Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война - САЩ Иран !?!
Collapse
X
-
Last edited by Forex Master; 30.01.2012, 22:34.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Наште ракетни войски бяха най-добрите в света. Според мен Бойко като националист, трябва да изпрати поне един ракетен батальон, за да помогнем и ние за запазване на човешката цивилизация.
Само едно не мога да разбера, след като отдавна има технология за почти безплатна енергия, защо ционистите не я пускат а продължават да наливат пари в режими като Ирански, Иракски и всякакви други животински общества, купувайки им гадния нефт????????!!!!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеМда.
Само че преди това 4-5 американски корита ще проверят колко е дълбок Персийския залив. Ковчезите за загиналите на сушата ще са лукс, а пилотите
на F117 и F16 ще проклинат деня в който са се качили на самолет за пръв път.
Имаха вече атомна електроцентрала и никой нямаше да ги напада.
Вместо това техния вожд най-нагло заявява: Ми ко като имаме 2 бомби вие нали имате 20 хиляди.
Въпросът е там, че няма никакво значение дали имаш 1 или 20 000 щото и само една е напълно достатъчна да заличи почти която и да е държава на планетата.
Ако САЩ не реше въпроса с Иран до края на година това ще има много сериозни последствия за САЩ като страхотен отлив на инвестиции.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=wuEhhPbAAdA&feature=fvst
Иран е свършен. Нищо не може да спре нападението и всичко е само въпрос на време.
Най-вероятно накрая в отчаянието си Иранците сами ще си се самовзривят и ще се приключи с този въпрос окончателно.
Само че преди това 4-5 американски корита ще проверят колко е дълбок Персийския залив. Ковчезите за загиналите на сушата ще са лукс, а пилотите
на F117 и F16 ще проклинат деня в който са се качили на самолет за пръв път.
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=wuEhhPbAAdA&feature=fvst
Иран е свършен. Нищо не може да спре нападението и всичко е само въпрос на време.
Най-вероятно накрая в отчаянието си Иранците сами ще си се самовзривят и ще се приключи с този въпрос окончателно.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеСимов да та успокоя, не си изтрещял само ти - глеи ко става !
http://www.youtube.com/watch?v=_iKuMVqht4U
Инвестирам в бели ризи с много дълги ръкави и ще пускам аипо на борсатаМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
САЩ никога няма да допусне подобна реална заплаха и ако трябва и сам ще ги нападне.
http://www.youtube.com/watch?v=_iKuMVqht4U
Инвестирам в бели ризи с много дълги ръкави и ще пускам аипо на борсатаПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВ ТОЗИ сайт трябва да отидат и създателите на темите:
Никола Филчев- Президент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Продавам до 5 % от въглищна концесия в БОТСУАНА
Русия се готви за война!
Търся инвеститор за закупуване на Самолети - BOING 747
Ще има ли Гражданска война в Гърция ???
Както и по-голямата част от пишещите там...
Изобщо имам чувството, че тази събота и неделя "Свети Наум" са пуснали всичките си пациенти и половината от тях пишат във форумите на "Инвестор".
Извинявайте, ако съм пропуснал някоя "важна" тема.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеВече ти казах, че спешно трябва да посетиш ТОЗИ САЙТ. Не отлагай!
Никола Филчев- Президент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Продавам до 5 % от въглищна концесия в БОТСУАНА
Русия се готви за война!
Търся инвеститор за закупуване на Самолети - BOING 747
Ще има ли Гражданска война в Гърция ???
Както и по-голямата част от пишещите там...
Изобщо имам чувството, че тази събота и неделя "Свети Наум" са пуснали всичките си пациенти и половината от тях пишат във форумите на "Инвестор".
Извинявайте, ако съм пропуснал някоя "важна" тема.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар