между другото можеме да направиме много задълбочен анализ и как смяната на режимите са повлияли върху цените и икономиките на участниците в тази военна авантюра. Една мащабна военна интервенция върху Иран би имала много по сложни и необратими последици върху цените на енергията който сформират до голяма степен цените на всички останали стоки и услуги, което автоматически води от своя страна до по-висока инфлация тоест обезценка на финасовите инструменти каквито са книжните пари. Тоест от една страна имаме дълбоки икономически последици от друга те водят до социални и дори екологични.
                                Тоест едно нападение над Иран ще доведе до мащабни военни действия в който ще участват Ливан, Палестина, Турция, негласно Китай,Русия,САЩ Израел , а представи си че едновременно се разпали и ядрен Пакистан като никой не знае кой ще наделее Оръжейните доставки и превъоражаването в целият свят върви с такива темпове че подсказва само едно мирише на голяма война дали след прокси конфликтите ще видиме и световна това предстои да видиме така че нещата са много сложни и навързани ама не е мястото тука да правиме анализи щото принципно трябва доста повече място и 200 долара е възможна цена както и 33 долара няма невъзможни неща

Коментар

Working...
                                X